Sacred space, Änglar, Despacho, tecken…

0

Hej på er!

Denna gång vill jag dela med mig av min fina upplevelse som jag hade i eftermiddag, helt för mig själv…

Äntligen! Kom jag mig hit, till “min” plats 😍
Första gången på hela sommaren…och som jag längtat dit! 🤗

Jag bad änglarna vara med mig redan på vägen dit, bad om att få den stunden helt för mig själv, vilket jag också fick 🙏💗

Jag är tacksam för denna fina stund (1,5 timme med promenad dit och hem) som jag fick där helt för mig själv! 💗🙏

Jag fick många tecken/svar på vägen dit, där och på vägen hem 🙏💗

Jag hade med mig min Ärkeänglar-orakelkort, papper och penna 😇📝

Jag öppnade heligt rum/sacred space <3

Helt plötsligt från ingenstans….när jag var där började jag göra något som kallas för Despacho, ceremoni för Moder Jord (första gången jag gjorde en själv)…tänkte för mig själv:
“Jag vet inte vad jag håller på med egentligen…” 🤪
Men struntade i egot som talade och gjorde det som kändes rätt från hjärtat, alla delar står för något… kändes fint i sin enkelhet 💗

Fint i sin enkelhet .
Här nedan kom en kotte till, kotten fick stå för min tacksamhet för den fina stunden jag hade där.

En Despachoceremoni är en andlig ritual som kommer från Queros-indianerna från Anderna, kort förklarat en tacksägelseceremoni till bl.a Moder Jord med gåvor till andevärlden för att ge tillbaka för vad vi får av dom varje dag. Vi bygger broar på så sätt mellan vår värld och andevärlden

Plus att vi bygger broar mellan Queros-indianerna och oss genom att använda oss av deras visdom och verktyg…som Queros-indianerna, redan då för länge sen, också förutspådde att vi skulle göra. Profetian håller nu på att gå i uppfyllelse (ni får googla om det om ni vill veta mera 😉 )

Jag ställde en fråga, bad om hjälp ang. en grej och drog ett kort…
Först tittade jag bara på bilden, för att se/känna in/lyssna vad den ville säga mig…
Orden bara flödade och jag skrev ner budskapet jag fick 😇🙏💗

Senare tittade jag vad kortet/änglarna kom med för budskap, texten på kortet…
…jag förstod direkt budskapet, fick svar på tal ang. en annan grej vi pratat om idag…😇🙏…Det handlar om att jag ska fara till en lokal och rensa med hjälp av Ää Jophiel. Min bonusdotter och sambo gifter sig på lördag och igårkväll hade dom en del obehagliga upplevelser där…men vi får se, är lite svårt hitta tiden att få vara där själva…kanske jag provar göra det på distans istället, hemifrån…

Senare kom jag tänka på att budskapet även var ett svar på min fråga…tacksam!…För att hitta motivation till att göra det jag vill och tänker på, ta tag i saker jag vill göra behöver jag röja och rensa… 😉

Jag var på väg hem men gick in vid dom mysiga gamla träden och var där en stund, kände på dom och kramade dom…

De mysiga gamla träden

Hann få kåda på ena handen…så jag gick ner till vattnet igen för att skölja av handen…då…visade sig…
…ett ansikte och något som påminde om ett öga…visade sig för mig i sanden i vattnet…😮👁
(börjat se ansikten här och där och inte bara i naturen 😮 )
Vems ansikte det då var…och vad det ska betyda vet jag inte riktigt…kanske Moder Jord? En guide? 🤔
Kanske vill visa att jag öppnar upp mig mer och mer…🤔🙏
Fint var det i alla fall! 💗🙏

Ser ni ansiktet…? I mitten på bild.
Ansiktet uppe till höger och det sk. “ögat” till vänster.

Medans jag satt där i min stillhet lade jag märke till en liten myra och tänkte på vad den gjorde och insåg att myran kom med ett budskap till mig…🐜

“Myran går sin egen väg men hittar ändå alltid hem. Går myran fel, där det inte känns rätt då går den åt ett annat håll” 🐜

Hittade även något i vattnet som påminde om ett skal (men vet inte vad det var)…tog hem det men det gick tyvärr sönder…men även den kom med ett budskap tillsammans med ett träd som jag lade extra märke till sen på vägen hem…🌳

Med det budskapet avslutar jag mitt inlägg för denna gång…
“Livet är skört och vackert, ta vara på det”

Detta träd fångade min uppmärksamhet denna gång och med “skalet i min hand kom de båda med sitt gemensamma budskap

Kram från mig! <3 / Katarina

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke