Mina små nya underbara söta enkla änglakort med litet budskap

4

Hej igen 🙂

Måste bara göra ett blogginlägg om mina nya fina små änglakort (gjorda av Katrin Skoglund)

Jag provade dra tre kort som i en trekorts-läggning. Som ni ser blir det väldigt tydliga budskap med en röd tråd

“Det gäller att ha tålamod, följa intuitionen och du får inspiration”

Ibland är det ju svårt, detta med tålamod men det gäller att ha tålamod för att lyssna på sin intuition…att stilla sig och lyssna på de små rösterna långt bak i huvudet, änglarna eller guider som pratar med oss och ger oss vägledning. Även för att lyssna på sin magkänsla och följa sin intuition och sitt hjärta krävs det tålamod och lugn. Man kan träna upp sin intuition på olika sätt. Genom att meditera, läsa av orakel/tarotkort genom att bara se på bilderna, att vistas i naturen och vid vatten är också bra. Jag tränar massor på att lyssna på min intuition. Jag tycker om att sitta med korten och det är roligt att läsa av bilder och känna vad dom säger till en. Och det går bättre och bättre ju mer jag håller på 🙂

Såklart att när det känns roligt och det går bättre och bättre då följer ju inspirationen med som ett brev på posten. Man blir inspirerad att fortsätta och utveckla sig på olika sätt i det man är intresserad av, sin hobby eller kanske upptäcker en ny hobby, ett nytt intresse. Kanske man blir inspirerad att följa intuitionen och våga prova på nya saker 😉 🙂

Så…ha tålamod, lyssna på din intuition och följ den så blir det roligt och du får mer inspiration! 🙂

Kram från mig <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Jenny den

  Tack för ordet kram jenny ? ?

  • skytten71 den

   Varsågod Jenny ?
   Och tack för respons! ?

 2. Eleonor Häggström den

  Hej 🙂 Alltså helt plötsligt så hittade jag dig här på morgonen där jag sitter o googlar om just änglar 🙂 Varför jag skriver till dig är att jag bor “bara ett stenkast” från er *skrattar* så tokigt att vi bor så nära o båda är född i skyttens tecken jag dock en -70 o båda intresserade av andligt o bor sååååå nära varandra 😀 Är inte det märkligt så säg 😀 Vi bor på Degermansgatan o jag har nog spanat in din stenmur !!! *skrattar*
  Kan inte vi ta kontakt med varandra om du vill så klart 🙂
  Kram Elenor

  • skytten71 den

   Hej Eleonor 🙂
   Ja det var ju lustigt… 🙂 Men…min stenmur?
   Jag bor nog inte så nära som du tror…vi bor i olika områden i vår lilla stad…
   Däremot vet jag av en stenmur i området där du bor, ett hus nära tunneln…men vet ju inte om det är den du menar…?
   Sorry om sent svar men jag är här alldeles för lite men vardagen och verkligheten tar över plus annat som händer i mitt liv med min andliga utveckling… 🙂
   Vi kan ta kontakt om du vill 🙂
   Kram Katarina

Lämna en tanke