Vad vår värld behöver just nu

4

🌟 Kärlek, ljus och glädje 🌟
🌟 Vad världen och vi behöver just nu 🌟
🌟 Tillhörande budskap från Änglarna 🌟

Kärlek, ljus och glädje är vad världen behöver just nu 💗🙌🌏🙏
Det dumma egot talar till oss ordentligt just nu i form av rädsla, oro och egoism.

Det skapar ett hinder, en blockering för vårt innersta, där kärleken och ljuset bor.
Nu är världen i behov av att vi människor tar fram ljuset, glädjen och kärleken i oss själva.
Åter igen, handlar det om att hitta detta i våra liv och fokusera på det positiva som finns i våra liv. Glädjas åt det lilla och det stora. Umgås med människor som ger dig kärlek, glädje och energi.

Fastna inte i oro och rädsla, det negativa utan se till det positiva som finns i livet. Solen lyser, fåglarna kvittrar även om det är en mulen dag, se till allt bra du har omkring dig.
Vi lever, trots allt, i en vacker värld, som just nu glöms bort. Vi behöver påminnas om detta, om magin och det vackra i livet som Moder Jord ger oss.

Det är även tid för självomsorg, tid för återhämtning, vila, meditera och vistas i naturen. För att finna ditt innersta och ta tillbaka ljuset inom dig så du kan stå stadigt i din egen kraft, om än det blåser runt omkring dig.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Efter att jag skrivit ner detta som kom till mig, här ovanför så drog jag ett kort, med frågan om vad världen och vi människor behöver höra just nu ?…

Och se, budskapet handlar just om det, Gudomlig Vägledning…efteråt drog jag 2 kort till som har anknytning till vad vår Gudomliga Vägledning handlar om just nu, vad vi behöver tänka på just nu.

Här kommer budskapen från mig, änglarna och änglakorten – Healing med Änglarna:

GUDOMLIG VÄGLEDNING :

Lyssna! Gudomlig vägledning handlar just om detta, att lyssna på vårt innersta, på vår magkänsla, vår intution och på vår hjärtas röst. Inte på det dumma egot som nu härjar överallt och runt omkring oss med sin rädsla och oro. Låt inte det ta över! Låt inte egot ta över ditt hjärtas röst! Ditt innersta är så viktigt, framförallt just nu!

Gudomlig vägledning finns inom dig, finns inom oss alla. Det är dags att lyssna, för det är där ljuset och kärleken bor, ljuset och kärleken som vi är födda med. Dags att ta fram det nu. Nu behövs ljus och kärlek på vår jord mer än någonsin. Alla kan vi hjälpas åt. Tillsammans är vi starka. Alla kan!

Gudomlig vägledning finns där, gäller att vi väljer att lyssna och följer den rösten, känslan som vi får, för vårt eget bästa och även för andras skull. Den vill vårt eget bästa, det är därför den finns där, djupt inom oss alla. Gudomlig vägledning skyddar oss nu. Änglar, guider, universum vill att vi lyssnar och tar fram vårt ljus och vår kärlek till allt och alla och Moder Jord.

Du har den inom dig, den vägleder dig på din väg.

Den Gudomliga vägledningen vill verkligen att vi just nu lyssnar och tar till oss dessa två budskap.

ROMANS:

Kärlek! Kärlek till världen! Vi behöver ta hand om varandra och hjälpa varandra nu.
Omfamna varandra med kärlek. Dela med oss och sprida kärlek till varandra. Visa att vi är medmänniskor med kärlek och medkänslighet.
Och inte bara tänka på oss själva i dessa tider, genom att bunkra mat, medicin, blöjor osv.
Tvärtom! Dela med oss av kärlek!
Världen behöver all kärlek den kan få just nu. Änglarna ber oss också att ta hand om oss själva. Självomsorg, göra det vi finner själva kärlek och glädje i. Gör vi alla det så är det ett sätt att sprida det, för allt är ett!
Även att röra på oss, träna, tänka på vår kost och vad vi stoppar i oss. Kärlek till oss själva. Allt börjar med oss själva.

BARN:

Vi behöver ta hand om vårt inre barn som vi alla har inom oss. Ta fram.känslor, men inte fastna i dom. Se till barnen, som är här och nu utan bekymmer och oro, barnen som kommer med sån kärlek och glädje. Ta efter barnen, var här och nu i kärlek och glädje. Låt oss ta fram vår lekfulla sida och glädjen i det lilla enkla. Gunga, åk rutschkana med ett barn, en vuxen eller bara med dig själv. Fråga ditt inre barn hur den mår, vad den vill göra just idag ?
Lyssna, ta till dig det du hör, känner och bara gör det.
Vi behöver ta fram kärlek och glädje i det lilla enkla just nu. Sådant som håller vårt positiva sinne uppe, för oss själva och för andras skull.
På så vis sprider vi ljuset vidare.

Vi behöver också tänka på alla våra barn, ta hand om dom extra nu. Barnen kan känna mer oro än vad dom uttalar till oss, kring corona. För vi fullständigt proppas med oro kring detta just nu, överallt sprider det sig. Barnen behöver oss nu, genom att vi istället för oro tar fram vår glädje och kärlek till allt som finns runt omkring oss.

Med andra ord:

🌟 Sprid ljus, kärlek och glädje
🌟 Lyssna på ditt inre, istället för på egot
🌟 Unna dig tid i stillhet för dig själv
🌟 Ta hand om våra barn, även ditt eget inre barn

Med ljus å kärlek till er alla 🌟💗🌏🙏

/ Kram Kattis 💗

Följ mig gärna här också:

Min fb-sida: Andligt och magi

Min hemsida: https://livet-och-magi.webnode.se

Jag ger:

Ett allmänt personligt budskap, med ett kort, 80 kr.

Trekortsläggning, allmän personlig vägledning, 100 kr.

Fråga pendeln 50 kr.

Välkommen att höra av dig! 💗


Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Jonas Skoglund den

  Tack snälla fina så fint, ha en härlig vecka 🎊🎊💞❤👼❤💞🎊🎊

  • skytten71 den

   Varsågod och tack själv 🤗🙏
   Tack detsamma 🤗💕

 2. Leischa den

  Tack🙏❤

  • skytten71 den

   Varsågod och tack själv 🤗💗🙏

Lämna en tanke