Elden har väckt spänning…

4

Hej kära läsare!

Jag fortsätter, som lovat i förra blogginlägget 😉 …med vår spännande fascinerande eld…Efter de två tillfällena som varit så har det ju blivit väldigt spännande med elden, att fota från alla håll och kanter och granska bilderna…Denna gång såg jag inte något lika fort och tydligt men efter en stund började jag upptäcka mer och mer…fler och fler ansikten, figurer, varelser, skepnader. Frågan är ju om det bara är en eld, att vi blir lurade av elden…men är det verkligen inbillning…!? Den goda fen i första elden och den lilla älvan som uppenbarade sig andra gången är jag helt övertygad om var där. Men hur det än är så är det ju tråkigt med en logisk förklaring haha…Sen, som någon skrev till mig, att bara vi  öppnar för denna magiska värld, slappnar av, utan förväntningar så visar “dom” sig…småfolket, feerna, älvorna, tomtar och troll m.fl. Okej, jag är nog delvis skeptisk än, men är på väg att bli övertygad, vilket jag bett om 😉 😀

Vi eldade igår em och jag tog bilder. Jag visar här en del av dom, blir så många om jag ska lägga in alla 😉 Jag ser ju det jag ser men ni ser säkert andra figurer, djur än vad jag gör. Ringat in de mesta jag ser så det ska gå lättare att se för er och lättare för mig att förklara.

Här kommer bild nr. 1:

Vet inte vad det är men en varelse, ser en lite elak varelse med sned lite öppen mun med tänder och någon sorts snabel och under sk snabeln ben eller tass eller liknande.


 

 

 

 

 

 

 

Bild nr. 2:

Ett ansikte. Två stora svarta ögon, näsa/nos och öppen mun (svart).


 

 

 

 

 

 

 

Bild nr. 3:

Något sorts ansikte. Tänker på teatermask, virvlande hår.


 

 

 

 

 

 

 

Bild nr. 4:

Skulle ringat in bättre men uppe till höger en varelse, ett ansikte i profil, ett öga (svart) och en mun som gapar (svart) och som att den tar in eller släpper ut något ur sin mun, en liten älva eller liknande.

Bild nr. 5:

I översta ringen: En människa, ansikte med solglasögon, platt lugg, kort hår, ser svagt näsa och mun och överkroppen/bröstkorgen.

I nedre ringen: En hand.

Bild nr. 6:

En flicka/kvinna i profil. Öga, spetsig näsa, haka, hals. Långt hår, tjockt och svallande hår på huvudet, som en man.

Bild nr. 7:

Svårt att se men ser skepnaden av en liggande häst.

Bild nr. 8:

En liggande man som är som på väg upp ur askan, håller upp armen och håller ut handen som att han vill något eller håller i något.

Bild nr. 9:

En flygande varelse.

 

Det var dom bilderna. Det är intressant och spännande med dessa bilder. Vi fortsätter att elda ute vid vår älskade grillplats. Nu är ju säsongen verkligen igång, nu när vi går mot ljusare och ljusare tider och våren 🙂 <3

Och med det följer mycket eldande och grillande, lär bli många fotade och granskade bilder här framöver 😉 😀

Sent igår kväll drog jag kort från två olika lekar, bara sådär helt plötsligt för att jag kände för det 🙂 Första korten jag drog var de läskiga, spännande och träffande OH-korten. Denna gång lika träffande! :0 😉

Det andra kortet jag drog var från Sinnebilder. Det kortet var lika träffande! :0 😉

Det mest fascinerande är att båda korten/budskapen handlar om samma sak, något som är väldigt aktuellt i mitt liv just nu…nämligen småfolket/naturväsen!!! :0 :0

Här ser ni korten 😀

Kortet från Sinnebilder:

“Tvivlar du på gamla sanningar?” Bilden säger väl allt! 😉 Och sen budskapet på det! 😉 😀

Att jag tvivlat, tvivlar på om dessa naturväsen verkligen finns och att just nu så öppnar jag upp mig för denna nya värld. Och att jag ska våga tro på det jag ser och hör, våga öppna upp 🙂 <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OH-korten:

För er som inte vet vad OH-kort är så är det två högar med kort. Ena korten är större med ett ord runt om på kanterna och en tom ruta.

De mindre korten är en bild.

Som ni säkert förstår så drar man ett kort av vardera. Kombinerar ihop dom genom att placera bild-kortet i den tomma rutan på det större kortet med ordet.

Detta kom upp…

Ord: Främlingar

Bild: En myrstack i en skog och i stacken kryllar det av myror som att dom nyss tagit sig ur och upp på stacken.

Jag tolkar dessa kort, detta budskap som att främlingarna är småfolket/naturväsen som är på väg upp ur skogen för att visa sig för mig, bara jag vistas mer i skogen och är öppen för det, så finns det massor av dom…

Läckert och fascinerande att kort från olika sorters “lekar” kommer med så träffande, passande och dessutom samma budskap! 😉 :0

Det var allt för denna gång! 🙂

Tack alla som läser och som ger respons, blir väldigt glad av det! 😀 <3

(om det blivit stora avstånd mellan korten så vet jag inte varför eller hur man ordnar det bättre)

Kram på er!  <3

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. lyckoteket den

  Det måste vara härligt att kunna elda så ofta. Vi som bor i ett tättbebyggt område har inte den möjligheten utan att irritera grannarna. Jag brukar roa mig med att se bilder och figurer i molnen på sommaren istället. 🙂

  • skytten71 den

   Det är det! 🙂
   Vår grillplats är vårt hjärta på gården där vi tycker om att tillbringa mycket tid både för oss själva el. med familjen och vänner 🙂 💗👍
   Grillplatsen håller på att utökas till ett utekök dessutom 😀 👍

   Eldade också igårkväll, provade på atr meditera där ute vid elden i fullmånens sken… 😉
   Myspys 💗
   / Kram Kattis

 2. Yvonne den

  Tycker det är väldigt kul att titta på dina bilder och se om jag ser nåt 😀. Idag är det många som lägger ut bilder på Facebook när dom är ute och eldar och kör snöskoter och ibland när jag ser nåt i deras eld så brukar jag kommentera och när dom sen själv ser så blir dom väldigt förvånad, tycker det är kul. Själv ser jag orber på himlen, älskar att se dem flyga omkring 😊❤

  • Katarina Kemi Lindgren den

   Vad roligt att du uppskattar mina blogginlägg om min mystiska eld, tack! ☺👍💗
   Men som jag svarade till en annan, att jag får nog kanske blogga om ngt annat nu härnäst för det kanske finns andra läsare/följare som blir less min eld…😄😜
   Tror det blir en paus från det ämnet (plus att jag måste ju eldat och fotat och hittat ngt spännande I bilderna för att kunna blogga om det ☺ ) men jag lär återkomma här framöver för jag tror helt säkert det här kommer att fortsätta visa sig i elden… 😉😎

   Vad kul för sig med dina upplevelser! ☺👍
   Jag brukar också se upp i himlen och se om jag ser ngt…el. fota och sen se om ngt fastnat på bild.
   Har sett en ängel i himlen ☺😇💗👍
   / Kram Kattis

Lämna en tanke