Änglaupplevelse och ljusarbete

0

Hej på er 🙂

Denna gång vill jag dela med mig av två upplevelser, som jag och min man haft tillsammans.

Ni som följt mig vet att både jag och min man är väldigt öppna, mottagliga, andliga men på olika sätt. Han ser i bilder och får till sig både vår guide Lapp-gumman, våra olika kraftdjur, andra djur, min pappa osv. Medans jag får mera tydliga konkreta tecken från änglarna och mina guider.

Nu “jobbar” jag mera med det andliga, prioriterar mer tid till det medvetet mer än han gör, då det är mitt stora intresse i livet.

I alla fall så har vi haft en ny eller två nya upplevelser tillsammans kan man säga. Fast det är ändå två liknande upplevelser på sitt sätt. Detta ska jag nu berätta om…

Sent lördagnatt (hade haft främmande) så gav min man mig reiki/healing. Som vanligt dök flera upp…vår kära lilla lapp-gumma, en del av kraftdjuren plus andra djur och min pappa 💗

Jag bad i tysthet Ää Rafael vara med och sända healing till mig, utan att min man visste något.
DÅ, direkt säger han hur han ser änglar komma, så fort att dom knappt hinner stanna…och dom skickar massa ljus till mig 😇💗🙏

Han berättar också hur han ser att dom ställer sig i väderriktningarna. Då berättar jag att jag brukar åkalla 4 av ärkeänglarna på så vis. En till höger, en till vänster, en framför mig och en bakom mig. Vilket han inte visste…jo, säger han, som i ett kors.

Jag vet vid det här laget att änglarna är med mig…totalt! Så tacksam för det! 🤗🙏💗 Även mina guider, lika tacksam för det! 🤗🙏💗

Men jag är ändå så himla glad och tacksam över att min man fick se i sitt inre att änglarna kom så fort jag bad dom och t.o.m. fast jag bara bett en Ää komma och hjälpa till, det blir ytterligare en bekräftelse på att änglarna verkligen är med mig i mitt liv. Om än jag visste det innan så känns det så himla fint! 😇💗🙏

Fortsättning med liknande men ändå en ny upplevelse som vi hade igårkväll…

Jag öppnade heligt rum/sacred space och tände ett ljus, för mig själv i vardagsrummet.

Så stillade jag mig och bad, önskade/tänkte/sände ljus och kärlek till Moder Jord, hela världen, till alla människor, djur och natur.
Jag tänkte mig/skickade också ljus runt hela jordklotet och massa kärlek 🌍💗 Jag satt stilla i detta…så kom min kära man in, som varit ute i bodan och frågade: “Har du gjort nånting?”

“Jaaa…säger jag, jag har öppnat heligt rum…hurså?” Så säger han: “Jag såg en massa ljus som åkte ner mot jorden och dom var fulla med goda energier” 😮😮😮 Jag berättade att jag sänt ljus och kärlek till vår jord och alla, allt levande.

Alltså, vad häftigt!!! Att han såg och kände det fast han inte hade en aning om vad jag sysslade med…vilken bekräftelse på att min önskan, min tanke verkligen går i uppfyllelse!

Det är bara fortsätta att sända ljus och kärlek!
Och ju fler vi är desto bättre! 🌍💗🙏

Det här är något som behövs just nu med tanke på hur det är, ser ut i världen…
Vi behövs nu, alla vi som tror på andligt jobb, magi, alla vi ljusarbetare.
Vi behöver gå samman och hjälpas åt! 🌍🙏💗

Så gör det du också! 😉👍🙏

Kika gärna in och gilla min egen fb-sida: Kattis magiska värld.

Kram från mig 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke