Älvor visar sig i elden igen…

18

Hej igen! 🙂

Ni som läst mitt förra inlägg vet att jag visade en bild och berättade om den…för att ni som inte läst ska förstå så börjar jag med att återberätta lite grann om det…

Här kommer bilden…och en zoomad bild…

 

Jag vet att jag har med mig änglarna i mitt liv. Jag har fått uppleva det på så många olika sätt och nu på sista året bara mer och mer och tydligare också.

MEN denna varelsen på bilden tycker jag ser ut som en liten god fe som uppenbarade sig i elden och fastnade på bild. Till saken hör att jag för en tid sen börjat fundera mera på detta med älvor, tomtar, troll, feer, naturväsen…finns dom eller finns dom inte?? Det är frågan!? Jag har inte vetat vad jag ska tro eller jag har varit och är fortfarande skeptisk. Men intresset och dessa funderingar ang. detta har dykt upp på senaste för att jag läst lite här och där om människors upplevelser av naturväsen. Och jag har tänkt för mig själv att “finns ni då får ni banne mig visa er för mig!!”

Så upptäcker jag denna lilla varelse som fastnat på bild för ett tag sen då vi eldade mitt i natten. Jag tycker “hon” är helt underbar!! <3

Inte nog med detta…vi eldade helgen som var igen. Jag och min man älskar att sitta vid vår grillplats och grilla eller bara elda för mysfaktorns skull. Vår grillplats är vårt hjärta på vår gård (ska utökas till ett ute-kök).

Dagen efter såg jag detta i elden…hoppas ni ser vad jag ser…!! 😉 🙂 <3

 

Varelsen till vänster såg jag allra först tydligt. Först så jag en liten flicka/älva som blåser i sån sak, trumpet som man hade förr i tiden, har klänning och långt hår över axeln.

Men nu ser jag “håret” som sån förvaring som man hade över axeln, på ryggen för pilbågar och att hon inte alls håller i en sk  “trumpet” utan i en pilbåge och är beredd att skjuta.

Sen ser jag ju att det är någon/något bredvid henne och sen funderar jag vad det som är mera gult kan vara för något, någon sorts varelse är det iaf. Vad tror ni?  Berätta gärna, tycker det är intressant höra vad andra “ser” 😉 🙂 <3

Senare då jag visat bilden för en kompis så såg hon andra skepnader/varelser på bilden…

Här såg hon först ett ansikte men då såg jag även ben och tassar, en fin och snäll vovve ser jag!! <3 <3

 

Här inringat med gult ser man en liten busig, gullig varelse <3

Och här inringat i gult ser man en nos, som en halva av ett katt-ansikte eller liknande <3

Men hur som haver så är jag mest fascinerad av dessa små söta fina feer, älvor eller vad det kan vara.

Och jag är så fascinerad av att jag bett om att få se för att bli övertygad och då händer det!! :0 😀 <3

Det är så häftigt tycker jag och dessutom att “dom” uppenbarar sig och fastnar på bild :0 😀 <3

Det verkar som att det händer en hel del kring vår älskade grillplats 😀 Antingen är det en bra plats med goda energier som gör att “dom” trivs där och därför kommer “dom” dit och hälsar på. Eller så känner “dom” att vi trivs där och är harmoniska där och därför dras “dom” dit. Eller en kombination av båda kan det ju vara 🙂

En god vän får till sig att det är jag som lockar dit “dom” och att “dom” trivs där…tjaa vem vet, tänk om det är så!? 🙂 Det gör mig bara glad och jag känner mig verkligen ärad och tacksam isåfall ! 😀 <3

Jag och mina änglakort…jag har ju några och vill ha minst två till…nu vill jag ju även ha korten med älvor såklart (av Doreen Virtue)!! ;D 😀 <3 Men ska vänta tills dom förhoppningsvis kommer ut på svenska 🙂

Kommentera gärna och berätta om ni har upplevt/sett något som har med naturväsen (tomtar, troll, feer, älvor och liknande) att göra! Vore intressant att läsa om! 😉 🙂 <3

Tack för mig för ikväll! <3

ps. fortsättning följer… 😉 ds.

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

18 kommentarer

 1. Ingalill den

  Ser två st. Och ett hjärta mellan.
  Häftigt!?

  • skytten71 den

   Intressant! Härligt! Tack! ☺ ?
   / Kram Kattis

 2. Marie den

  Ser ett kvinnligt ansikte klädd i vitt med hatt på huvudet och hon är inte från vår tid, ser även annat.?

  • skytten71 den

   Vad intressant och spännande! 🙂
   Tack för din respons! ?
   / Kram Kattis

 3. Susanne den

  Jag ser en katt kika fram mellan flickan och hunden. Lite intressant det där. Jag ser ofta ansikten och figurer när jag tittar på olika saker, som på vägg, golv, mönstrade tyger osv. Tänker att jag är lite konstig i det.

  • skytten71 den

   Det är så intressant att vi ser både olika och fler varelser på bilden 🙂
   Tycker inte alls du är konstig 🙂
   Kanske betyder något, kanske är något budskap i det, att du ofta ser ansikten och figurer ?☺
   Tack för att du delar med dig ?
   / Kram Kattis

 4. Ellen Lindström den

  Får en känsla av att sk elementaler, älvor och vad man vill kalla det tacksamt uppenbarar sig när du visat dig tillräckligt öppen för deras existens 🙂 De är överallt, men vi ser dem inte.. men vanligare är att man ser dem runt platser där man själv kan öppna upp för alltings möjlighet, mystiken och lekfullheten i varandet 🙂 <3 Bor vid en sjö där jag ständigt förnimmer energin från väldigt lekfulla vattentyper. Delar av mitt platta begränsade sinne ville helst inte förhålla sig till detta men jag har börjat inse att den delen av min privata upplevelse bara babblar 🙂 Förnuftet är inte så upplyst 🙂
  Man kan bara öppna sig för känslan i skog o natur och så ploppar det upp överallt, när vi väljer magin istället för begränsningar. Vackert och häftigt som tusan 🙂 <3

  • skytten71 den

   Tänkvärt! 🙂
   Jo jag tror som dig, helt klart 🙂
   Och just nu håller jag på att öppna upp mig för denna magiska värld ☺??
   Tack för att du delar med dig av dina tankar! ??
   / Kram Kattis

 5. Anna-karin den

  jag ser ett djuransikte men kan ej riktigt se om det är en katt eller en uggla men mer som en uggla pga huvudformen ovanför ögonen <3 🙂 Ser annat med men vet ej vad det är.

  • skytten71 den

   Intressant, får nog kika på bilden igen för att se om jag ser det ni ser 🙂
   Kom just på att om man ser djur så skulle man kunna kolla djurets betydelse och budskap 🙂
   Kanske det har något att förmedla till en ?
   Kanske därför vi ser olika djur och varelser…man ser det som passar en just då för det kommer med ett budskap till en…hm…något att tänka på ??
   Tack för att du delade med dig ?
   / Kram Kattis

 6. Kerstin Dahlin den

  ser ett örn huvud längst upp till vänster

  • skytten71 den

   Kanske örnen kommer med ett passande budskap till just dig…!? ?
   Svarade just nedan om det…att det kanske är därför vi ser olika djur tex.
   För att djuret/djuren kommer med budskap till var och en av oss.
   Jag vet inte alls om det är så, fick bara den funderingen, att det skulle kunna vara så.
   Tack för att du delar med dig! ?
   / Kram Kattis

 7. Jessica den

  Då tron på naturväsen mer eller mindre försvunnit så ser inte många dessa. Men de finns men blivit undantryckta i och med att mänskligheten brer ut sig. Ser de nästan jämt, för jag är öppen redan.

  • skytten71 den

   Jo jag håller ju på att bli övertygad eller jag är nog det redan efter dessa tydliga bevis och som svar på min önskan ???

   Sorgligt att dom ska bli det… :/ 🙁 ?

   Tack för att du delar med dig! ?
   / Kram Kattis

 8. Marie den

  Det finns många djur i din eld.?
  En liten rädd hund vid ett mans ansikte, en fluffig katt, en svartvit katt, en ylande varg/hund, ett flick ansikte som är svart runt ögonen och håret står på enda, hon ser rädd och ledsen ut mm.?

  • skytten71 den

   Oj! ? Spännande!! ????
   Vi eldade igår igen…och kan ju inte från och med nu låta bli fota och kolla in elden på bilderna… ??
   Först såg jag inget sådär klart och tydligt som dessa 2 ggr. som varit men efter en stund såg jag…ser många skepnader/varelser/figurer… ?
   Får se om jag fortsätter blogga om denna eld och dess magi som den verkar föra med sig… ??
   Tack för din respons! ?
   / Kram Kattis

 9. Alvkvinna den

  Jag har en älva hemma hos mig i min lägenhet, hon har en begie kropp med trollsländavingar. Jag bor i Järna. Jag har varit i Tiveden, en orörd skog som är mest känd för sina naturväsen. Och jag fick se mycket och leka tittut bland träden med de trädandar. Och när min vän skulle köra bil och jag satt i framsätet då stod det plötsligt en vit älva på mitt knä och såg på mig hela vägen genom Tiveden och när Tiveden tog slut vid skogens slut så började hon att flyga ut genom bilen och tillbaks när vi fortsatte hemåt. ?‍♀️?‍♂️?

  • skytten71 den

   Vilken fin upplevelse! Tack för att du delar med dig! ?‍♀️??
   / Kram Katarina ?

Lämna en tanke