Om att följa sitt hjärta och säga JA till livet

0

Hej på er igen! 🙂

Denna gång vill jag berätta om två härliga underbara spontana kvällar, nätter som jag haft denna sommar…

Ena kvällen var då Beach Partyt på stranden var på Piteås Riviera…Piteå havsbad! 🙂 <3 Då Chris Kläfford och Gyllene Tider höll konsert. Även stadens kändis Micke Holm, han med rösten från Talang uppträdde med bandet Storstryk (som han varit med i flera år). Fast han/dom var inte så noga att se/lyssna på…hört dom så många gånger….haha… Vi hade tur, vi blev överraskade med att få biljetter till denna kväll i gåva! 🙂 <3 Bara det att vi skulle åka till Ulvön nästa dag…men det fick lösa sig såklart. Vi bestämde att åka senare än vi tänkt, ändra planerna lite inför resan.

Så vi (jag och min man) och två väninnor åkte in till Beach partyt i bra tid. Vilken kväll och natt!! Vilken stämning! Det underbara vädret här uppe i Norrbotten gjorde ju allt! Musik, glada människor i olika åldrar på denna stora härliga strand! Helt underbart! <3

Chris Kläfford började med sitt framträdande. Jag hade lite svårt att slappna av och njuta av musiken och hans röst pga att min kära man tyvärr hade så fruktansvärt ont i sin höft och ben (hade suttit konstigt länge uppe vid ett tak). Han kunde inte stå pga smärtan, så han satt ensam på en trapp på en altan bredvid så jag gick dit och satt där med honom. Såg och hörde bra därifrån också 🙂

Chris Kläfford

Så kom äntligen Gyllene Tider fram på scenen! Nostalgi! Mina första LP-skivor var just med…Gyllene Tider 🙂 <3

Gyllene Tider på scen

Efter konserten blev det mingel, surr, discodans….men det bästa av allt var nattens avslut…Denna underbara ljumma natt lockade förstås till ett nattbad i havet…Så av med finklänningarna, hopp i havet i bara underkläderna…

Vilken känsla! Älskar det spontana! Och att ha vänner som vill och vågar! Det glädjer mig så! Helt underbart härligt var det förutom då min man som hade så ont…var så jobbigt att se…. 🙁 Men så var vi där, 3 energikvinnor som gav han healing allt vi bara kunde…hahaha måste sett för tokigt och roligt ut…3 kvinnor i bara underkläderna som höll händerna på han…Han hade svårt gå, ta sig till parkeringen och vår skjuts. Så det blev ett stopp på vägen dit, där fick han också healing av oss plus där vi satt och väntade på skjutsen. Fast han hade så ont är han glad att vi for och han hade trevligt trots allt. Min positiva underbara make! <3 <3

I denna vackra natt i halvmånens sken badade vi i havet

Tyvärr fick vi ställa in vår planerade efterlängtade resa och äventyr till Ulvön pga makens smärta…Men ön finns kvar och nu var det viktigt med vila för han och ta hand om sig. Ingen av oss hade tänkt ut på stadens festival då vi egentligen skulle varit på Ulvön just den helgen…Vi skulle istället fly till lugnet och naturen. Nu blev vi hemma och en vän ville ut till stan en sväng lördagkväll under festivalen….

Så…den andra härliga, om inte ännu bättre och underbara var denna lördagnatt…

Jag kom hem ca. 2:30, maken var vaken…Värmen som hade varit i 2 veckor hade börjat avta…Det blåste skönt! Jag såg ut genom fönstrena och såg vinden i träden och längtade ut till träden och naturen….Så jag säger: “Jag vill bada”…Denna sommar har jag lärt känna mig själv ännu mera och en sak är att jag älskar vatten och att bada….jag var bland dom första här uppe som badade…Jag badade första gången 15 och 16 juni i sommar, helgen före midsommar…och det är tidigt här uppe. Vattnet har inte hunnit värmas upp men det är så uppfriskande, härligt med ett bad om än det känns kallt. Ni vet väl att vatten är rensande och helande!? 😉

I alla fall så säger, frågar min fina man: “Ska vi fara så du får bada!?” Vilket vi gör…så 4:00 på morgonen fick min favoritstrand, den kraftiga vinden i trädens sus, det mörka havet, de småvilda vågorna och soluppgången ett spontant ensamt besök av mig å maken…så underbart! 👏😍
Känslan av att vara där helt själva, ha stranden för oss själva och ett bad helt själv i det stora havet med soluppgången som vy…går inte att beskriva i ord 😇😍

Tänk, i soluppgångens sken badade jag här! <3
Här badade jag helt själv i havet… <3

Denna underbara natt var vi inte helt själva, upptäckte jag senare när jag granskat bilderna mera noga…men det var ju också den tiden på natten när andevärlden sägs vara som mest aktiv…

Så blev det också ett spontant avtryck enkelt skapat med glädje och kärlek i sanden innan hemfärd 💗

( K är jag, A min man <3 )

Glad i bikini sprang jag på spången tillbaka till bilen med handduken bakom mig fladdrande av vinden i mina händer, som en flygande mantel…spontanitet, äkta kärlek och glädje till livet! <3 <3

En sån lycka i nuet – den medvetenheten vi skulle behöva infinna oss i oftare…tacksam minst sagt! 🙂 <3

Allt detta kan låta hur tokigt som helst men vad det handlar om är att…

…följa sitt hjärtas röst, våga vara i nuet och i lycka och säga JA till livet! 😍

Stort tack till min fina man som gör så mycket för mig och är med på mina spontana tokigheter! <3 <3

Älskar han för att han låter mig få vara den jag är! <3 <3

Så…jag avslutar detta blogginlägg med att råda er att…

Våga vara du! Var spontan! Njut! Följ ditt hjärtas röst! Som Gyllene Tider sjunger: “… Kom så ska vi leva livet…” Helt enkelt…Säg JA till livet! <3

Tack för mig denna gång! Hoppas jag inspirerat er! Kram från mig! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke