Kvällens Vägledning

0

Jag satte mig i min sköna fåtölj i min mysiga hörna i mitt rum (som inte är klart än). Öppnade upp för att se om jag skulle få till mig något och det fick jag. Vissa delar är något alla kan ta till sig om det passar men vissa är mera till mig själv personligen. Men det kan ju också vara så att det är något som känns igen hos någon av er med.

“Det första som kom upp i mitt huvud var…”Du ska skriva” (vilket är något återkommande för mig just nu) Sen kom detta…”Ta vara på livet, gläds, se det positiva. Dansa, sjung, ut i skogen – som du vill! Gör det du vill och mår bra av! Kör på! Gå inte och vänta på att något ska hända. Gör det NU! Vad vill du? Känn efter!

Ge vägledningar till vänner om du vill utvecklas, ett bra sätt att öva intuitionen på. Healing är en annan grej, kom igång! Hur? Det ordnar sig. Löser sig. När tiden är inne. Tro på dig själv! Du kan! Ge healing till varandra, som ni tänkt och pratar om (jag och min kära make). Gör det! Vänta inte! Samma med trumman, bygg trumman (vi har tänkt bygga tillsammans, var sin egen trumma) Det är dags nu! Du har väntat länge nog! Kom igång! Uppfyll dina drömmar! Att trumma ute i skog och natur och dansa mera, börja hemma! Gör det du mår bra av! Det blir så bra! Vi älskar dig! Hjälper dig på din väg i livet! Mer än du tror och förstår. Vi finns här, stöttar och hjälper dig. Om du behöver hjälp med något, be änglarna om hjälp så får du hjälp men du måste förstås agera själv också för att något ska hända som du vill ska hända. Och ta tag i saker du vill!”

Så alltså…detta handlar kort och gott om att leva i nuet, återkommande. Att vi ska göra det vi vill, här och nu, göra sånt vi mår bra av och gör oss glada, uppfylla våra mål och drömmar. Göra det vi tänker, det vi vill. Inte låta det stanna i tanken. Ta tag i saker. Fundera inte. “Just do it”. Agera nu. Gå den där kursen du funderar på, sök det där jobbet…osv. Inte gå och vänta och göra det sen någon gång utan NU! Sen finns inte! Det är bara NU som existerar.

Så…ut och uppfylla era drömmar NU! Lycka till!

Kram från mig 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke