Amazonas brinner

0

Som alla vet vid det här laget brinner Amazonas regnskogar…😢🌲💗 Vi kan känna oss maktlösa och fort kan vi hamna i det negativa, i negativa tankar, tro och känslor….Då vill jag uppmärksamma er på något ni säkert hört förut…våra tankar styr allt, tankarna/känslorna åker ut i universum och dom kommer tillbaka, bang som en bumerang. Våra tankar och känslor blir kraftigare dessutom om vi är många som tänker, känner likadant. Detta gäller både negativa tankar och känslor som positiva. Så vad väljer du…? För Amazonas och Moder Jords skull…?

Jag vet vad jag väljer! Visst, jag känner mig liten och maktlös långt här uppe i norr i lilla Sverige. Men jag väljer att tro, ha hopp, tänka och känna med kärlek, be och önska och ha tillit allt vad jag kan. Tillsammans är vi starkare! 💗🌳🙏

Vi kan be, önska, affirmera till universum. Vi kan skriva ner och önska och bränna upp, göra ceremonier, sända healing, meditera – allt med tanke och kärlek för Amazonas och Moder Jord skull 🌳💗🙏🌳

Jag väljer att göra det jag tror på. Det är bättre än att göra inget alls 🌳💗🙏

Jag har tänt ljus, lagt fram min mesa, öppnat sacred space/heligt rum och kallat på kraftdjuren i de olika väderriktningarna (jag praktiserar qero-indianernas shamanska visdom ). Jag har även skrivit ner affirmationer som jag ska bränna upp med tillit att universum tar emot min önskan 🙏💗

Hoppas du med får hopp om att kunna göra det lilla i tanken och med hjärtat på ditt sätt, det du tror på 💗🙏 Och det lilla kan vara det stora. Det kan vara mer kraftfullt än vad du tror själv… 😉💗🙏

Med tanke och kärlek för Amazonas och Moder Jords skull 💗🙏

Med kärlek från och av hela mitt hjärta 🌳💗🙏

/ Katarina

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke