3 små änglakort

0

Hej på er 😇💗

Jag drog dessa små söta änglakort, dom är ju så enkla och så tydliga. Jag bara älskar dom! 🤩👏

Budskapen passar så klockrena in hos mig och i mitt liv just nu. Jag har länge velat komma igång med sk. “andligt” jobb på något sätt, på sidan om mitt vanliga jobb. Utan att jag visste om det så fick jag en gratis vägledning för ett tag sedan, jag hade lite av varje att välja på. Jag valde medial vägledning i en fråga. Just om detta…hur jag ska komma igång osv. Vägledningen är klockren. Mycket jag vet redan egentligen, i mitt innersta, men det blir något annat då någon annan sätter ord på det. Jag fick lite frågor med mig att reflektera och fundera över. Jättebra! 💗🙏👍
För genom vägledning/budskap får man aldrig färdiga svar. För den som ger vägledning vill inte styra och bestämma och tänka hur någon annan ska göra. En vägledning är precis som det låter…vägledning, råd på vägen i livet. Så väljer man själv vilken väg man ska gå.

Jag har dock inte hunnit fundera i lugn och ro på frågorna…ändå så tog jag tag i det så smått, känns bra börja med det lilla 💗

På min hemsida startade jag upp “Mina tjänster” med 2 tjänster, erbjudande:

Allmänt budskap/Vägledning, 80 kr. ( ej specifik fråga, inte än iaf )

Och reiki-behandlingar, på plats här hemma hos mig, för 200 kr, nu till att börja med iaf.


Det känns bra börja i liten skala. 
Jag har mera idéer…! 😉😎🧙‍♀️
Men jag tar det successivt…jag börjar såhär så får vi se var denna “resa” bär iväg 😊👍

Och dessa 3 underbara änglakort handlar ju precis om detta, för mig, men kanske budskapen vill säga något annat till någon av er som läsare…!? 😊💗🥁

“Det handlar om att lyssna till sitt inre, till sin inre visdom ( som jag har, mer än jag förstår själv ) så finner man sina svar. Och att våga tro på sig själv, på sin kunskap, “JAG KAN”. Meditera, vara i naturen, yoga är till stor hjälp ( vilket jag vet, men även fick till mig i vägledningen jag fick ).

Att lyssna till sitt inre och följa sitt hjärta leder till ett positivt flöde. Vilket leder vidare till kreativitet. Det är läge att ta fram sin kreativitet, låta sina idéer ta form. Även att vara kreativitet på andra sätt ger ett positivt flöde och ger fler idéer för att komma vidare på sin väg, på sin “resa” till sin själs kallelse”

Vad känner du att korten, budskapen vill säga dig?
Skriv och berätta om du vill! 📝👍

Intresserad av en allmän vägledning från mig så kan du läsa mera här på min hemsida och om mycket annat som jag delar med mig av, välkommen! 😇💗🙏

https://livet-och-magi.webnode.se/allmanna-budskap2/

Jag finns även här på min fb-sida:

Andligt och magi.

Hoppas vi ses! 😊💗🙏

/ Kram Kattis 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke