Övar att ge budskap

10

Hej igen alla fina 😊

Nu äntligen har jag bestämt mig…bestämt mig för att våga prova…att öva på att ge budskap. Jag tränar min intuition ofta både genom att dra kort och bara se på bilden först, vad den har att säga mig. Så ser jag budskapet/texten efteråt och kopplar ihop min egen intuition av bilden med texten som också sen utformas till ett budskap både genom texten och min intuition till vad texten har att säga mig. Ibland övar jag genom att lyssna inåt i stillhet utan kort. Jag ser inte i bilder som många gör, inte just nu i alla fall, men det kanske kommer. Däremot får jag till mig i ord i huvudet, bara jag stillar mig och verkligen lyssnar. Det kan räcka med ett ord och när jag skriver ner ordet så bara flödar det helt plötsligt från ingenstans…eller från ingenstans är ju fel att säga…Det kommer ju från någonstans. Änglarna, guiderna, universum är med mig. Det är jag helt säker på. Jag har alltid fått konkreta tydliga tecken från andevärlden, många tecken och på olika sätt. Det är fascinerande. Jag har fått till mig från olika håll, av olika människor att jag ska skriva. Det förvånar mig inte för jag har alltid tyckt om att skriva, mår så bra av det. Men vad ska jag skriva har jag undrat…jag delar med mig mycket här, skriver dikter, skriver i anteckningsböcker men det har känts som jag ska göra något mer av mitt skrivande.

I måndags var jag på session hos min lärare i den shamanska utbildningen jag går nu. Vi jobbade med att släppa gammalt som funnits, hinder och blockeringar som funnits för mig ang. kontakten med andevärlden. För att istället öppna upp och göra mig redo för mera kontakt. Det roliga är att hon fick till sig att mina guider skrattar med humor och kärlek åt mig…för dom menar på att dom har kontakt med mig. Jag kan tänka mig hur dom skakar på huvudet och ler kärleksfullt åt mig haha…😇💗 Det vet jag ju, att dom hör mig! Annars skulle jag inte vara i “den här världen” med min starka tro på att andevärlden finns. Jag skulle inte prata med dom varje dag, göra mina ceremonier, dra kort och allt vad jag nu gör. Jag önskar bara att jag kunde höra dom tydligare tillbaka. Men det är kanske det jag gör utan att veta om det, när jag skriver 😉😇 En av dom som råder mig att skriva är min lärare. Det sa hon i måndags på sessionen då jag berättade om mitt flöde som kan komma i skrivandet. “Då är det ditt sätt, det du ska göra. Be någon ställa en fråga och prova.”

Därför sitter jag nu här och skriver detta blogginlägg för att våga prova…Någon gång ska ju vara den första. Vågar jag inte så kommer jag ingen vart heller. Dessutom är nymåne på ingång. Bra tid för nya projekt, nya möjligheter och att just våga prova på nya saker 😉🤗

Så hur tänker jag kring detta då? Nu är det första gången som ni förstår. Det jag vill ni ska veta är att jag jobbar 80 %. Jag har min lediga dag på onsdagar. Som för många andra pågår det verkliga livet runt omkring som innebär umgänge med familj och vänner, egen tid, jobb, sysslorna hemma osv.

Så jag kan inte ta emot för många på en gång. För då tar jag på mig för mycket och hinner inte ge er svar och så vill jag inte det ska bli. Däremot kan det ta ett tag innan svar kommer.

Viktigt att komma ihåg att jag övar och att det är första gången jag gör detta. Antingen kommer du att känna att budskapet stämmer, att det stämmer delvis eller kanske inte alls. Men jag vill och hoppas att du kommer att känna att budskapet passar in på dig och ditt liv på något sätt 💗

Jag tar inte betalt nu när jag börjar med att öva. Men i gengäld vill jag ha feedback 💗

Jag har flera olika sorters vägledningskort, som du ser här nedan på bilderna. Utifrån din fråga och min känsla så väljer jag den lek som passar bäst just där och då.

Jag börjar här och nu med 3 st. Respektera att de första 3 som anmäler sitt intresse här nedan i kommentar blir dom första försökskaninerna, sen är det stopp för denna gång. Jag hoppas att någon vill prova på så jag får lära mig, öva och utvecklas ännu mera medialt 🙏💗

Skriv om du är intresserad. Du får en bekräftelse av mig som svar i kommentar plus ett meddelande i messenger där du får ställa din privata fråga. Dock ger jag inte budskap gällande sjukdomar. Sen är ett budskap som det låter….Ett budskap, en vägledning i livet. Inte ett givet svar. Du får en vägledning till svaret inom dig kan man säga 💗

Detta blir väldans spännande må jag säga…😮🤪💗🙏

Tack på förhand 💗🙏 Kram från mig 😇

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Mikko Keränen den

  Jag vill gärna vara försökskanin 🙂

  • skytten71 den

   Oj…vad många svarade här. Det trodde jag inte. Övervägde att ta med svar här i bloggen men valde kommentarer på bloggportalens andliga sida på fb, där jag länkat detta.
   Förlåt att jag var otydlig om det.
   Jag har redan 3 försökskaniner denna gång.
   Håll utkik till nästa gång 🙏💗
   Kram å tack för respons 🙏💗

   • Marielle den

    Ja tack snælla va fint att øva och ge oss møjligheten 🤩💗 massor lycka till 💗

    • skytten71 den

     Jag hann få tre försökskaniner tyvärr…tack för pepp! 🙂 <3

 2. Leischa den

  Jättegärna tack och jag önskar budskap om kärleken🙏💜🦋

  • skytten71 den

   skytten71
   katkem-2@hotmail.com
   217.211.14.47

   Som svar till Mikko Keränen.

   Oj…vad många svarade här. Det trodde jag inte. Övervägde att ta med svar här i bloggen men valde kommentarer på bloggportalens andliga sida på fb, där jag länkat detta.
   Förlåt att jag var otydlig om det.
   Jag har redan 3 försökskaniner denna gång.
   Håll utkik till nästa gång 💗
   Kram å tack för respons 🙏💗

 3. Lotta den

  Tar gärna emot budskap om du vill öva😊🙏🏻

  • skytten71 den

   skytten71
   katkem-2@hotmail.com
   217.211.14.47

   Som svar till Mikko Keränen.

   Oj…vad många svarade här. Det trodde jag inte. Övervägde att ta med svar här i bloggen men valde kommentarer på bloggportalens andliga sida på fb, där jag länkat detta.
   Förlåt att jag var otydlig om det.
   Jag har redan 3 försökskaniner denna gång.
   Håll utkik till nästa gång 💗
   Kram å tack för respons 🙏💗

 4. Sofia F den

  Har du fått dem tre du vill ha? Annars finns jag här

  • skytten71 den

   skytten71
   katkem-2@hotmail.com
   217.211.14.47

   Som svar till Mikko Keränen.

   Oj…vad många svarade här. Det trodde jag inte. Övervägde att ta med svar här i bloggen men valde kommentarer på bloggportalens andliga sida på fb, där jag länkat detta.
   Förlåt att jag var otydlig om det.
   Jag har redan 3 försökskaniner denna gång.
   Håll utkik till nästa gång 💗
   Kram å tack för respons 🙏💗

Lämna en tanke