Nattens mystik

2

Hej 🙂

Denna gång vill jag dela med mig av min och min mans upplevelse sent igårkväll, även med bilder. Vi hade hälsat på goda vänner under kvällen. Skönt komma hemifrån och umgås med vänner “i dessa tider” som man säger.

Denna sena kväll bjöd på älvor, vättar, en stjärnklar himmel, Venus i sikte, norrsken, svanars prat och sång, trädandar och min man – en energipåfyllnad i massor 🤗💗🙏

Våra vänner bor nära det jag brukar kalla för “min” plats, “min” kraftplats. Ni som följer mig och min blogg har läst om denna plats tidigare. Där jag känner sån harmoni och glädje. Och där jag haft för mig och pysslat på med många olika saker…som mediterat, dragit kort, gjort snöänglar, badat, kramat träd och m.m.

En som såg bilder därifrån skrev “där är det många som känner dig”. Och jag blev så glad! Jag “ser” och “hör” inte på så sätt…men fått till mig att tids nog kommer jag att göra det. Det blir att jag tänker mera realistiskt och logiskt, tycker jag men det kan ju vara att jag egentligen “känner av”. Som t.ex tänker jag att jag inte är ensam där, att där finns älvor, knytt och vättar för att det är en gammal plats med gamla träd. Jag tycker, känner som att det är “min” plats men tänker att nä vaddå, det är säkert flera än mig som känner så med denna plats. Jag kan längta dit och ha dåligt samvete för att jag inte varit dit på länge, be om ursäkt för det i tanken…Allt som jag känner är inte så konstigt, för det fick jag bekräftat inatt, av min öppna man, som förmedlade fina budskap till mig 💗🌲🙏

Min kära fina man är otroligt öppen, mottaglig och medial. Sen hör vi verkligen ihop, vi har starka band med varandra 💗 Genom att jag inte ser och hör på så sätt, så kommer sånt som är menat till mig via han istället. Vi har t.ex en gemensam guide, vår kära lilla lappgumma som jag berättat om tidigare. Hon diggade förresten till Iron Maiden igår, som spelades i blåtanden ute i solen, hon dansade, vickade på rumpan och viftade med händerna och sa: “Haina är bra” 🤪🎶🤣 Så har vi olika kraftdjur och mina kraftdjur kommer också till min man och visar sig. Allt detta jag får uppleva själv el. tillsammans med min man är så ärofyllt och tacksamt 🙏

Nu till budskapen som kom via han personligen till mig…oj, det var mycket. Var börjar jag…?

Jo, detta med platsen. “Dom”, alla naturväsen som älvorna, vättarna, trädandarna och m.fl. dom bekräftade att “ja, det är din plats – vår plats”. Alltså har vi starka band med varandra, den platsen, alla som finns där omkring och jag 🌲💗🙏 Jag är deras ljus och ljusbärare och dom tackar mig för det 😮😮 Det är så vackert, ärofyllt och tacksamt att få höra, verkligen 🌲💗🙏 Det är ju jag som tackar dom! 🙏

Det roliga är att min man fick till sig att jag hör hemma där, men han, han är väl okej…men för realistisk och logisk 😮🤪🤣

Ändå är det han som får till sig allt och jag som kan känna mig för logisk, fast än jag tror på mycket i andevärlden 😮🤪🤣

Jag med Moder Jord, njuter och ser på stjärnorna.

Här ovan på bild, låg jag på isen och bara var, jordade mig och såg på stjärnorna. Underbart!

Här nedan på bild lutade jag mig mot den kära gamla granen. Grenarna bildar som en koja när man står där under trädet. Denna gran kom också med ett budskap till mig, via min man, igen då.

Granen hälsade att jag ska stå på dens rötter, för då jordar jag mig ordentligt. Det tar energi från granen men det vill den ge mig 🌲💗🙏 Så nästa gång jag är där ska jag prova det, ställa mig på rötterna och känna efter hur det känns.

Jag lutad mot den gamla kära tallen.


Här nedan följer lite andra bilder från inatt.

Ett format hjärta på ett annat gammalt träd på platsen.
Ett gammalt träd vid gatan bortanför oss, på väg hem nu.

Nu har vi gått från platsen och är på väg hem. Detta gamla träd står vid gatan bortanför oss. Detta träd “pratade” också med min man och ville förmedla ett viktigt budskap: “Rör mig inte!”. Och det handlar inte om att det är rädd för att inte få vara kvar, utan det vill vara ifred och inte att man rör vid det, kramar det. Det är ju det där, att alltid be om tillåtelse i naturen.

Men…jag upptäckte något i efterhand. Ser ni trädets hand uppe i bild i mitten…en knallgrön hand som pekar neråt med fingrarna…? Undra varför, vad den ville….? Här har jag zoomat in handen.

Ser ni den…?

Det här är andra trädhanden jag lyckas fånga i bild…Här kommer bilden på första, som var i ett träd vid promenadstråket vid “min” plats. Till höger lite längre upp i bilden, ser man en knallgrön vinklad hand.

När vi kom hem fortsatte budskapen att komma via min man…att jag ska känna vördnad. Ja men det gör jag ju! Verkligen! 🙏

Och gåvor, en gåva. Jag vet vad det innebär också. Jag ska ge platsen, Moder Jord en gåva. Det har jag även som uppgift sen min utbildning Medicinhjulet. Att gå till närmaste berg resp. vatten, från där jag föddes resp. där jag bor nu. Och denna plats är vid närmaste vattnet, passar perfekt ju! 🤗 Så jag ska ta med mig en gåva, gå dit och göra en ceremoni, öppna heligt rum och överlämna min gåva 🙏

Plus jag vill ta med små gåvor till de små knytten, vättarna och älvorna.

Vad för gåvor vet jag inte än, det får jag fundera på, känna in vad det blir för något.

Naturen är mäktig bara vi väljer att se, lyssna och känna. Eftersom jag inte, ännu i alla fall, “ser” och “hör” i mitt inre så är det därför änglarna, mina guider, andevärlden sänder mig alla dessa tecken. För att jag ska förstå att dom finns där och är med mig 🤗💗🙏

Det blir spännande den dagen jag kommer att bli ännu mera öppen och jag också kommer att “se” och “höra” i mitt inre 😎🤗🙏

I sommar vill jag till min kraftplats och övernatta. Det vore så mysigt och en upplevelse. Men jag vågar inte själv, då får min man vara med mig 🤪

Synd jag inte vet hur man lägger in videos här, för då hade jag delat med mig av svanarnas prat och sång i nattens mörker 🦢

Så vill jag avsluta med denna häftiga fascinerande bild, från vår dagsutflykt i fredags till mäktiga Storforsen i Bredsel, Älvsbyn. en halo runt solen. Första gången jag var med om en halo.

Nästa dag upptäcker jag häxan flygandes på sin kvast, mitt i halon 😮😎🧙‍♀️

På väg till Blåkulla mån tro….? Bråttom hade hon i alla fall. För min man hade reagerat på “molnet”, att det drog fram så fort…🧙‍♀️

En verkligt andlig påskhelg med mycket magi har det varit för oss i år.

Hoppas ni alla också har en härlig påskhelg som nu går mot sitt slut 🐣🌾

/ Kram Kattis 💗

Kom gärna in på min egen fb-sida: Andligt och magi.

Jag finns även här:

https://livet-och-magi.webnode.se

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Leischa den

  Så härlig läsning! Jag har en stor fin tall som jag brukar låna, den står på stranden vid Storsjön som jag brukar besöka som “min” plats. Den har rötter som är precis skålad efter min kropp, så jag halvligger/sitter i dess famn precis vid strandkanten🙏♥️ Där har jag suttit i alla typer av väder under många år, älskar det stället och “min” tall, så tacksam♥️🙏

  • skytten71 den

   Tack 🤗💗🙏
   Ååå vad fint!! Så skönt att ha en sådan “egen” kraftplats. Jag håller med, det är så tacksamt! 🌲💗🙏
   / Kram Kattis 💗

Lämna en tanke