Budskap, elden och andlig träff

2

Hej på er igen! 🙂 <3

Länge sen som jag bloggade…som vanligt. Det brukar bli låånga inlägg när jag inte skrivit på länge, få se om jag lyckas korta ner mitt inlägg idag. Jag har som tre “saker”/upplevelser jag vill berätta om denna gång. Som rubriken säger så handlar det om budskap (genom kort), elden (igen, ni vet ni som läst min blogg tidigare 😉 ) och om andlig träff. Så var ska jag börja då…?? Jag tar det i samma ordning som rubriken. Så jag börjar ang. budskap och kort…

Jag vill använda mina kort oftare, som annat som jag mår bra av att göra, som att tex. blogga…men det är att hitta tiden och orken att göra det. Samtidigt som det är viktigt att vi gör saker som får oss att må bra och som vi får glädje av. I alla fall så har jag använt en del av mina kort här senaste veckan. Det jag fascineras av är när jag drar kort och budskapen stämmer så bra just då, att dom passar in och är så träffande just då! :0 :0 Och ännu mer fascinerande och häftigt är det när det trillar ut kort och dom passar verkligen in i det jag frågat om eller om det bara är att jag bett om att få ett budskap jag behöver just där och då, utan en specifik fråga så ploppar det ut kort som stämmer så bra och känns så träffande!! :0 😀

En av gångerna då jag skulle dra ett kort, så bad jag om att ett kort skulle trilla ut, som det gjort innan för ngn dag sen av sig självt, för jag tycker inte jag känner av när jag ska sluta blanda korten eller vilket kort jag ska ta. Och vet ni…det hände, det jag bad om!! Ett kort trillade ut! Och ett klockrent kort/budskap!! Helt otroligt!! :0 :0 Jag tycker det är så häftigt och blir lika förvånad och fascinerad varje gång!! :0 :0

Jag kommer inte visa eller berätta om de kort jag fått till mig här i bloggen, däremot får ni bild här på de två orakelkort jag använde mig av. Jag är mycket för änglar (som många av er vet 😉 ) och har några änglakort-lekar och detta är två av dom, Änglaterapi orakelkort resp. Healing med Änglarna ,båda av Doreen Virtue, jättefina kort med fina budskap:

I lördags hade jag och en god vän en riktig tjej-kompis-dag och kväll…öhh…natt blev det tom. :0 😀 😀 Vi har alltid så mycket att surra om! Allvar som blandas med skoj och skratt. Det är en vän jag får så mycket positiv energi av! Du vet vem du är, tack för att jag får vara din vän! Det betyder mycket! <3 Hon är också intresserad av andligt och liknande. Vi började med spa, sen blev det middag hos henne och vi gjorde en brasa ute och satt vid elden…ni som läst min blogg sen förr vet att jag har börjat se mycket i elden..varelser osv. Vilket vi gjorde denna kväll också…fast ännu mera tydligt och verkligt…kommer bild strax… 😉

Vi var på spa där vi köpte eget spa-kit som man gör själv. Vi fick en introduktion om produkterna och info. om vad som finns på detta spa. Olika bastun, varmvattenspool, isvak, man kan gå ut och snöbada om man vill (vilket vi gjorde, dock skare så det blev inte så mycket till snöbad), solsängar att slappa i med avslappningsmusik i bakgrunden, finns gratis frukt och olika smaksatta vatten att dricka, lite alkoholhaltiga drycker, smörgås och sallad att köpa. Väldigt avkopplande, mysigt, härligt, harmoniskt och trevligt! 😀  Här är lite bilder:

  

Nu till denna mystiska eld…här ser man tydligt rent utav ett ansikte!! :0 :0 Jag ser ett barnansikte, en pojke…sen nedanför ngt demon-liknande och precis bakom den ev. en panda eller något som i alla fall liknar en panda … :0 :0 Vad ser ni för något? Skriv och berätta!! 😀

Jag har ingen aning om varför detta visas i elden för oss…vad det betyder…det vore väldigt intressant att veta!! Så om någon av er läsare har/får någon känsla, skriv gärna och berätta!! 😉 😀

Under natten så drog vi lite kort. Det är ju så roligt och spännande med dessa kort!! 😀 😀 Jag har ju bla. dessa OH-kort som brukar vara väldigt träffande i nuet, något man funderar på eller något som hänt nyligen. Det kan vara fina och lugnande kort men också kort som kan upplevas väldigt obehagliga och skrämmande. Ni som inte vet vad OH-kort är så är det två olika kort man drar. Ett större med ett ord och det andra är ett mindre kort med en bild. Så sätter man ihop dessa två kort man dragit och försöker tolka vad det vill säga till en. Dom är verkligen spännande (nog så spännande ibland) att ha att göra med! 😉 😀

Här är en bild på de korten jag hade med mig till min kompis:

Nu till en sak som jag kom att tänka på då jag nyss såg på klockan på mobilen…och den är på tok för mycket!! :0 Men i alla fall…just nu är jag i en period då det verkar som att jag får tecken via siffror…när jag ser på klockan visas ofta samma siffror…nyss när jag kollade var den 00:07…och sju är en siffra jag ser i andra sammanhang också…och nu när jag kom på jag ville skriva om dessa siffror och jag kollade igen på klockan så visar den 00:11…ettor visas för mig mycket just nu också. Även siffran 5 visas för mig ofta just nu.

Siffran 7 i änglanummers betydelse säger: “Du är på rätt väg, fortsätt framåt, sluta oroa dig”

Siffran 1: “Se upp med vad du tänker, tänk bara på dina önskningar istället för det du är rädd för, eftersom du drar till dig det du tänker på”

Siffran 5: “En positiv förändring är på gång i ditt liv”

Så kan man slå ihop allt detta till en liten tolkning, ett budskap från änglarna via siffrornas betydelse:

Att jag ska se upp med vad jag tänker på, önska det jag vill ska hända/det jag vill ha in i mitt liv, att jag är på rätt väg bara jag slutar oroa mig för det medför ju negativa tankar och då drar jag till mig det istället för det jag vill och att positiva förändringar är på ingång i mitt liv bara jag tänker på och önskar det jag vill och slutar oroa mig för saker och ting i onödan.

Ikväll har jag varit på en “andlig träff”. Det kommer vara två till träffar innan sommaren, sen som jag förstod det fortsätter dessa träffar efter sommaren. Jag hoppas då det! 😀 😀 Det är anordnade träffar för likasinnade, att få komma och prata och diskutera om andlighet, energier m.m. Det var såå mysigt och trevligt!! 😀 <3 Jag känner sånt lugn och känner mig så trygg och “hemma” när jag får träffa andra med detta intresse. Att bara få lyssna på andras tankar och upplevelser, att få dela med sig själv osv. Och utan krav eller att känna prestation. Bara få vara och diskutera och dela med sig kravlöst! Jag kände mig så glad, nöjd och energifylld då jag åkte därifrån! Jag är så glad att jag åkte dit! 😀 <3

Hon som håller i träffarna (M) hade kort som vi fick dra. Det som var kul för mig var att det var två okända orakelkort, väldigt spännande och fina! Alla kort är ju så vackra! 😀 Första kortet vi drog var från “The way of the horse”. Som ni “hör” så är det kort med hästar, hästar på alla kort som kan blandas med annat plus det är en siffra på kortet. Det följer med en bok också men den använde vi oss inte av. Väldigt vackra. Det kort jag drog hade jag en liten tanke om men lät de övriga säga sina känsla. Vilket stämmer verkligen!! 😉 😀 Vi fick alla se och känna in varandras kort. Det är bra intuitionsövning! 😉

De andra korten vi drog var från “Path of the Soul Destiny Cards” där det följer med ett häfte. Det är bild/färger på korten och en siffra så slår man upp i häftet och läser om kortet/budskapet. Dom korten vill jag ha! Jag letade fram dom på nätet och fick se att dom är ganska dyra och är slut hos leverantören dessutom…men ojojoj…jag fick till mig något häftigt!!! Att jag har hemliga/dolda skatter/gåvor som ska komma fram och att jag ska med hjälp av dessa hjälpa andra och…vår planet!! Va??? Lilla jag?? Ska jag??? :0 :0 Ja vi får väl se, men häftigt och glad är jag om det blir så!! Dessa dolda skatter/gåvor som finns inom mig…dom gissar jag är just det andliga/mediala, att jag ska utvecka mig inom det…gäller ju bara att tro på det också, att jag har det inom mig….gäller att tro mer och mer och att hitta dessa gåvor, för jag vill ju!! 😉 😀 <3

Nä ni…nu är det då dags att sova…det är en dag imorgon också…Zzzzz…

Tack för ikväll! Ta hand om er där ute! <3

Kram från mig! <3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Birgit Axelsson den

  Hej fina du<3
  Tanken som kom till mig när jag tittade på bilden med eld. var:
  tidigare liv, att du kanske varit den lilla pojken för länge sen
  det andra ansiktet får mig att tänka på medicinman eller shaman som du var i ett tidigare liv

  Eld är magiskt, jag gillar också att sitta och titta in i lågorna.
  Kramar till dig <3

  • skytten71 den

   ?? Va? Oj! Tror du…?? ?
   Vad häftigt isf!! ??
   Jag började berätta för M (som ordnat träffen jag skrev om) om mina eldar och visade bilder. Jag hann knappt börja berätta så fick hon rysningar och fick känslan/fick till sig att det är något jag ska utveckla. Jag tror hon menade på något sätt med mina eldar och bilder…men hur ska jag utveckla det? På vilket sätt? Ingen aning! ??
   Jag ska fråga henne hur hon menade 😉

   Ja, eldar är magiska, ännu mera nu för tiden! ??

   Tack så jättemycket för att du både tog dig tid att läsa och kommentera! ???
   / Kram Kattis

Lämna en tanke