Mitt och talgoxens budskap från i lördags

0

Hej på er 🙂

I lördags när jag var ute på en promenad kom tankar till mig, reflektioner om att “inte slösa bort din energi”.
Förr har jag tänkt att det är jag som tänker, mina ord, mina tankar. För det är aldrig tyst i mitt huvud…add-symtom.
Med tiden har jag börjat förstå att dessa tankar, ord kommer från någonstans. Från mina guider, änglarna. 

Det handlade om att inte slösa bort din energi i tanken. Vi tänker så mycket onödiga tankar under en dag. Vi slösar bort vår egen tid på att tänka på andra, älta det som varit, oroar oss för framtiden. Helt i onödan. Det som har varit har varit. Jobbiga saker som hänt får man ta lärdom av och vända på så sätt till något positivt. Det som ska hända i framtiden har inte ens hänt än…ingen idé oroa sig över det. Mål, drömmar, planer ska man ha. Men lev inte inte nu i att du ska te.x resa bort om 1 månad….planera, skriv ner listor och lämna sen tills det är dags att åka. Så du inte glömmer bort vara här och nu. Och varför slösa bort din tid, dina tankar på andra? Ha fokus på dig själv istället, vad du vill, vad är bra för dig. Bli medveten om dig själv, säg JA till dig själv. 

Sen när jag gick där och tittade upp mot träden, som jag brukar göra. Hör och ser jag den lilla talgoxen med sitt läte. Jag tänkte, som jag brukar göra om dessa små fåglar, att vilken enorm kraft som finns i den lilla fågelkroppen. 
Så det kom också till mig, om kraften i oss själva. Den har vi, den finns där. Bara vi vågar och vill tro på den och på oss själva. 

Så läste jag Solögas betydelse av talgoxe:
 
  “Känn tillit. Det du gör är fullkomligt rätt. Min gåva är att ha förtroende för dig själv och det du gör.”

Och det hänger ju ihop med kraften i oss själva.

Jag är tacksam för mötet och talgoxens budskap.

Så ta till er dessa budskap, ni som tycker det känns passande:
 
– Slösa inte bort din energi på onödiga saker.
  Ha fokus på det som ör viktigt.

– Lita på att du har kraften inom dig själv och tro på dig  själv.

Välkommen in på min fb-sida: Kattis magiska värld

Jag har även startat upp en hemsida för länge sen, som jag nu ska börja använda mig av. Den är under bearbetning. Jag kommer troligen att använda mig mest av den sidan.

Där bloggar jag om min vardag, recept, andligt, mina dikter, musik, naturen, andliga upplevelser, tips och råd, böcker, orakel- och tarotkort, recept och m.m. Det finns så mycket att skriva om. Jag kommer troligen använda mig mest av min hemsida.

Kika gärna in och klicka runt, följ mig där. Hoppas vi ses där! 🤗💗🙏

https://livet-och-magi.webnode.se

Kram Katarina 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke