Att skapa Änglaflaskor

8

Igår var jag och en fin vän (A) till stan i ärenden, inför kvällens första “andliga träff” (som jag nämnt i tidigare inlägg). Vi kände oss som goda häxor som var på “häxjakt” efter ingredienser och saker inför vår spännande kväll och skapandet av sk Änglaflaskor. Vi hittade snabbt det vi behövde. I första butiken vi var in i fann A små glasburkar, som var en av sakerna vi skulle ha. Strax efter på en annan hylla hittade jag 3 mindre sötare glasflaskor, det var bara dom 3 kvar på hyllan, det var som att dom stod där och väntade på oss. Ett svart ljus skulle vi även ha vilket också fanns i denna butik. Oj, vad mycket mysiga och fina saker det finns i den butiken! Många olika fina änglar bla. VILL HA! Bestämt att jag ska ha 2 änglar därifrån och en fönsterlampa! Bara affirmera till mig det, som många nu skriver om i sina bloggar. Plus att det är ju nån som fyller år snart och julen närmar sig…jag kan ju få inhandla lite presenter till mig själv!  Jag hittade även en större flaska till mitt eget sköljmedel som jag tänkt prova att göra.

Vi var även in på hälsokostbutiken för jag skulle köpa lavendelolja till sköljmedlet (var ju slut då jag var in förra veckan). Vi inhandlade även utrensande te, ayorveda/yoga-te inför kvällens mys.

skoljmedel-klart     yoga-te

Sen skulle vi gå och ta oss en kaffe och lite fika…men det var så fullt överallt, kändes inte som det var meningen så vi åkte vidare. Nu på jakt efter torkade bambublad, som jag insåg senare att vi egentligen inte behövde. Jag hade blandat ihop det avancerade och det enklare receptet haha. Vi åkte till en thaibutik, men tyvärr fanns inte torkad bambu så vi köpte bambu i burk, som sen torkades i ugn.

På kvällen var det då dags att åka till vår gemensamma fina vän C. Packade det jag skulle ha med mig…rosenblad, dill, flaskorna, ljuset, anteckningarna om hur vi skulle gå till väga. Vi började med att dricka te och sitta och surra en stund innan vi satte igång. C trodde hon skulle bli hemma själv, men ungdomarna var hemma iaf så vi stängde in oss i sovrummet och satt på golvet med vårt skapande av dessa änglaflaskor…ja jisses…haha. Med tänt ljus och i månens sken satt vi där på golvet med ingredienserna för att skapa denna Änglaflaska.

ingredienser-anglaflaska

Vi hade valt att göra en Änglaflaska, som är en “Vägöppnare” som rensar, renar, tar bort negativa energier från andra, inre blockeringar/dåliga tankar om sig själv som man ev. har, tar bort olika hinder, att handla i och ge och få kärlek, ge kraft och styrka för att kunna gå sin väg framåt.

Vi satte i alla ingredienserna, även ett hårstrå…haha. På med korken, ber om att en passande ärkeängel ska vara med och ber sin önskan/bön tyst för sig själv om vilka negativa energier man vill rensa bort, vad man vill manifistera, vad man vill att Änglaflaskan ska stå för. Det sista man gör är att droppa stearin från ett svart stearinljus på flaskan för att försegla korken/flaskan. Det svarta stearinet tar bort negativa energier. Nu hoppas jag verkligen att min Änglaflaska/Vägöppnare ska fungera och hjälpa mig med positiva energier för mig och i mitt liv <3

anglaflaska

Tipset om att göra Änglaflaskor kommer från mediumet Serafia Andersson. Om ni inte hört talas om henne så föreslår jag att ni läser reportaget om henne i tidningen “Nära” (finns i butik nu, stora numret om änglar). Eller så söker ni henne på You Tube där hon har en egen kanal där hon delar med sig av väldigt mycket “nyttiga” intressanta saker. Hon har även en egen hemsida: www.vitakvasten.com. Hon finns även på fb.

Hur gör man då denna Änglaflaska? Enklast om man är intresserad, är att se Serafias video på You Tube. Men jag skriver ner de två olika recepten här iaf och förklarar hur man går tillväga.

Till båda recepten behöver ni: En liten glasflaska med kork, ett svart stearinljus och ett hårstrå från dig själv, ev. en tandpetare el. liknande för att pilla ner hårtstrået med (för det var inte det lättaste…haha)

Till det avancerade receptet behöver du:

 • Ingefära, malet pulver går bra – bra för kärlek, mod och framgång
 • Dragons blood – tar bort “tung skit”/ tunga neg. energier
 • Enbär – beskyddande
 • Lagerblad – ger framgång och ära
 • Bambu – styrka mot neg. energier
 • chili –  för styrka och kraftfullhet
 • Rosenblad – för att handla i, få och ge kärlek
 • Johannesört
 • Gråbo/Mugworth – tar bort neg. energier från andra
 • Eget hårstrå

Till det enklare receptet behöver du tex.:

 • Salt – renande, beskyddande
 • Dill – renande, beskyddande
 • Kanel – bra mot allt
 • Tallbarr – mot neg. energier
 • Rosmarin – beskyddande
 • Svart el. vitpeppar (om du inte har chili) – för styrka och kraft
 • Rosenblad och el. enbär – alt. något annat mjukt, mysigt och kärleksfullt
 • Eget hårstrå

Be ärkeängeln Mikael vara med. Fyll flaskan med allt. Det sista du sätter i är ditt hårstrå. Sätt på korken. Be en passande ärkeängel om hjälp och vara med dig på vägen, som tex. ärkeängeln Mikael el. Metatron. Dock ska ärkeängeln Mikael absolut vara med <3 Tänk/be tyst din önskan, vad du vill manifistera, vilka neg. energier du vill ha bort från andra, inre blockeringar som du vill bli av med, vad du vill att din flaska ska stå för. Avsluta med att försegla flaskan genom att droppa svart stearin på korken och låt stearinet rinna över flaskan. Klart! <3 I efterhand kan man även dekorera sin Änglaflaska med något man tycker passar, göra den mer personlig <3

Efteråt såg vi bästa musik-programmet “Så mycket bättre” och C dukade fram ost, kex och bjöd på ett glas rött till det. Vi fick även glögg, blåbärs- och ingefärs-glögg. Det var gott, första glöggen jag druckit i år. Passande var ju att Little Jinder valt spådom/sierska som aktivitet.

Vi såg även musik-videos och surrade om ditt och datt. Så det var vad vi gjorde på vår första sk “andliga träff”. Det var en trevlig och helmysig kväll <3  Så får vi se när nästa gång blir och vad vi hittar på då för spännande och roligt! Fördelen med att vi påbörjat detta är ju att då kommer vi att ses och umgås oftare <3 Och det känns kul, för dessa två fina vänner/människor ger mig sån glädje och energi! <3 <3 Tack! <3

(här skulle en till bild in på det fina dukade bordet med allt gott men min kamera på tel. slutade fungera igårkväll, så nu får min man ta bilder med sin och skicka till mig så jag har bilder till min blogg…tur det går att lösa på något sätt tills vidare)

Hemma hos mig hamnade min Änglaflaska här på en passande bricka under min “andliga hylla” med bla. mina kort.

anglaflaska-pa-bricka

Idag är det fars-dag… Min mans dotter gjorde tårta till sin pappa på fm och vi fikade senare. Jag, min man, hans dotter och hennes pojkvän. Nu ska vi snart hämta min 10-åriga dotter hos sin pappa, sen åka vidare och tända ljus på min pappas och svärfars grav… <3 <3

/ Kram från mig

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Serafia den

  Tack för fin reklam för mina älskade änglaflaskor byggda på min änglajordlära. Så härligt att ni uppskattar dem <3 kram

  • skytten71 den

   Varsågod Serafia! Tack själv! <3 Kram!

 2. it_is/Anette den

  Jag tyckte det här med ängla flaskor lät skoj, så jag tänker prova – men jag är ju sån att jag då vill göra det mer avancerade så självklart tittar jag på det receptet. Och fastnar på några ingredienser – som Dragons blood… vad är det? Jag menar jag tror ju inte det menas med att det är en drakes blod, det är säkert något annat – liiiite lättare att hitta o ha med i sin flaska *ler*

  Kram

  • skytten71 den

   Javisst vore det häftigt att göra det avancerade receptet Anette! Men vi ville ju göra dessa Änglaflaskor denna kväll så då hann vi inte få tag på alla dom ingredienserna. Jag vet inte vad Dragons blood är eller var man får tag i det, du får googla! 😉 🙂
   Lycka till! Kram <3

 3. Åsa den

  Vad trevligt ni hade ser jag o vilka bra tips du ger <3 så inspirerande 🙂
  Tack 💖

  • skytten71 den

   Ja det var så mysigt och trevligt Åsa! 🙂 Varsågod! Kram <3

 4. it_is/Anette den

  Nu har jag googlat *ler*…. o fått fram vad Dragon Blood är… inte riktigt vad jag trodde… men men – lätt att få tag på ialla fall ….

  https://www.systembolaget.se/dryck/sprit/dragon-blood-3008602

  Nej jag vet, det är inte alls sprit från systembolaget – men det kan ju gå, det är ju rätt namn *ler*
  Det riktiga är nog mera röd kåda, resin rökelse

  Men visst låter det första lite roligare *ler*

  • skytten71 den

   hehe…ja jag vet inte vad det är el. var man får tag på det. Ett alt. annars är ju att rådfråga Serafia, skaparen av dessa änglaflaskor 😉
   Men visst låter det första roligare, såklart, funkar säkert bra! 😉 😀
   Lycka till! 🙂

Lämna en tanke