Min insändare till tidningen Nära…

0

Hej igen,

Idag tänkte jag berätta om min insändare som blev publicerad i tidningen Nära. Jag blev så glad att den kom med! 😇🙏💗 Jag hade tänkt länge att jag skulle skicka in en insändare om mina upplevelser med änglar. Till slut så gjorde jag det! Jag har en del upplevelser att välja bland så det var inte så lätt att välja ut vilka jag skulle berätta om. Ni som följt mig har kanske läst min blogg om mina upplevelser med änglarna. Jag bloggade om det när jag hade startat upp min blogg här på tarotguiderna. Om ni inte läst och är nyfikna och intresserade så är det bara leta fram den 🙂 Till min insändare om läsarnas upplevelser så valde jag att dela med mig om tre av mina upplevelser med änglarna. Insändaren finns med i tidning nr. 2. Tänkte ha en bild på tidningen här, men filen är för stor…det var synd.

Här kommer i alla fall bild på min insändare. Hoppas ni kan läsa den 🙂

Alla som skickar in och får sin insändare publicerad får en gåva av tidningen Nära. Gåvan är en bok om healing skriven av Benny Rosenqvist och Marina Nilsson. Det blir trevlig och intressant läsning här framöver. (vet inte varför bilden blev sned).

Det var allt från mig denna gång. Ha en fortsatt skön söndag, kram 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke