Budskapet i en dröm + fullmånen

0

Hej igen 🙂

För en natt sen drömde jag om kanelbullar av alla saker man kan drömma om…

Dels är jag inte den som bakar, dels brukar jag tyvärr inte komma ihåg mina drömmar så mycket eller så tydligt.
Tyvärr, för våra drömmar talar till oss.
Det är det undermedvetna som vill säga oss något. Ha gärna papper och penna tillgängligt vid sängen så du kan skriva ner dina drömmar direkt du vaknar på morgonen. Du kanske inte förstår din dröm just då, vad den betyder för dig men det kan komma till dig i efterhand.

Så igår kom jag att tänka på att jag drömt om kanelbullar och funderade vad det kunde betyda…Direkt kom orden till mig, från ingenstans (eller fel att “säga”, det är ju just det, nånstans kommer det ju faktiskt ifrån 😉 )

“Ta vara på det goda i livet” ???

Så klokt och tänkvärt budskap jag fick till mig via denna enkla dröm om kanelbullar. Det gäller att glädjas i livet över både det stora och det lilla. Det lilla kan också vara det stora. Och känna sig positiv, gör om det negativa till något positivt. Prioritera det man anser är viktigt i livet. Är det att städa eller ta en fika med en god vän? 😉 Är det att säga ja till andra och nej till sig själv eller är det tvärtom? 😉 Glöm inte bort dig själv, självomsorg är så viktigt! ??

Från drömmar till fullmånen…igårkväll var vi på väg hem från Kiruna…oj, vilken stor och vacker fullmåne…om än den inte var 100 % full. Fullmånen infaller nämligen imorgon tidigt på morgonen, alltså lördagmorgon 14 sept. kl. 6:35. Som fotogalen och mångalen jag är så stannade vi bilen och jag tog bilder…det blir ju inte alls samma som i verkligheten när man fotar med mobilkameran men i alla fall…?

Där står jag mitt på vägen sent på kvällen, barfota och tar bilder på fullmånen…???‍♀️? Är man en fototokig mångalen liten häxa så är man…??‍♀️??

Lite fler fullmånebilder…bilden nedan zoomade jag in förra bilden ?

Här nedan stannade vi på en mack och jag tog bild såklart…Fullmånen lyste så mystisk och vacker mellan två träd i mörkret…dock är skenet med från lyktan…men zoomade in den bilden också efteråt…

Jag hoppas verkligen det blir klart i helgen så jag får se den kraftfulla, mäktiga vackra fullmånen igen ??

Nu är det fredagen den 13:e och så gott som fullmåne…!! Spöklikt värre minst sagt! ??‍♀️ Jag kom över en artikel om detta, vilket var intressant. Det är så många traditioner, myter som lever kvar men vi människor vet egentligen inte varför det blivit så…Vi bara kör på utan att ta reda på fakta…Fredagen den 13:e och fullmåne låter ju verkligen som värsta otursdagen och skräckfilmen…??

Så är det helt tvärtom…det är tid för kreativitet, den feminina energin, lugn och ro och avslappning. Tid att gå in i sig själv. Undvika konflikter…ta inte diskussioner just nu utan vänta ett par dagar efter fullmånen.

Här är länken till artikeln:

Vid fullmåne kan man även jobba andligt på flera olika sätt. Dels är det bra tid, som sagt, att lämna det gamla och negativa. T.ex genom att skriva ner och bränna upp. Lämna över allt till universum. Och ha tillit till att universum tar emot och att det fungerar. Meditera är också väldigt kraftfullt vid fullmåne-tider. Även att rena sina andliga verktyg som t.ex sina kristaller, tarot/orakelkort och m.m.

Så summa summarum…njut av det goda i livet och ta vara på fullmånens kraftfulla energi på det sätt som passar just dig ??‍♀️??

Med det så önskar jag er alla en fin helg med “kanelbullar” och fullmåne som sällskap hela helgen ???‍♀️

ps. Kika in på min sida på fb: Kattis magiska värld. Följ, gilla, kommentera och dela gärna med dig du också ds.

Kram Katarina ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke