Min andliga/personliga utveckling…

2

Hej alla 🙂

Ja nu var det länge sen sist…som vanligt…Jag tror alla mina blogginlägg börjar såhär… 😉 Det har hänt mycket sen sist…Jag minns inte hur mycket jag hunnit berätta om allt…men jag ska försöka fatta mig kort om allting…mina blogginlägg brukar bli så långa när jag inte varit här på länge.

Jag har hunnit gå reiki steg 1, vilket jag även gjort för 10 år sen. Men nu gick jag igen för att uppdatera mig och för att jag nu är mera redo för att ta tag i det på allvar. Efter kursens slut på kvällen när jag körde hem önskade jag mig snabbt upp till universum om att få tag i en bra massagebänk till bra pris. Tror ni inte att jag hade en massagebänk samma kväll hemma 🙂 Jag började ge reiki till vänner och bekanta. Sen hade jag en tanke på hur jag skulle kunna fortsätta…men det har inte blivit av än…men senast i veckan dök tanken upp igen…och under min session med min lärare i den shamanska utbildningen “Medicinhjulet” igår så fick jag även rådet att börja ta tag i att erbjuda healing till andra på allvar. Vilket jag även fått till mig av andra, att jag ska hålla på med healing.

Så nu är det dags att damma av massagebänken och börja på allvar…

På tal om “Medicinhjulet” så för er som inte vet så är det en shamansk utbildning. Den jag går är på 2 år, 4 terminer och utifrån den peruanska läran. Det handlar om personlig utveckling. Man jobbar med sig själv, möter sig själv på många sätt och vis. Jag anser att möta sig själv är det modigaste man kan göra här på jordelivet. Man jobbar med de olika vädersträcken och tillhörande kraftdjur i en termin åt gången. Vi är på väg att avsluta ormen i söder, med ormen ömsar man skinnet. Rensar gammal skit. Ormen kom till mig via barnen i mitt jobb, även i bilder och t.om. på min bil…:0 Dessa tecken är ju alltid så fascinerande och häftiga! :0

Kan bli känslomässigt jobbigt och nära och kära blir ju också inblandade i den förändring som sker hos en. Inte alltid så lätt… 😉 Snart börjar vi jobba med jaguaren i Väst, då vi ska möta våra rädslor och se på gamla familjemönster som påverkat oss i livet.

Man tar hjälp av inka-indianernas visdom, kunskap och verktyg när man jobbar med sig själv i Medicinhjulet. Väldigt intressant. Vi feminina i Väst och de män som följer oss på vägen ska enligt en profetia vända världen rätt igen med hjälp av denna gamla kloka kunskap. Mäktigt!

Här i torsdags gjorde jag en eld- och fullmåneceremoni för mig själv. Jag öppnade heligt rum/Sacred space och kallade på de 4 riktningarna och de tillhörande kraftdjuren och brände upp det jag vill lämna resp. önska som jag skrivit ner plus blåste in i pinnar och brände upp. Även önskan för vår Moder Jord, viktigt att tänka på och bry oss om Moder Jord <3 Jag mår så bra av detta, verkligen kvalitetstid med mig själv för mig själv 🙂 <3

Jag fick även budskap via en barsk bestämd indianhövding som kom till min lärare under sessionen och den shamanska healingen jag fick igår…Det är viktigt jag prioriterar mig själv. Och jag ska svara ja på min kallelse som…Regnbågskrigare…vilket jag inte visste vad det var. Men nu vet jag efter att ha googlat…det känns mäktigt och ärofyllt…ska jag? Lilla jag?

Här kan ni läsa mera… https://heartwisdom.webnode.se/products/regnbågskrigare-/

Och vet ni något lustigt…Jag vet att jag har sen länge tillbaks köpt en bild med en indian som jag ramade in och gjorde en tavla av, men den har bara stått på övervåningen där vi knappt är…Jag tänkte efter detta att nu är det dags den får en bättre synlig plats i vårt hus…så jag hämtade den…Jag bara gapade då jag såg bilden…så träffande och talande med tanke på budskapet om min kallelse…:0 :0 Undra just varför jag köpte den och just den bilden av alla…kanske det var något omedvetet i mig från min själs kallelse som gjorde det…!? 😉 <3

Fortsättning följer… har mycket att delge och berätta….bla. om min  insändare till tidningen Nära, som kom med 😉

Och om vår lilla kära fina älskade lapp-gumma som kommer till min man som guide och med budskap till oss båda…. 😉 Det är en spännande inre och yttre resa vi gör tillsammans min man och jag! <3

Kram och fortsatt trevlig helg! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Elenor den

  Hej
  Åh vill oxå lära mig reiki o tänkte ev ta det på distans …. Vart läser du ?
  Skulle behöva lite bra tips en man ska “välja ” 😀

  • skytten71 den

   Hej igen 🙂
   Jag gick hos Mona Sällström (Monas alternativa behandling) här i Piteå. Hon är jätteduktig! 🙂 Jag hoppas jag kan gå reiki 2 när hon ska ha den nu i vår.

Lämna en tanke