Allmänna budskap

12

Nu så, är jag klar med de budskap jag lovade till tre personer. Så nu vill jag fortsätta öva och träna min intuition på detta sätt. Men denna gång kommer jag att göra på annat sätt. Genom att erbjuda ett allmänt personligt budskap istället för en specifik fråga. Ibland kanske jag drar bara ett kort och ibland kanske flera. Det känner jag efter där och då när jag sitter med korten.

Som sagt, jag jobbar 80 % och är ledig onsdagar (dock inte nästa vecka) och livet och verkligheten pågår med allt vad det innebär. Jobb, tonåringar, disk och tvätt, umgänge med familj och vänner, egen tid osv. Så det kan ta ett tag innan svar kommer.

Jag känner att jag var lite otydlig förra gången. Jag skrev att de 3 första i kommentar skulle få ett budskap. Då syftade jag på de 3 första kommentarerna på fb på Bloggportalens sida, Bloggportalen – andlig livsstil. Där jag länkar mitt blogginlägg. Det blir enklast att hålla sig till en plats och ha koll där.

Så alltså, jag erbjuder 3 nya personer att få allmän vägledning, budskap av mig med hjälp av min intutiton och mina kort. Som sagt, jag tolkar själv med min intuition och känsla och blandar det med det “färdiga” budskapet tillhörande korten (om det finns med färdiga budskap vill säga). De 3 första som hinner kommentera och visar intresse för detta blir dom 3 som får budskap.

Jag tar inte betalt eftersom jag är nybörjare och övar. Däremot önskar jag att få feedback om hur du känner med budskapet du fått.

Tack på förhand 🙏💗

Kram Kattis 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

12 kommentarer

 1. Marie den

  Du får gärna öva på mig!

  • skytten71 den

   Hej,
   Som jag skrev i inlägget så gick jag efter kommentarerna på bloggportalens sida på fb där jag länkade blogginlägget. 3 stycken blev utvalda där. Kanske en annan gång.

   Kram Katarina 💗

 2. Lotta den

  Är intresserad av ett budskap om jag inte är försent ute eller missuppfattat vad man ska lämna kommentaren 🙏😁

  • skytten71 den

   Hej,
   Som jag skrev i inlägget så gick jag efter kommentarerna på bloggportalens sida på fb där jag länkade blogginlägget. 3 stycken blev utvalda där. Kanske en annan gång.

   Kram Katarina 💗

 3. Elisabeth Franzén den

  Allmän vägdeling Deltar gärna 🤗

  • skytten71 den

   Hej,
   Som jag skrev i inlägget så gick jag efter kommentarerna på bloggportalens sida på fb där jag länkade blogginlägget. 3 stycken blev utvalda där. Kanske en annan gång.

   Kram Katarina 💗

 4. Anna den

  Jag är gärna frivillig!

  • skytten71 den

   Hej,
   Som jag skrev i inlägget så gick jag efter kommentarerna på bloggportalens sida på fb där jag länkade blogginlägget. 3 stycken blev utvalda där. Kanske en annan gång.

   Kram Katarina 💗

 5. Malin den

  Skulle jag gärna vilja vad intressant 🙂

  • skytten71 den

   Hej,
   Som jag skrev i inlägget så gick jag efter kommentarerna på bloggportalens sida på fb där jag länkade blogginlägget. 3 stycken blev utvalda där. Kanske en annan gång.

   Kram Katarina 💗

 6. Gabrielle den

  Hej!Har jag tur att få ett budskap. Mvh Gabrielle

  • skytten71 den

   Hej,
   Som jag skrev i inlägget så gick jag efter kommentarerna på bloggportalens sida på fb där jag länkade blogginlägget. 3 stycken blev utvalda där. Kanske en annan gång.
   Kram Katarina 💗

Lämna en tanke