Trädandarna pratar med mig

0

Hej på er igen! 🙂

Denna gång vill jag berätta om våra älskade träd som finns runt omkring oss…för mig handlar det om björkar…fast jag älskar träd överhuvudtaget 🌳🙏💗

Lördagnatt var jag och en vän med om något häftigt och jag är så fascinerad…😮🌲🌳

Nu kan det här låta tokigt men jag delar med mig av min upplevelse…🙏

Träden, björkarna vid en fyr “talade” till oss genom att vinka, visa oss vägen – “Gå ditåt, gå till husvagnen”.
På riktigt! Björkarna formade grenar och blad som stora händer och armar och pekade tydligt åt vänster…😮🌳 Och vi skulle ju också åt det hållet, till min väns husvagn.
Jag ville inte lämna dessa träd…🤪😍

En annan vän skjutsade hem oss (mig och min man) och när vi hade kommit hem och vi pratade vid bilen så ser jag…björkarna hos grannarna gör samma sak…visar, pekar tydligt åt höger, som att dom sa till min vän att “Nu är klockan mycket, nu är det dags att åka hem” 🌳😊

Eller kanske det handlar om att björkarna vill på detta sätt visa oss att dom vet vad vi gör och på så vis uppmärksamma oss på att dom finns med oss, bara vi är lyhörda och öppna för det…

Övriga träd på vår tomt ville också ha kontakt med mig 🌳😍🌲

Jag gick till träden och var med dom en stund…ville inte alls gå in…hade kunnat sova ute på tomten för att vara närvarande med våra älskade träd…känns som dom vaktar och vakar över oss och våran gård. Det är så lugna harmoniska energier här ute hos oss, vilket jag är så glad över 🤗💗

Så fint! Jag är så glad och tacksam som får uppleva detta! 🌲🙏💗

Så ni vet…magi finns på riktigt bara man stillar sig och lyssnar, ser och är öppen för att ta in magin i sitt liv 😇🌳🙏💗

Tack för ni läst! 🙂 Ha det så bra så länge! 💗 Kram från mig 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke