Hur änglarna kom in i mitt liv… <3

7

Hej på er igen! <3

Denna gång tänkte jag berätta om hur änglarna kom att betyda mycket i mitt liv…hur det började…

För många år sen var jag hos en kvinna (G) och gjorde ögonspegling (väldigt intressant) och efteråt fick jag dra ett änglakort, från Doreen Virtues kort “Messages from your Angels”. Det var första gången som jag var i kontakt med änglakort. Detta var en tid efter att min mamma hade gått bort (-02). Jag drar ett kort och får kortet Sonya… G säger att “…det där är ju som ett negativt kort men ändå positivt”…När jag började läsa på kortet insåg jag snabbt att det här har något med mamma att göra…sen läste jag i häftet, som G hade översatt själv till svenska…Jag bara stirrade….Jag skyndade hem och gick in på datorn och in på en sk “andlig sida”, ett forum som jag var på, där jag bloggade…för att berätta om detta och ville ha hjälp att söka detta kort, för jag ville läsa budskapet igen i lugn och ro för att verkligen ta in vad som stod eg. Det var som att det var ett budskap från min mammas skyddsängel Sonya…

Det handlar om att jag ska veta att mamma har det bra nu där hon är, tom. bättre än i jordelivet. Att hon älskar mig och att det inte finns någon bitterhet, utan bara kärlek och förståelse. att jag har inte gjort något fel, att jag inte ska känna skuld, att jag gjorde allt jag kunde. Och att det finns andlig kontakt.

Då kom änglarna in i mitt liv, på många olika sätt. Köpte såklart korten, på engelska för dom fanns inte då på svenska. Jag fick änglakort av en vän (från forumet som vi var på, lärde känna många fina människor därigenom) och till dom korten finns det en tillhörande bok men den gick inte få tag på, tyvärr. Hoppas jag kommer över den någon gång! 🙂

Jag har en liten tatuering, en fjäril, bak på sidan om ena skuldran. Jag har länge velat göra en till, funderat på vad. Efter några år så slog det mig (då jag var ensamstående), en ängel! Klart jag ska ha en ängel! Letade på nätet efter en passande bild, hittade ingen. Så kom jag på att jag tar mina kort och ser om jag fastnar för någon ängel, kollade lite, gjorde som inte det. Medans jag satt där med korten tänkte jag att jag kan ju lika gärna dra ett kort, ett budskap för skojs skull…

Vet ni vilket kort jag får…!!?? Japp, “Sonya”…då ryste jag…det var verkligen ett tecken på att den ängeln ska jag ha som tatuering, självklart!! Men tyvärr efter alla år så sitter jag här än idag utan att ha gjort denna tatuering…tid och pengar…vi har ju faktiskt superduktiga tatuerare i vår lilla stad, världskända…så det är inte så lätt att få en tid om man vill ha hos någon av dom. Men hoppet finns än, kanske en dag jag berättar att jag gjort den, vore ju verkligen kul och betydelsefullt!! 😀 <3

I samma veva där någon gång så var det en tidig morgon som jag skulle åka till jobbet. Det var då jag bodde med barnens pappa…jag smög upp med kläderna till vardagsrummet, ville inte väcka övriga. Klädde på mig i mörkret, jag ser att det snöar ute, så ser jag något märkligt genom ena fönstret…jag står en bit ifrån…närmar mig sakta fönstret för att få klarhet i vad jag ser…som två “snöflingor” som är i precis lodrät linje med varandra, en liten bit från varandra…som är alldeles stilla där ute i luften…jag bara tittar och gapar…så ser jag hur dessa  två “snöflingor” börjar röra på sig  och dom följer varandra i samma “linje” i luften… :0

Jag gissar på att det antingen var min guide el. min skyddsängel som ville visa att den finns där för mig <3

En annan gång kring samma tid hade jag och barnens pappa varit ut en kväll med kompisar på stadens festival. Vi cyklade hem sent på natten, tog olika vägar hem. När jag närmar mig vårt hus (två hus ifrån) ser jag något som händer på himlen…bakom från ett moln…kommer det fram en…ängel! :0 Nu kan många skeptiker tänka, “men det var ju bara ett moln”…men det var det inte. För molnet var kvar för sig…och på sidan om i profil “seglade” som denna gestalt  fram, en gestalt precis formad som en ängel. Jag tror det också var min skyddsängel som visade sig för mig, ville visa mig och få mig att förstå att den finns där för mig. Jag känner mig väldigt ärad och tacksam över att jag fått uppleva detta! <3

Senare köpte jag en tavla med en ängel, så såg ängeln i himlen ut.

När jag hade nyseparerat från barnens pappa åkte jag och en fin vän (också ensamstående mamma då) med våra barn på en resa till Legoland. Där hände också något märkligt och otroligt…Vi står i kön för att köpa biljetter. Från ingenstans dyker det upp en kvinna mitt framför mig som börjar prata med mig på danska. Jag är urusel på att förstå danska. Hon viftar med två foldrar, ser det ut som. Till slut förstår jag att hon vill ge mig en barnbiljett som hon har över av ngn anledning. Samma där, jag bara gapar av förvåning och får biljetten i min hand. Så tittar kvinnan ner och i barnvagnen (min yngsta var 3 år) och frågar om jag måste betala för barnet i vagnen och jag svarar att ja det måste jag. Då ger hon mig en till biljett!!! :0 :0 Jag tackar så mycket, om jag ens hann det, så är hon borta…

Jag står där helt chockad…med två gratis biljetter till mina barn i min hand…och funderar på vad som hände egentligen…Jag gav en biljett till min vän, kändes inte mer än rätt. Jag hade ju fått dom helt plötsligt från ingenstans…el. det är väl fel att säga, förmodligen från en ängel som visade sig på jorden för en kort stund <3 Det är min tro iaf! <3

Änglarna hjälper mig mycket med att hitta saker, bara jag ber om deras hjälp. Vidare så brukar jag be om hjälp både om det ena och det andra, små och stora saker. Dom finns här bland oss, vill hjälpa oss människor bara vi ber om det! 😉 <3 Dom vill inte vara arbetslösa, dom vill ha jobb! Var det nån som sa till mig en gång…;) <3

Vi får däremot inte hjälp med allt vi ber om…nänänä så lätt ska vi inte ha det, vi människor på jorden. Det vi inte får hjälp med är läxor som vi själva måste lära oss av, klara av själva. Och då spelar det ingen roll, hur mycket vi än ber om hjälp så kommer den inte. Då måste vi hjälpa oss själva av någon anledning.

Sen har vi ju dessa fjädrar som dykt upp lite då och då. Nu var det länge sen, men det tror jag beror på att jag nu för tiden får andra tecken från våra kära änglar, att dom finns med mig i mitt liv. Ett tillfälle minns jag mest ang. dessa fjädrar…Det hände i huset som jag bor i nu (med min man)…Yngsta flickan har sitt rum på övervåningen. Det var läggdags och jag brukade läsa bok och ligga kvar en stund med henne i hennes säng. Vilket jag gjorde denna gång. Hon hade vänt sig om för att sova och jag låg på rygg och tittade upp mot taket, snedtak  lågt i tak…då helt plötsligt från ingenstans så ser jag en vit fjädrar dingla ner ovanför mig som från taket…jag bara gapar av förvåning igen och innan jag fattar vad jag verkligen såg så är fjädern spårlöst borta….jag letade i sängen men hittade ingen fjäder…Än en gång ville min guide/skyddsängel visa att den finns där, med mig i mitt liv <3

Det har varit ganska lugnt ett par år, inte märkt av så mycket…el. kanske det har hänt en del ändå, fast långt mellan gångerna om jag tänker efter. Dock har det hänt något efter min pappas bortgång i maj -15….Det började under min och min mans sommar-semester söderut i Sverige förra året…hälsade på kompis som är medium, som kände att min pappa var med oss som en skyddsängel på vår resa! Jag blev både ledsen, tacksam, rörd och glad – många känslor på en och samma gång blir det <3

Efter den semestern började det hända saker med mig…jag har börjat uppleva mera saker och oftare. Dessutom får jag dessa rysningar/gåshud över hela kroppen, ibland så kraftiga, som vågor i hela kroppen…bekräftelse på att det jag känner är “rätt”/sanning, inget som jag bara inbillar mig.  Jag tycker det är så häftigt!! Det är som att jag öppnat upp mig mera plus att jag är helt säker på att min pappa är med mig och änglarna. Jag tror det är han som hjälpt till med allt detta, hjälper mig att öppna upp mig mera för det andliga…älskade pappa, som inte alls trodde på “sånt här”, men där han är nu har han nog ändrat uppfattning <3 <3

Jag åkte även iväg på en änglakurs i höstas. Redan samma morgon som jag skulle åka iväg vet jag att änglarna var med mig. En god vän sände en bild från deras stuga…frågade mig om bilden. Jag tycker inte jag kan läsa av en bild (på bokstäver på ett fönster) aldrig gjort sånt…Nu kände hon själv vad, vem bokstäverna kom ifrån men jag skrev till henne “en massa” utifrån bilden och hon tyckte att det stämde… Dessutom fick jag dessa kraftiga rysningar och det tar jag som en bekräftelse på att det jag skrev till henne/fick till mig stämde…men jag nämnde till henne att hon fick ta allt med en nypa salt då jag aldrig gjort nåt sånt. Och jag kände av dessa rysningar på kvällen i hotellrummet, kvällen innan änglakursen.

Jag känner inte direkt att jag har så bra intuition utan det som jag upplever är ju mera tecken från änglarna, sånt som händer el. hur jag ska förklara. Men jag önskar och vill få bättre intuition.  Som tex. att läsa av kort/budskap mer än att bara läsa konkret vad som står på korten. Jag tror ni förstår vad jag menar 😉 🙂

Åter till änglakursen…jag är helt säker på att jag hamnade där, för nu var/är tiden inne, det var meningen. Jag är så glad jag åkte! 🙂 Min mans kusins väninna, som jag bara träffat en gång på en fest och knappt pratat med följde också med. Mycket trevligt och jag har fått en ny fin “änglavän” <3  En mindre änglakurs med få deltagare. Väldigt mysigt och gemytligt 🙂

Bonus var ju att kursledaren har jag träffat för många år sen, då jag började första gången ta in mitt andliga intresse på riktigt in i mitt liv. Så det var så mysigt och kul att få träffas igen efter alla år <3  Jag/vi fick öva på flera olika sätt att jobba/få kontakt med änglarna. Många tips och råd som jag har nytta av hemma. Det gäller bara att hitta, ta sig tid för det el. rättare sagt prioritera detta…men jag har börjat ge mig själv mera egen tid för mig själv och mitt “andliga intresse” (som jag ser som personlig utveckling) så det går framåt iaf 🙂

En annan märklig sak som hänt genom åren är att mina saker/presenter som har med änglar att göra gått sönder…men sen har jag börjat fundera på om det är presenter som jag tycker om övht…men mest är det änglar. När jag var på änglakursen passade jag på att nämn detta för kursledaren, för att höra om, vad hon har att säga om det. Hon fick till sig att det handlar om att jag ska utveckla mitt intresse, “dom” vill tala om det för mig. Vilket jag börjat med på olika sätt.

Vi på kursen fick denna lilla fina betydelsefulla ängel

Jag har ju även köpt två till ängla-lekar som jag berättade om förra gången. Dessa har jag nu iaf.

Jag fick hem “Budskap från dina Änglar” (som jag har på eng. men vill ha dom på svenska) resp. Änglaterapi-korten förra veckan. När nya upplagan av Ärkeänglar-korten kommer på svenska ska jag beställa dom också. Sen vill jag även ha “Healing med änglarna orakelkort”. Tänkte vara nöjd sen, men finns säkert fler jag vill ha….Alla samlar vi på nåt, brukar jag säga haha 😉 😀

Här är ett tips på en bra bok om änglar (dock inte läst hela än):

Här är min fina “året-om” ängel-kalender av Doreen Virtue:

Här är två presenter som har med änglar att göra…ängeln i glaskulan fick jag av mina älskade barn <3

 

Det här är änglar som min yngsta dotter gjort av papper, det är olika änglar på fram- och baksidan…jag ser änglar med olika humör…Visst är dom fina!! <3 <3

 

Den här lilla ängeln har jag gjort när jag var liten flicka…kommer inte ihåg något om det alls…när eller varför jag gjorde just en liten ängel. Men förmodligen har änglar alltid funnit med i mitt liv utan att jag varit medveten om det. Och så är det ju, som sagt, dom finns bland oss, bara vi öppnar upp oss för dom och bjuder in dom i våra liv 😉 <3

Och nu, just nu, när jag ser på bilden, inser jag att den är grön…jag valde att måla den grön, kan det vara så att ärkeängeln Rafael var med mig då jag skapade denna lilla ängel…!? 🙂 <3

Det var i det stora hela, om hur änglarna kom in i mitt liv <3

Tack för ikväll! Tack och kram till er som orkat läsa! <3

/ Skytten71/ Katarina

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

 1. Carina den

  Härlig och väldigt fin läsning ,älskar också änglar 👼🏼 jag har orakelkorten Healing med Änglarna …men vill ha fler 🙏
  Kramen och natti natt

  • skytten71 den

   Tack så mkt Carina 🙂 <3
   Dom är ju så fina också alla dessa kort 🙂
   Kram och ha en fin dag! <3

 2. Åsa Ölund den

  Åh vad jag tycker om det du skriver😍
  Tack för korten igen😇 jag har använt dem o det är fantastiskt vad de stämmer💖
  Har jobbat mycket nu och det är som sagt inte lätt att orka prioritera när kroppen är slut. Jag får ändå till mig hela tiden att 😇😇är med mig och ger energi och vägledning som tur är💖😇
  Kram🤗💖😇

  • Åsa Ölund den

   Åh vad jag tycker om det du skriver😍
   Tack för korten igen😇 jag har använt dem o det är fantastiskt vad de stämmer💖
   Har jobbat mycket nu och det är som sagt inte lätt att orka prioritera när kroppen är slut. Jag får ändå till mig hela tiden att 😇😇är med mig och ger energi och vägledning som tur är💖😇
   Kram🤗💖😇

   • skytten71 den

    Hej Åsa, min änglavän 🙂 <3
    Tack så mycket! 🙂 Blir så jätteglad att höra det! 🙂 🙂
    Jag har tyvärr inte bloggat på hur länge som helst känns det som…viljan finns…men orken och tiden är det sämre med… :/
    Tänkte blogga nu men känner mig ganska trött så få se om jag orkar…
    Vad kul att du är så nöjd med korten! Det var meningen att du skulle ha dom! <3
    Usch…va jobbigt du har det så…hoppas det känns bättre snart…<3
    Jag är glad att du känner att dom är med dig! <3
    Kram <3

 3. Agneta den

  Hej
  Vilken härlig läsning om din ängla kontakt. Jag blev glad av läsningen. Må så gott💞☀️

  • skytten71 den

   Vad glad jag blir av att du blev glad av att läsa om min änglakontakt! Tack! 🙂 <3 Och tack detsamma, må så gott du med! <3

Lämna en tanke