Övar kanalisering, budskap

0

Hej igen 🙂

Jag läste mitt förra inlägg där jag avslutade med att skriva att jag nästa gång skulle berätta om möten med människor som är meningen och om min mans smycken…men då det är så långt mellan gångerna då jag skriver så ska jag nog inte lova sånt för då dyker det upp något helt annat när jag väl sätter mig och skriver…och jag har så mycket att berätta, dela med mig av och skriva om och jag mår bra av att skriva av mig så det är synd det blir så sällan…

Men nu är jag här i alla fall och vill denna gång skriva om kanalisering, intuition och övning av detta. Jag är ju en människa som inte tycker jag får till mig så mycket vid t.ex meditation, när jag drar kort osv. Det gäller att öva och tro på intuitionen, att ha tillit. Att man kan mera än vad man tror själv. Dock så övar jag med korten från och till och skriver ner. Jag ser ju inte i bilder men tror att jag får till mig i ord. Det gäller bara att kunna sortera vad som är mina tankar och vad som är ord/budskap uppifrån så att säga. Jag tror det är därför jag också tycker om att skriva och det är då flödet kommer. Det har börjat gå bättre och bättre nu på senaste känns det som. Och som budskapet säger här längre ner…det gäller att inte slå ner på sig själv…bara för att jag inte ser i bilder ska jag inte slå ner på mig själv…jag får te.x. till mig massa tecken på så många olika sätt. Förmodligen för att änglarna/guiderna förstår att dom behöver visa mig konkret och vara tydlig med mig för att jag verkligen ska förstå att dom är med mig och hör mig och dom ger mig svar via tecken. Sen som sagt…någon ser i bilder, någon annan känner, någon annan som jag, får ord i huvudet plus känslor som kommer till mig.

När jag är trött slappnar jag av mera och brukar då ibland öppna upp kronchakrat och försöka ta kontakt med änglarna/guiderna. Jag vet att dom finns och att dom hör mig. Det gäller bara för mig att öva, öva för att höra dom. Att stilla mig och att lyssna in…

Detta gjorde jag idag när jag kom hem från jobbet och vilade…ibland är jag så trött så jag svävar iväg någon helt annanstans men tar tillbaka mig själv och fokus…vilket jag gjorde idag…men sen började det komma…jag hörde tyst…”Vi är här, bara du lyssnar och har tillit…”

Jag ser inte i bilder men fick ändå till mig två hjärtan som blev formade, en i taget och orden “Bygga hjärtan…Vi ska bygga hjärtan, sprida hjärtan”. Så kändes det som att det var det jag fick till mig och jag behövde åka iväg…men då i bilen kom det mera…”Att sprida hjärtan blir som ringar på vattnet, som sprider sig i cirklar. Någon måste börja…om du börjar så sår du frön som sprids vidare. Dela med dig, vi ska dela med oss av både hjärtan och kunskap. Dela och sprida för att “vända världen rätt igen” (som vår lärare i Medicinhjulet pratar om, profetian om qero-indianernas visdom som nu börjat gå i uppfyllelse).”

Senare under kvällen då jag sätter mig i bilen så lustigt nog kommer mera till mig, vid samma plats dessutom…det började med en känsla (genom att mitt jobb är i närheten)…”Vad jag har det bra med mitt nya jobb”…tänkte jag. Så kom mera ord och känslor blandade…”Se vad långt du kommit, vad mycket du åstadkommit i ditt liv om än du inte tycker det själv, du ska inte slå ner på dig själv”. Och en känsla av vad jag har det bra, jag ska inte klaga. En känsla av glädje och lycka.

Antingen är filen för stor eller så blir bilden fel håll men nu får den vara så. Och det blev dubbla. Hoppas jag lyckas ta bort ena bilden…

När jag kom hem ville jag dra ett kort i samband med allt detta för att se om det skulle bli en röd tråd i budskapet…jag drog av korten “Healing med änglarna” av Doreen Virtue. Jag börjar med att hålla för texten och bara se på bilden…ett änglabarn som håller upp en liten fjäril i handen och tittar upp på den. Min känsla blev…”Flyg, prova dina vingar, sprid också glädje där du flyger och fundera på vad, var du vill här näst. För att utvecklas, fortsätta uppnå glädje och lycka. Fjäril står just för glädje, även kreativitet. I kreativitet kan du hitta din glädje, det du mår bra av”.

Kortets budskap är: Självacceptans. Vi ska vara nöjda med oss själva. Vi duger precis som vi är. Änglarna älskar oss för den vi är och det ska vi också göra! 💗

Nu ska jag se om jag kan få ihop ett sammanhängande budskap av allt detta (om än det blir upprepning)…

“Änglarna/guiderna finns med oss, dom hör oss och vill vi höra dom så gäller det att stilla sig och verkligen lyssna och ha tillit och tro till det som kommer till en. Skriv ned! Vi ska hjälpas åt att bygga hjärtan, kärlek och sprida detta. Sprida som ringar i cirklar på vattnet. Någon måste börja…om du och vi börjar så sår vi frön som sprids vidare. Vi ska dela med oss av kärlek och glädje, även av den kunskap vi bär på. För att “vända världen rätt igen” ( som vår lärare i Medicinhjulet säger, profetian om qero-indianernas visdom som nu börjar uppfyllas). Även glädjen och kreativiteten ska vi ta vara på för att må bra och sprida vidare. Och se på allt bra du åstadkommit i ditt liv, var nöjd och glad. Vi ska inte klaga. Du ska inte heller vara så hård mot dig själv, du ska inte slå ner på dig själv. Du duger precis som du är! Änglarna älskar dig villkorslöst och vill att du också gör detsamma! Om vi klagar stagnerar anden i oss, vår utveckling. Med ett positivt sinne utvecklas vi på bästa sätt. Prova dina vingar, fundera på var, vad du vill här näst. Följ ditt hjärta, din magkänsla, själens längtan och kallelse för att må bra, känna glädje fullt ut.”

Oj vad jag mår bra av att skriva och det är så roligt och sån känsla då orden bara flödar…och från någonstans kommer det….så se allt detta som goda råd eller budskap och du känner själv om något talar till dig eller inte, om det känns träffande eller inte. Ta till dig det just du känner passar dig! 💗

Kram från mig 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke