Ängeln Sonya

0

Igårkväll hade jag och mina två fina vänner en tjejkväll. Äntligen blev det av! ☺️💗 Vi började kvällen med middag ute på Pinchos, surrade, skrattade och hade så trevligt ☺️ Vi fortsatte kvällen med att gå till en annan bar, gott i glasen och mera surr å skratt 😜😁

Vi avslutade kvällen hemma hos mig. Såklart när det är vi tre så åker korten fram på bordet 😁🧙‍♀️ Jag vet att det är omtalat och diskussioner om detta med alkohol och att dra kort. Jobbar man seriöst så ska man ju inte blanda alkohol med kort. Men hemma och göra det för skojs skull och för att man är intresserad så tycker jag det är helt okej. Och tur att var och en får göra som man vill. Vi hade så himla trevligt, mysigt och roligt. Inte skrattat så mycket på länge, så befriande och så skönt! 😂🥰

Under kvällen, på Pinchos kom vi in på tatueringar. Jag berättade om historien om tatueringen jag vill göra…och igårkväll blev det en fortsättning på den…😮😉🧙‍♀️

Det här har jag redan berättat om, delvis, i ett av mina första inlägg…om hur, när änglarna kom in i mitt liv 😇💗

Jag var på en ögonspegling och efteråt fick jag dra ett änglakort, Budskap från dina änglar av Doreen Virtue. Detta var för ca. 10 år sedan. Jag drar kortet Sonya som kommer med ett budskap från din nära på andra sidan. Om att din nära här det bra där hon/han är och är med dig i livet på jorden. Ingen bitterhet finns, bara kärlek 💗 Detta var inte så länge efter att min mamma gått bort…så det var ett budskap från henne via hennes skyddsängel i himlen…💗

Efter en tid, efter ett par år började jag fundera på något som jag tänkt på tidigare, på mer allvar…jag vill göra en till tatuering…men vad?? Det ska ändå stå för något. Så kommer jag på helt plötsligt men ändå så solklart…jag ska ju göra en ängel!! 😇💗

Jag letar bilder på nätet…finns ingen jag vill ha. Jag kommer på…jag kollar igenom mina änglakort, vilket jag gör. Men jag tycker inte jag hittar någon jag vill tatuera in…men jag tänker att jag kan lika gärna dra ett kort när jag sitter där med korten i handen…

Vad drar jag inte…??? 😮😮
Jo…kortet Sonya!! Då ryser hela jag!! 😮😇💗
Såklart! Ska jag ha en ängel tatuerad så är det ju förstås mammas skyddsängel jag ska ha!!

Detta är då flera år sen…jag har inte gjort denna tatuering än…det handlar om tid och pengar…

Igårkväll hemma hos mig ville jag visa mina vänner det omtalade änglakortet Sonya…så Jag bläddrar bland korten och kommer på att…men jag kan ju dra ett kort och på skoj säger jag…Vi ska se om det blir Sonya….tänk om det blir det…!? 😎🧙‍♀️

Vad tror ni jag drar för kort…??
SONYA!!! 😮😳😳😮

Uggligt ju!! 😳😳

Mamma var med oss ikväll, är med mig, tack! 💗🙏💗

När ska jag göra denna tatuering…?? 🤔🧙‍♀️ Det får tiden utvisa om det är meningen eller inte…

Så en påminnelse och tips för dagen, kvällen…det är fullmåne idag/ikväll. Vilken exakt tid när den infaller vet jag inte. Men passa på att göra ceremonier, rena och ladda dina kort, kristaller, pendlar eller andra andliga verktyg du använder dig av, i fullmånens sken.

Ladda även dig själv genom att passa på att lämna gammalt, röja och rensa i dig själv och i ditt liv. Ett sätt är att skriva ner och bränna upp. Ha tillit till att universum tar emot. Så släpp och lämna det sen genom tron på att det fungerar. Tacka! 🌕🧙‍♀️🙏

Ett till råd är att vänta med känsliga diskussioner som behöver tas till efter ett par dagar då fullmånetiden är över. Detta för att allt är mera påtagligt och känsligt just nu med fullmånens kraft och energier.

Gå istället in i dig själv i lugn och ro. Avvara tid för din egen skull, självomsorg med dig själv för dig själv. Meditera, vilket dessutom är extra kraftfullt i fullmånetider. Vistas i skog och natur är som vi alla vet, lugnande och läkande för kropp, knopp och själ 🌕💗

Så vill jag önska dig en fortsätt fin söndag och en underbar fullmånekväll 🌕💗🧙‍♀️
/ Kram Kattis 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke