Spännande grejer på gång…shamanism och trumresor…

0

Hej igen! 😀

Om än det var ett tag sen…som vanligt…som sagt heltidsjobb och verkligheten med vardagen och allt vad det innebär är ett pussel i full fart och med det kommer tröttheten…orken och tiden finns inte till allt man både vill göra och “måste” göra…tyvärr… Visst, tiden är en prioritering, vad man gör av tiden är en prioritering men vissa saker “måste” man bara, kan ju vara saker man tycker är roliga också…som dotterns fotboll, jobb med det, träningar och cuper tex, examen, midsommarfirande, mera fotboll, 50-årsfirande, 20-årsfirande och allt vad det är…Alla helger hela sommaren fram till aug-sept. är bokade med nånting…phuu…inte kul ha det så men det kan inte hjälpas…Jag och min man får ta vara på semestern och vardagsveckorna och passa på att Go with the flow då…fast då har han en del att göra plus vi behöver renovera hemma…Ja jisses…tiden bara flyger iväg med allt som ska göras… :0 :0

Men nu sitter jag då här i alla fall och prioriterar min tid med att skriva av mig 😀 Även igår kväll hade jag egen tid, kvalitetstid med mig själv för mig själv…kommer till det…eller det kan jag berätta om nu…

Igår kväll fick jag ett il…hade ju varit såå varmt under dagen (30 grader varmt) och det var en ljummen fin kväll. Jag ville åka ut till en badstrand vid havet…ett ställe som jag verkligen älskar att vara på…dottern ville stanna hemma så jag åkte iväg själv…visste att det skulle vara fullmåne ikväll men tänkte inte på det när jag åkte iväg igår…Jag har ett behov av att åka iväg sådär, få bara vara själv i skog och natur, helst vid vatten…men som sagt, som med så mycket annat blir det inte av så ofta…Mitt mål var att åka dit, sätta mig nånstans och bara njuta av stunden, bara vara, som meditation nästan…Jag visste inte, hade ingen aning om vad som väntade mig denna kväll när jag åkte dit och klev ur bilen…

Första jag gjorde var att ta en bild för att skicka till min man som var borta… Jag går mot stranden, tar lite mera bilder…ser kvällssolen…vackert! 🙂 Går en bit längre bort längs efter stranden, går ner mot vattnet…upptäcker himlen! :0 :0 Blå/rosa mot havets mörkblå vatten och vad ser jag ovanför…månen, fullmånen! :0 😀 😀 <3 Så bakom mig har jag kvällssolen och framför mig havet, horisonten och fullmånen ovanför! WOW!! :0 😀 <3 Jag skulle ju hitta mig en plats och bara vara…men jag kunde inte låta bli fota…många bilder blev det! 😀 <3 En liten stund satt jag på en sten en stund och försökte att bara njuta och må, slappna av och bara vara…lyssna på vågornas skvalpande, vinden som susade, känna blåsten i håret, se på den vackra vy jag hade framför mig! <3

Jag vill dela med mig av lite bilder, men har svårt välja då jag tog så många fina bilder…men några av dom kommer här…

Kvällssolen då jag just kommit ner till stranden…

Fullmånen ovanför horisonten och havet… <3

Ljusare bild…<3

 

Kvällssolen bakom molnen…vackert! <3

Häftiga moln på himlen… <3

Går från stranden…

…på väg mot bilen, vacker vy! <3

Hade velat få in ett videoklipp här där kvällssolen möter fullmånen men kunde inte få med den pga för stor fil stod det…det var synd…men som ni ser, vilken vacker kväll jag fick! Otroligt härlig fin kväll, vilken harmoni för själen! 🙂 <3

Såg två små fåglar också, en bit från varandra som jag försökte fånga på bild. Lite svårt då dom som smälter in i miljön…försökte närma mig försiktigt ena fågeln för att kunna ta bättre bild…då skyndade den sig, trippade iväg, sprang så fort den kunde mot sin kompis som samtidigt gick bortåt…det var som att fågeln som sprang tänkte “vänta på mig, rädda mig”…stackarn…paparazzi som bara ville fota den! hahaha… 😉 <3

Här ser man båda fåglarna om man tittar ordentligt…det är den som är till höger som är ovanför på bild, den som sprang fort mot sin kompis… <3

Jag är verkligen glad och tacksam för att jag följde mitt il, för vilken oväntad underbar kväll jag fick vara med om! <3 Så glad att jag åkte iväg och inte stannade hemma…är lite dålig på att göra det jag tänker och ångrar mig sen…är det kanske det som kallas för intuition, att följa det man tänker och känner…!? Kanske någon som talar om det till mig, dessa tankar som jag tror och tänker är mina egna, att det är någon som säger det till mig, att “det här borde du göra för att må bra!” 😉 Jag jobbar på att bli bättre på detta! Att följa mina tankar och min magkänsla, att lita på den!

Och det är något jag här fram över verkligen ska försöka göra…för som sagt, som rubriken säger…det händer mycket nu, många spännande intressanta saker på gång…och det känns som att det är meningen, nu är tiden inne för mig! 😉 😀 Och med det följer att vara lite ego och tänka på mig själv och vad jag vill och känner för att göra…att då slå slag i saken och göra det också! Självklart har egot gränser… 😉

Av någon anledning har jag på senaste tiden kommit in på shamanism, trummor, trumresor osv. Jag vet inte riktigt varför…Jag är ju intresserad av allt möjligt inom det andliga/personlig utveckling…så fokuserar väl inte på något riktigt ordentligt egentligen…jo, änglarna i såfall men då är det ju det där med tiden och orken…att hinna med och ha energi för det jag vill fokusera på…så jag har egentligen inte någon stor kunskap om shamanism, trumresor osv. Men jag dras till det, samma med samer och indianer…

Och från att varit ifrån detta andliga väldigt länge (förutom lite hemmavid) så ploppar det ena evenemanget upp efter det andra, små lämpliga evenemang här omkring där jag bor. För här brukar det inte finnas så mycket. Sen har jag inte heller sökt efter det, så nog finns det lite grann om man är nyfiken och kollar  upp det. Det började med att jag fick tips om några träffar där likasinnade skulle träffas och bara prata, diskutera, dela med sig av sina upplevelser av olika slag. Bara det är ju underbart! Att bara få ses och prata om allt mellan himmel och jord, utan att känna sig  konstig eller knäpp eller så…utan jag känner mig så hemma och trygg att få träffa andra med samma intresse. Det ger mycket att bara få lyssna vad andra har att berätta och själv få berätta om sina upplevelser, tankar osv. Vi har träffats 2 ggr. och om 1,5 v. är sista träffen för den här gången, då kanske vi träffas ute i skog och natur om vädret tillåter. Vore väldigt mysigt och trevligt tycker jag! 😀 <3 Det här har varit träffar där man inte behöver boka in sig att man kommer alla gångerna och betala för dom utan man väljer om man kommer från gång till gång och betalar på plats (eller i förväg om man vill). Enkelt och bra upplägg! 😀 Vi har träffats i 3 timmar och pratat om änglar, andar, döden, meditation, upplevelser, dragit kort, indigobarn resp. kristallbarn m.m m.m.

Dessa 2 träffar gjorde nog att något öppnade upp sig för mig för nu dyker det upp olika små evenemang som jag vill fara på…men tyvärr kan man ju inte fara på allt…men en del i alla fall 🙂 Det närmaste jag ska på är på lördag, en work shop om bla. kroppens energisystem (aura och de sju största chakrana), scanning av kropp (och själ antar jag) om man vill – Jag vill!! 😀 :D, änglameditation, doft- och färgterapi. Blir verkligen spännande och roligt! 😀

Och på tisdag därefter (alltså nästa vecka) är det träffen jag nämnde om ovanför. Och söndan nästa vecka ska jag och min man prova på en shamansk trumresa vid havet (där jag var igårkväll dessutom!!)…WIIIII va spännande!! 😀 😀 Jag har inte svårt för att slappna av eller kanske lite ändå när jag tänker efter…men jag har ro att vila, lyssna på avslappningsmusik men sådär som tex. meditation i grupp har jag svårt att slappna av och släppa tankarna…eller när jag varit på kurser och provat på intuitionsövningar…nä jag ser inget, känner inget, allt är bara svart typ….så vi får väl se vad som händer, om det händer något under trumresan…

Dessutom i samma veva här eller egentligen före såg jag en annons om att boka med några vänner en trumresa hemma eller på en lämplig plats…och det lustiga är att det är med en kvinna (Anna) som bor i en närliggande stad som jag fick tips om för ett tag sen, att hon har kurser som har med shamanism att göra, så henne har jag redan varit i kontakt med lite grann via mail. Till råga på allt kom denna kvinna på tal på förra träffen jag var på….så tre gånger på kort tid har hennes namn dykt upp…kan inte bara vara en slump…pratat med henne i telefonen idag. Kändes väldigt trevligt och seriöst. Har även hört och läst bra om henne och det är ju något som är viktigt i “denna värld”. Nu gäller det bara att hitta ett datum och en plats som passar Anna, mig, min man och mina två vänner som jag dragit in i detta…hahaha 😉 😀 <3 Hoppas vi får ihop det och att det blir av!! 😀 😀

Anna ringde mig eftersom jag skrivit med henne och hade en del frågor. Jag berättade att jag egentligen inte har så mycket kunskap eller erfarenhet om allt detta, men att jag ändå dras till det av någon anledning och helst nu på senaste tiden…hon berättade att så är det…det är något inom dig och då det är dags kallar det på en, shamanismen och dess trumma…och det känns verkligen så! Som att det är meningen, nu är det dags, tiden är inne! För mig och min andliga/personliga utveckling…på något sätt i någon form är det dags för mig nu att utvecklas och ta tag i mitt intresse…Detta är något jag läser och får till mig av många av era budskap, ni som ger oss budskap på denna sida…om och om igen får jag till mig det från alla olika håll!! Kan det vara en slump eller…nä jag tror inte det! Senast i eftermiddag kom jag på andra saker som jag tänkt på, upplevelser, känslor som ploppat upp…och lagt ihop, ett plus ett är två… 😉 😀 Varför jag kanske dras till shamanismen…att jag förstår varför jag tänkt, känt och dragits till vissa saker i något år nu…allt detta hör nog ihop men jag har inte fattat det förrän…nu! :0 😉

Kanske jag unnar mig en healing behandling hos Anna…hon berättade att det kan vara ett första steg in i shamanismen, dels för att känna om det är så som jag känner, om det är något för mig eller inte…dessutom har hon sommarpriser, så lika bra att passa på! 😉 😀

Och ännu en grej har hänt som har med trumresa att göra…en kvinna som var på förra träffen (haft kontakt via fb lite grann) skickade idag i en gruppchatt en inbjudan till en träff ute i skog och natur någonstans. Hon vill bjuda in till denna träff för hon bor inte här och åker hem senare i veckan, vill bjuda på fika och en trumceremoni då hon gick kurs helgen som var, trumkurs och byggt sin egen trumma. Vad snällt och roligt hon erbjöd detta då vi bara träffats en gång på förra träffen, känner ju inte varandra…så vi får se om det blir någon träff i morgonkväll. Hoppas!! 😀 😀

Det skulle bli ikväll eller i morgonkväll beroende på vilket som passa alla bäst. Jag skrev personligen till henne att jag vill helst imorgon om än jag kunde ikväll för jag hade tänkt åka ut till stranden och havet igen, samma plats som i går kväll för ikväll är det ju 100 % fullmåne, jag tänker det kan bli mäktigt om det är lika fin kväll som igår. Då ville hon följa om det inte skulle bli något av hennes inbjudan ikväll…så vi bestämde oss för att höra av varandra. Dels blåser det massor och då blåser det ännu mera där ute, nästan storm kanske…plus att jag var borta i går kväll, ska bort torsdag igen och har min flicka hos mig. Visst, hon är 12 och klarar sig…det är därför bla. jag tror att tiden är inne nu för mig… 😉  Men idag har hon haft och har fortfarande så ont i munnen och tänderna då hon fick tandställning igår…så jag hade inte hjärta att åka iväg…<3

Jag fick även tips om en fullmåneceremoni som skulle vara ikväll inomhus och även ev. med en…trumceremoni…kan ni tänka er!! hahaha… 😉 😀

Ni hör ju…just nu ploppar dom upp överallt, dessa små lämpliga evenemang… 😉

Känns som att…nu kör vi! Bara haka på, Go with the flow, det är dags nu och det är bara att hänga med…!! 😉 😀 <3

Spännande tid jag har framför mig!! Jag hoppas då verkligen är så som jag känner och tror!! 😀 <3

Ha en fin fullmånekväll! <3

Kram från mig! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke