Jorda sig

0

Hej igen! 🙂

Denna gång handlar mitt inlägg om att jorda sig, som rubriken säger…

Jag har fått höra så många gånger att jag ska jorda mig…har nog varit lite dålig på det men blivit mycket bättre. Som genom att tex. gå barfota, bada ute nu när det varit sommar, meditera och att vistas i naturen. Att jorda sig behöver vi alla människor, mer eller mindre. Jordar du dig? Hur?

Idag satt jag ute i solen på lilla bron vid vårt hus och drack smoothies. Jag såg hur solen lyste upp en bit av gräsmattan och kände jag ville sitta där. Så jag gick dit och satte mig…

Direkt kom katten, mitt älskade “troll” 💗 Hon älskar när “husfolket” är ute när hon är ute 💗 Hon strök sig mot mig, la sig i gräset och jag strök och kliade henne och som hon njöt! Katter kan verkligen konsten av att njuta och vara i nuet. Här kommer en bild på henne, Tiara, som hon heter 💗

Strax efter klev hon upp och gick och strök sig som på vänster sida bakom mig och la sig ner tätt intill mig. Då la jag mig också ner i gräset….Men då gick hon…Senare kom jag på att hon var nog vägledd av mina guider/änglar att gå till mig och få mig att lägga mig ner i gräset. Och när uppdraget var slutfört så gick hon…min kloka katt 💗

Här mådde jag verkligen gott i solen…så avslappnande och lugnande.

Man ser på bilderna jag tagit vilka energier som solen visar. Vår tomt är verkligen en lugn och harmonisk plats, en riktig kraftplats. Många gånger är nog änglarna och våra guider med oss där ute. Och trädandarna (och naturväsen) som jag skrev om förra gången 🌳 Det är jag så glad och tacksam över, att alla är med oss 💗

Jag låg i alla fall där i gräset och mådde så gott, ville inte alls kliva upp. Jag hade kunnat ligga kvar där hela dagen kändes det som.

När jag väl satte mig upp så var jag så snurrig…Jag behöver verkligen jorda mig oftare. Det är verkligen ett skönt enkelt sätt att bara gå ut i gräset barfota, sätta sig eller lägga sig ner i gräset. Och lämna all skit, allt negativt till Moder Jord och fylla på med nya positiva krafter och energier. Det är viktigt att komma ihåg att tacka henne efteråt, tacka Moder Jord 🙏💗

Förr tänkte jag mycket och mer på vad andra tycker och tänker om mig och vad jag gör osv. Det är något jag fått jobba med här på jorden, att lämna och släppa det. Nu för tiden tänker jag inte på det lika mycket om än det finns kvar lite fortfarande…som idag tex. så hann jag tänka vad grannarna skulle tänka och undra varför jag låg där på gräsmattan…Men så kom denna bild och text upp i mitt huvud…

Den bilden säger allt om mig och mitt liv just nu. Sanning med humor 🤪🧙‍♀️💗🙏

En riktig pepp-text att ha i minnet när det behövs. Kanske för dig också? 😉

Med denna bild säger jag nu gonatt och sov gott, dröm om magin i ditt liv 😉

Förresten…nu ska det tydligen vara bra tid just för det…Att ställa en fråga som man vill ha svar på innan man sover, så vaknar man förhoppningsvis klokare efter att fått svaret i sin dröm. Så var uppmärksam på dina drömmar…Sov gott och dröm sött 😉 😴

Vi hörs snart igen, kram från mig 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke