Egen fb-sida om andligt och magi och ett budskap från änglarna

0

Hej igen 🙂

Jag skapade mig en egen fb-sida igår, som heter: Kattis magiska värld. Jag vill egentligen byta namn men får det inte att fungera så vi får se hur det blir med den saken. Där kommer jag att, som här, dela med mig av mitt andliga intresse och mina upplevelser, dra allmänna kort för dagen, ge tips och råd och m.m.

Så gilla gärna min nya sida och följ den så blir jag glad. Och sprid och dela till andra som har detta intresse.

Jag drog ett allmänt kort för dagen till oss. Från orakelkorten “Budskap från dina Änglar” av Doreen Virtue. Jag skriver ner min egen tolkning av bilden först och sen läser jag det “färdiga budskapet” och kopplar ihop dom båda till mitt eget budskap.

“Du står i ditt ljus som en andlig arbetare, ljusarbetare. Dock just nu känns det förvirrande och du känner dig beslutsam. Du kan behöva söka mera information och/eller experthjälp innan du tar beslutet. Det känns som du jagat din egen svans, valt mellan olika alternativ och det blir tröttsamt med obeslutsamhet. Valen verkar vara för lika just nu. Ta reda på mera så blir ditt beslut tydligare. Be änglarna komma in i dina drömmar och hjälpa dig med information. Be även dina känslor om vägledning. Gå in i känslan i de olika valen, känn efter hur det känns. Känns det bra eller dåligt i kroppen? Spänt eller avslappnat, varmt eller kallt osv. Ta också råd och hjälp av någon vän eller lärare med erfarenhet och intuition som kan vägleda dig på rätt väg.

Samtidigt så har du kraften i dig själv, inom dig. Många är med dig: Änglarna, älvorna, Guiderna, djuren, månens kraft, naturväsen. Stilla dig och lyssna inåt på de råd och tankar som kommer till dig. Ta hjälp av månens kraft. Lämna och släpp gammalt vid fullmåne och önska det du vill ha in i ditt liv vid nymåne. Kom också ihåg att önska för allas högsta bästa. Skriv ner och bränn upp. Ha tillit och tro till universum och att det fungerar. Tacka! Glöm inte att tacka! På så sätt kan du hjälpa dig själv. Balans behövs och är viktigt. För att uppnå balans är det bra att jorda sig. Genom att tex. meditera, vistas i naturen, gå barfota (både inomhus och utomhus), bada/vara i vatten och rena sig, vara vid vatten.

Du har magin och kraften inom dig bara du stillar dig och lyssnar inåt så vägleder Änglarna dig att hitta den, din egen kraft.”

Här är kortet, Merlina:

Vet ej varför bilden blir sned…

Tack för denna gång och ha det så bra så länge 💗

Kika gärna in på min nya sida: Kattis magiska värld.

Kram Kattis 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke