Änglakort för dagen

2

Idag kände jag för att dra ett kort för dagen, ett allmänt budskap för dagen och ett par dagar framåt.

Jag valde korten Änglatarot av Doreen Virtue.

Jag använder inte korten som tarotkort utan jag använder korten som orakelkort.
Detta för att jag tycker tarotkorten är så styrda.

Jag ser först bara på bilden och går efter min egen känsla och intuition vad kortet har att förmedla.

Sedan läser jag kortets och häftets färdiga budskap och blandar min egen intuition med det.

Dagens kort/budskap:

“Vatten står för känslor, så här är känslor på något sätt inblandade. Nu gäller det att tänka på att inte se hinder på din väg, utan att se och öppna upp för de möjligheter som ges istället. Viktigt! Låt dig inte stoppas pga hinder och rädslor som kan finnas. Låt inte dina drömmar försvinna bort. Möjligheter finns, möjligheterna och drömmarna är större än de hinder du skapar på din väg. Så ta tag i dina drömmar nu, vänta inte.
Tro på dig själv och dina drömmar. Gör dom möjliga! För det är dom!
Låt ingen/inget stoppa dig från att tro något annat. Gör vad du kan för att leva det liv du vill leva, göra det just du drömmer om!
Go for it! Now!”

 • Distraherad, fångad i känslor.
 • Missnöje, dagdrömmare, vilse i livet just nu,
  tristess, något som fattas.
 • Omvärdera din situation – missa inte chansen
  som är nu.
 • Lösningen finns rakt framför dig – se den!
 • Du får hjälp av positiva krafter. Använd dom!

Så…ta tag i era drömmar här och nu! Lycka till!

Det här kortet träffade mig själv, talade direkt till mig…för jag känner precis så nu, som att jag sitter fast, kommer ingen vart med mina drömmar men det gäller att inte ge upp och istället se till de möjligheter och lösningar som ges och finns omkring oss! ???

Välkommen in på min fb-sida: Andligt och magi.

Jag finns även här:

https:// livet-och-magi.webnode.se

/ Kram Kattis ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack?♥️

  • skytten71 den

   Varsågod och tack själv! ???

Lämna en tanke