Ängel eller älva i elden…det är frågan…!? :0

2

Hej 🙂

Nu äntligen bloggar jag igen 🙂 Som sagt, det blir ofta långt mellan gångerna men det kan inte hjälpas med ett jobb på heltid, sena jobb-kvällar ibland, trött tidigt om kvällarna, börjat yoga, min man jobbar som oftast borta…livet kallas det visst för 😀

Det blir återigen ett blogg-inlägg om änglar…jag bara älskar dessa änglar! Det är så häftigt hur dom kan ge tecken, hjälpa om vi bara ber om hjälp, visa sig…jag blir lika fascinerad och förvånad varje gång! Och känner mig så ärad att få uppleva det jag upplever! 🙂 <3

För två helger sen hade vi goda vänner hem på middag. För en gångs skull planerade vi för en 3-rättersmiddag. Men dom hade skulle ta med sig efterrätt (som var såå god, mums!) så vi bjöd på förrätt och varmrätt.

Förrätten var kräftstjärtar med avokado, mango, koriander med sweet chili-oljeblandad-dressing på salladsblad. Fräscht, gott och enkelt! 🙂

Dukningen, saknar en duk, men ska köpa en ny och gäller hitta den rätta, den jag vill ha! Handlar inte så ofta men vet vad jag inte vill ha och vad jag vill ha när jag ser det! 😀

Sen var inte alla fina glasen på bordet av någon konstig anledning… 😉

Här kommer receptet för den som är intresserad! 🙂

http://www.ica.se/recept/enkel-forratt-med-avokado-mango-404370/

Vi åt god mat och såg mellot halvt om halvt. Senare byltade vi på oss kläder för att inte frysa då vi skulle fortsätta kvällen/natten ute vid vår brasa. Underbart! Blev lite vickning med grillad korv och fläsk, i goda vänners lag vid brasan och “våra” yngsta tjejer var också med <3

Vår grillplats ute på gården är vårt hjärta på gården. Älskar att sitta där själv vid elden eller med min man <3 Eller med familjen <3 Och med goda vänner som sällskap! 🙂 <3 Min man har ett projekt där, han har påbörjat ett utekök med tillhörande öl-kyl i marken 😉 Han är så duktig <3 och det blir så kul när det kommer att vara klart! 😀

Lite bilder… 🙂

  

Hahaha typiskt jag…inte skrivit på länge…och hamnar på en del sidospår 😉

Åter till vår trevliga och mysiga kväll…. Det var dessutom fullmåne, vackert! Våra vänner åkte hem  vid 1:00 men vi satt kvar ute. Jag, min man och min yngsta dotter på 11 år. Hon hade sovit en stund tidigare under kvällen så hon var pigg och var ute med oss sent. Där satt vi och tittade på fullmånen och väntade in månförmörkelsen som skulle vara…väntade och väntade fast vi frös…men vi såg ingen månförmörkelse tyvärr…:/ Fick veta nästa dag att det hade varit natten innan…haha och som vi väntade…jaja….en annan gång kanske.

Däremot såg vi verkligen “gubben i månen” alla tre, vilket jag aldrig sett förut, inte som jag minns  i alla fall och det var så tydligt! Som två ögon som blundade/såg glada ut, en näsa och en plutande mun. Vi bara tittade och tittade förvånat. Dottern tyckte visserligen det var lite läskigt…men en trevlig och mysig kväll/natt att minnas och bevara i hjärtat <3

Vi tog kort såklart på vår älskade grill och brasa, som alltid <3

Men det bästa och häftigaste upptäckte jag inte förrän nästa dag på em….

Kolla bilden…kolla elden…!! 😉 :O 😀


 

 

 

 

 

 

 

Vad säger man…??? Kan det bli tydligare!? :0

Jag vet ju att jag har änglarna med mig och såg och tänkte först…såklart en ängel dock samtidigt som jag inte är så säker fortfarande…för jag blir fundersam över det “varelsen” håller i vänster hand (på bild)…svärd eller möjligen ett trollspö…!? :0

Jag fick till mig att Ärkeängeln Mikael har ett svärd i sin hand, så det kan ju vara han som visar sig och jag tror att Mikael är den av ärkeänglarna som är med mig mycket…

Men det som ändå gör mig fundersam är att jag saknar dessa rysningar jag brukar få från änglarna som en bekräftelse på att det är som jag tror/känner…och något jag börjat fundera mera på är om dessa sk “naturväsen” verkligen finns…djupa jag kommer fram…läser en del som skriver om “naturväsen” bla. på fb…Jag har verkligen inte trott på tomtar, troll, älvor osv. Och jag har som i mitt inre bett om att isf får dom visa sig på något sätt…därför funderar jag om “varelsen” i elden kan vara svaret…om det kan vara en liten god fe eller älva med sitt trollspö som visar sig i elden för att övertyga mig om att dom finns…det är frågan!? :0

Men hur som haver… ängel, älva, god fe…så tycker jag det är en häftig, vacker och mäktig eld/varelse som fastnade på bild!  <3 Min man får ta åt sig äran för det var han som tog bilden <3

Tack och kram från mig denna gång! 🙂  <3

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Pia den

  Visst ser det ut som en liten god fe? 🙂
  Härligt med tecken som kommer till en på alla möjliga vägar.

  • skytten71 den

   Jo det gör ju verkligen det 🙂
   Det är så häftigt!

Lämna en tanke