Elden ger mig svar…på riktigt!

0

Hej igen 🙂

Jag har ju förr berättat om mina eldar…jag ser ju mycket i mina eld-bilder. Jag har lite idéer vad jag ska kunna göra med elden och dessa bilder, men vi får se när det blir av. Jag har i alla fall följt rådet av min lärare i min shamanska utbildning och skaffat ett särskilt instagram-konto för mina eld-bilder. Detta instagram-konto har jag nu gjort även för andra bilder som har med magin i mitt liv att göra. Ni som blir nyfikna på detta och tycker det låter intressant, följ mig gärna på instagram. Mina bilder och mina tolkningar och upplevelser. Kontot heter eld_och_magi och namnet är Eldflamman.

Jag vet ju nu att den samiska Eld-Gudinnan, Sarahkka, är med oss i vår eld. Jag brukar inte se varelser i elden direkt utan det är något jag ser efteråt i bilderna jag tagit. Men Sarahkka har jag faktiskt börjat se i elden, att hon är där. Jag vet också nu att man kan prata med Sarahkka, man kan överlämna sina problem och oro till henne, även dela med sig av glädje förstås. Man tackar henne, både för det och för att man får använda eldstaden genom att ge henne gåvor, som tex hälla kaffe över elden.

Ni som följer mig, har läst om hur jag förstod att Sarahkka finns…genom den samiska stenen som jag fick av en vän plus min första eld-bild. Då förstod jag att det är Sarahkka som uppenbarar sig på min första eld-bild. Här är bilder på stenen och Sarahkka.

Den samiska stenen med symbolen för Eld-gudinnan Sarahkka

Eld-bilden med henne,Eld-Gudinnan Sarahkka

Lördagnatt så var jag och min man ute och eldade sent (efter våra middagsgäster åkt hem). Jag tar som vanligt flera bilder av elden. Jag ser även Sarahkka innan jag ens tar någon bild. Min man går in före mig, klockan är MYCKET, halvfyra på natten/söndagmorgon…För skojs skull får jag lust att testa en sak med elden…Nämligen att ställa en fråga och se om jag får något svar. Så jag frågar helt enkelt om jag också ska gå in…jag skyndar mig att ta en bild för att se om något som ser ut som ett svar ska synas i elden…Det gjorde det kan jag säga! Jag fick ett klart och tydligt svar av elden och fångade det på bilden…här är bilden… 😉

Ser ni pilarna i elden…!?

Pilarna i elden syns så klart och tydligt! Och dom pekar dessutom mot huset! Så häftigt och fascinerande! 🙂 🙂

Jag ställde en till fråga, en dum fråga haha… men var för att testa igen…Min fråga var om jag skulle gå in och krama min man…och ja, jag fick svar av elden…igen!

Här är eldslågorna på väg att mötas…

Och här omfamnar eldslågorna varandra…såklart jag skulle gå in och krama min man <3

Det här blev ju väldigt intressant och spännande så detta ska jag verkligen prova flera gånger! 😉 🙂

Som jag nämnt tidigare…magi finns! På riktigt! Bara man tror, har tillit, stannar upp och lyssnar och är uppmärksam på vad som händer runt omkring en 😉 🙂 <3

Tack för ikväll! Vi hörs! Kramar så länge! <3

Kattis <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke