Tråkigheter…dock häftigt med änglars budskap…

2

Hej på er alla!

Nu var det verkligen länge sen jag bloggade….3v. sen…detta pga tråkigheter…men jag vill börja med att berätta något trevligt först…

Innan vi fick veta detta tråkiga så hade jag/vi en väldigt trevlig och rolig helg. Jag och min kära man hade sen länge biljetter till en hårdrockskväll i vår lilla stad. Ett mycket populärt evenemang som är varje år i november. Lokala duktiga musiker spelar en hel kväll med låtar från en artist. Men nu för andra gången var det låtar från olika hårdrocksband. Min mans kusin som bor i L-å kom till oss på dan med buss. Vi var och hämtade henne och åkte och överraskade våra vänner (ett par)…för mannen där och kusinen lärde känna varandra som unga och inte träffats sen dess. Så nu tyckte vi det passade bra att dom fick ses igen efter alla år. Blev lite vin där. Mycket trevligt hade vi! Sen hem till oss och dricka gott och äta 3-rätters middag som min duktiga make fixat! 🙂  Mycket trevligt och gott! Kvällen ute var också lyckad. Mycket folk, bra musik, dansade en hel del. Roligt var det! 🙂

Dock trötta och ont i fötterna då vi skulle hem och hur i himmel skulle vi ta oss hem…? 1 timmes kö på taxi. Vi knackade på en bildörr, visade sig vara ett ungt par i bilen. Inga problem, dom skjutsade hem oss för en slant. TACK!! 🙂 Sen visade det sig att det var en lampa som lyste som killen inte visste vad han skulle göra åt…min snälla man, säger att han kan komma till oss nästa dag så ska han hjälpa han och fixa det, att släcka lampan. Killen blev så glad, så glad för han skulle snart besikta bilen. Ett par dagar senare så kom killen med bilen till oss och min man hjälpte honom. Där satt en främmande ung kille i vårt kök och drack kaffe och min man och han pratade med varandra som om dom känt varandra länge.  Så det kan bli! 🙂 Möten med människor är så spännande och intressanta…ibland, som i såna här fall.

Sen på söndan kom det tråkiga beskedet…Vi har sorg i familjen kan man säga…och mitt i allt så är det människor som uppträder väldigt märkligt, aldrig varit med om dess like…människor som beter sig så illa och ställer till det och gör saken värre… 🙁 …Jag förstår inte mig på människor som beter sig så illa, hur man bara kan göra såna saker…??? Jag kommer inte gå in i detaljer kring detta…men allt detta har förstås tagit energi mentalt och gör det fortfarande…det kommer bli väldigt skönt när allt är klart och över och vi kan gå vidare…Detta har gjort att vare sig tid el. ork har funnits till att skriva…viljan finns alltid, men det hjälper inte när annat måste prioriteras och man blir så mentalt trött så orken finns inte heller…

Men nu äntligen skriver jag, jag mår så bra av att få skriva av mig om både roliga och tråkiga saker, ja…allt mellan himmel och jord!

Och mitt i allt detta då en lght ska röjas och städas, kartonger ska packas upp, saker ska sorteras och säljas, allt annat runt omkring som ska ordnas ang. då någon har gått bort…så ska det tänkas på julpynt, julmys, julklappar och födelsedagar…julstök är det bokstavligen! Vi har varit till lägenheten en helg, firade min äldre dotter i lördags (blev 16 i söndags) och började julpynta söndag. Till helgen blir det att röja och städa klart i lägenheten. Möjligen att jag och min fina man går ut på aw på fredag…jag känner vi skulle behöva ett brejk från allt elände, få komma ut i en annan miljö och unna oss att ha lite trevligt mitt i allt, få tänka på något annat och göra något annat. Nästa helg, på fredan är begravningen och på söndan är det nån som fyller år, födelsedag igen. Och helgen efter är det julafton och sen nyår. Kan säga att vi vet vad vi gör året ut! Julgardiner och dukar ska strykas , julklappar och julmat ska inhandlas. Dottern har sålt jultidningar, så det ska också fixas. Jag blir så trött i huvet av att bara tänka på allt, men jag vet ju att allt ordnar sig i slutändan. Och en lättnad är då att vi hunnit julpynta (om än det inte är klart), jag har spånat på julklappar, är nog klart i tanken iaf, vilket känns skönt!

Mitt i allt elände fick jag ett tydligt budskap, en varning av änglarna…jag blir lika förvånad varje gång, tycker det är så häftigt varje gång, slutar aldrig att förvånas… :O Jag ska försöka förklara utan att gå in i detaljer för mycket…

Det är en människa (D) som inte vill träffa en annan människa (F).  Medans jag chattar med D och råder D att inte träffa F, efter dennes beteende, men jag skriver att det är ändå dennes val, hur D vill göra. I samma veva går min katt på tangentbordet (har datorn på för jag håller på skriva ett viktigt papper)…i skrift på skärmen kommer det upp…666!!! :0 :0 Jag bara tittade på skärmen med stora ögon och bara gapade av förvåning…menar hur stor är chansen, att en katt går över tangentbordet och bara dessa siffror kommer upp på rad på skärmen…??? :0

Detta tog jag direkt som ett budskap, en varning från änglarna, att min känsla är rätt, mitt råd till D är det rätta. Änglarna kom med ett budskap, en varning till mig som jag skulle förmedla till D. Jag ringde min man och berättade…då kom dessa rysningar som jag brukar få, som i bekräftelse på att det jag känner är det rätta. Jag fick det även bekräftat av ett medium jag känner plus att hon sa jag ska fortsätta lita på min änglakontakt 🙂 Så jag hoppas änglarna fortsätter vara med oss, framförallt med D, i allt detta och att allt slutar bra i detta tråkiga, så vi får lugn och ro…

En annan tråkig, jobbig sak är att vår ena katt, Nicke är borta…vår gosiga fina fina kisse Nicke… 🙁 Vi saknar han så…det är tomt utan han här hemma om än vi har 2 andra fina katter…Han har varit borta kring 1 månad nu…så är det någon som känner av/ser något så får ni gärna förmedla det till mig…eller hjälpa oss att be om att han snart kommer hem, oskadd och vid liv såklart…<3

Jag ber om ursäkt att det inte kommer med några bilder denna gång men det är pga att min kamera i tel. inte fungerar…hela telefonen håller på att rasa ihop… så tyvärr kan jag inte delge några bilder just nu…

Det var allt för denna gång. Ny dag imorgon, nya möjligheter!

Önskar er allt gott! <3

Kram från mig! <3

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Sofia L den

  Vilken härlig berättelse (även om det var tråkigheter med) – härligt med dessa kopplingar och tydliga budskap. Håller tummarna att Nicke kommer tillbaka. Saknar fortfarande vår Sidney som försvann för ca 4,5 år sedan :(….

  Kram till dig

  • skytten71 den

   Tack! 💓
   Ja huvva… 🙁 💓
   Jo vi hoppas verkligen han kommer hem…💓
   Kram tbx!
   / Katarina

Lämna en tanke