Änglar och önskningar

0

Hej igen 🙂

Idag när vi åkte hem från dotterns fotbollsmatch var jag väldigt trött och avslappnad i bilen och halvsov. Det var drygt en timmes bilkörning hem.

Jag har upptäckt att jag har lättare att få till mig “saker” när jag är trött och avslappnad. Det är väl det tillståndet man ska vara i för att kunna gå in i sig själv för att lyssna och känna in.

Jag hade inte en tanke på att öppna upp eller meditera eller liknande. Men medans jag blundade och satt tillbakalutad i bilen och var sådär trött och avslappnad så kom det till mig om Änglarna och önskningar. Därför vill jag nu skriva ner och dela med mig av det 😇💗

Änglarna är med oss, alltid. Änglarna finns här för oss. Dom vill att vi kontaktar dom, bara pratar med dom, att vi önskar och ber om hjälp och råd. Änglarna vill inte vara arbetslösa, som någon sa till mig en gång 🤗💗 “Be så kan du få”. Änglarna vill hjälpa oss. Dom står till vårt förfogande. Bara vi tillåter dom. För Änglarna gör inget utan vår tillåtelse. Dom vill först ha vårt godkännande till att få hjälpa. Änglarna hjälper och stöttar oss människor på jorden och vägleder oss i livet bara vi önskar och ber dom om det. Be/önska till Änglarna så finns dom där för dig. Var tydlig med din önskan. Avsluta din önskan med “för allas högsta bästa”. Kom även ihåg att tacka. Att tacka, det är viktigt! 🙏💗 Oftast slår önskan in, vi får den hjälp vi behöver på ett eller annat sätt. Inte kanske på det sätt vi själva tänkte oss. Det gäller att vara uppmärksam och förstå när hjälpen kommer, när önskan slår in. Oftast får vi hjälp när vi ber om det. De gånger vi upplever att vi inte får hjälp fast vi önskat och bett om det, kan vara för att det är en situation/läxa som vi “måste” ta oss igenom själva i livet. Då handlar det om något vi behöver få klara av själva. Detta bla. för självförtroendets skull, att få känna att vi klarade av det, jag kunde! Att klara av situationer/läxor i livet själva ger oss styrka att gå vidare i livet.

Hur gör man då när man vill önska till Änglarna? Att önska till Änglarna kan göras väldigt enkelt, men man kan också lägga ner mera tid och energi på sina önskningar. Enkelt är att bara stilla sig, önska i tanken och/eller säga sin önskan högt för sig själv. Kom ihåg att tacka! 🙏 Sen handlar det om de tre T:ena, som jag själv brukar säga. Ha tillit, tro och tålamod! Släpp till Änglarna och ha tillit till att dom tar emot din önskan. Släpp och lämna. Ha tillit och tro på att det fungerar och tålamod till att hjälpen kommer. I det enkla kan man också tända ljus, stilla sig och önska. Även gå in i sin önskan, att ha med känslan i önskan är väldigt effektfullt. Har man inte med känslan utan sitter känslan kvar av oro och negativitet då lär det inte fungera. Så gå in i din känsla om hur det skulle kännas om din önskan skulle gå i uppfyllelse. Gå in i känslan som att det redan har hänt, att det redan är verkligt här och nu.

Om man vill lägga ner mera tid och energi på sina önskningar kan man skriva ner sina önskningar på ett papper, gärna med någon färgglad penna 😉👍 Bränn upp pappret med dina önskningar och släpp dom upp till Änglarna/Universum. Samma här…ha tillit, tro och tålamod 😉💗 Detta är extra kraftfullt att göra vid nymåne då det är extra bra tid för att önska det man vill ha in i sitt liv.

Vill man lägga ner ytterligare energi på sina önskningar kan man affirmera sina önskningar. Detta gör man genom att skriva ner sina önskningar på ett papper flera gånger om. Och verkligen går in i sin känsla för varje önskan. Vill man göra det där lilla extra kan man även ägna denna önskan och affirmation med känslan, någon minut varje dag. Även skriva ner önskan varje dag eller ett par gånger i veckan i alla fall.

Kanske kan det vara så att det kan vara passande med enkla önskningar för enkla “saker”/situationer…? Och mera passande att man lägger ner mera tid och energi på dom mera komplicerade önskningarna…? Jag vet inte…Det var bara en tanke som slog mig eller så fick jag till mig det…😇💗 Detta av egen erfarenhet nämligen. En enkel önskan kan vara tex. att man önskar sig en sak, något materiellt som hjälper en att komma vidare i livet med sina drömmar och mål. En mer komplicerad önskan kan tex. vara en önskan där flera människor är inblandade, där andra också har “makten” över hur det ska bli, där man inte själv kan bestämma och styra som tex. gällande jobb, försäkringskassan, boende osv.

Vill man utveckla detta och lära sig mera så kan man även läsa på vilken ängel som man ska åkalla just för den situationen som man behöver hjälp med. En ängel står för hjälp med boende/hem, en annan för jobbsituation, någon för ekonomi, någon annan för relationer, någon annan för förändringar osv. Ää (Ärkeänglarna) är väldigt kraftfulla vid önskningar om hjälp. Man kan även bara kontakta Änglarna för att prata, kommunicera med dom. Ju mer vi gör det ju mer öppnar vi upp oss för dom 😇💗🙏

Jag drog även 2 kort, bad om budskap som har med kontakten och önskningar med Änglarna att göra. Jag valde orakelkorten “Healing med Änglarna” av Doreen Virtue.

Så ser asken ut. Och kortens baksida.

Jag drog korten “FRIHET” och “ÄRKEÄNGEL MIKAEL” …så passande med just Ää Mikael som jag nämnt om tidigare här ovanför 😇💗🤗

Visst är det fina kort!? 😇💗

Jag går på min känsla och min intuition, vad jag ser och känner med text och bild, ibland känner jag bara in bilden. Det följer med ett häfte med ett färdigt budskap/vägledning. Ibland blandar jag min egen tolkning med vad som står i häftet om kortets budskap.

Denna gång har jag bara gått på min känsla gällande kortet “Frihet”. Med kortet Ää Mikael har jag blandat.

Som jag nämnt här innan så finns Änglarna runt omkring oss. Naturen är väldigt bra för änglakontakt. Du är fri att önska vad du vill, att uttrycka din högsta önskan. Änglarna hjälper dig med att uttrycka den, bara du ber om hjälp, om du behöver det. Änglarna hör dig, om än du kanske inte känner eller hör dom, så finns dom där för dig 😇💗 Känslan av frihet och trygghet kan infinna sig då vi känner att vi kan uttrycka vår önskan och veta att Änglarna är med oss i livet. Bara vi stillar oss, lyssnar inåt så vägleder Änglarna oss att hitta till vårt inre, vem vi egentligen är/vill vara. Ju mer vi finner vårt inre, så kommer vi närmare vår inre lycka och ju mer hittar vi oss själva. Och med det följer lugn och glädje inom oss själva och i livet 💗

Som jag nämnde så är Ää väldigt kraftfulla när vi behöver råd och hjälp och i våra önskningar. Ää Mikael är en av dom kraftfullaste. Ää Mikael ger oss mod och hjälper oss att släppa taget om orsaken till våra rädslor. När detta kort kommer upp så är det för att Ää Mikael vill visa sin närvaro, att vi ska veta att han är med oss 😇💗

Ää Mikael vill att du ska veta att du är trygg och säker gällande förändringar och de utmaningar du utsätts för. Lämna över bekymmer och oro till Ää Mikael. Vet att han finns där för dig, för er alla. Be om hjälp och han kommer 😇💗 Ää Mikael står också för kärlek och beskydd, hjälper oss med styrka och balans i våra val i livet och att uttrycka oss. Ää Mikael är den Ärkeängeln som står närmast Gud. Närvaron av Ää Mikael kan kännas varm, han förknippas med färgerna blå och lila. Vill man öppna upp för att ha nära kontakt med Ää Mikael kan man ta hjälp av kristallen Sugilit.

Här har jag ett hängsmycke med Ää Mikael 😇💗 Det är väldigt fint tycker jag och kraftfullt 🤗😇💗

Tack och kram från mig och Änglarna för denna gång 😇💗

/ Katarina 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke