Budskap, v.21

0

? Veckans budskap, v. 21 ?

Här kommer äntligen budskap inför den kommande veckan. Vi har såklart drakarna med oss, så har vi också budskap från änglar och förfäder, GAIA (Moder Jord) och slutligen från Ärkeänglarna. En spännande blandning med tänkvärd visdom från dom alla.

Jag har inte ens vänt på korten nu när jag skriver…Jag vänder på ett kort i taget och skriver här och nu direkt, utifrån min känsla.
Så detta är lika spännande för mig som för er 😉 Jag “läser”/känner alltid av bilden på kortet först, innan jag läser budskapet på kortet.

Draken står där på berget och sprutar ut eld kraftfullt. Den står där stadigt på bergets kant och ryter ifrån, ordentligt. Något som vi också behöver göra. Stå stadigt i din egen sanning, stå på dig, sätt gränser och ryt ifrån om det behövs. Denna drake, Thors röda, svarta och guldaktiga drake skyddar dig när det är dags för förändringar. Det kommer nu en tid för en snabb övergång och transformation, förändring. Slappna av, för du är beskyddad.
Kalla på denna drake om du känner att du behöver så kommer den. Känn dig trygg med drakens beskydd.

Se där…våra änglar och förfäder kommer med liknande budskap. Att du ska stå stadigt i din egen kraft och sanning med hjälp av Moder Jord. Kom ihåg att det är viktigt att du jordar dig mellanåt för att finna både harmoni och få förnyad kraft och energi, så kan du också bättre ta till dig universums budskap.

Ojoj…här är det mycket på kortet från GAIA…
Livets träd som växer och rör på sig full med kärlek. Precis som du. Andlig och personlig utveckling är på gång och med det växer också kärleken till livet, till dig själv och Moder Jord. Det handlar om önskningar som uppfylls, överflöd, harmoni och ännu mera beskydd.
Fortsätt framåt med glädje mot dina drömmar och mål, vilket kommer att ge goda resultat.

En nöjd och glad arbetande bonde med en ängel som vakar och ger honom sitt stöd och beskydd. Arbete som görs med och av glädje och kärlek belönar sig i slutändan. Återigen fortsätt framåt. Goda resultat och belöning väntas nu av ditt hårda arbete. Var beredd och vaken på möjligheter som öppnar sig för dig.
Här kan det också handla om att du är väldigt engagerad och aktiv i miljöfrågor för allt levande och för Moder Jords skull.

Kalla på Ää Gabriel om du behöver stöd och hjälp för att röra dig framåt mot dina drömmar och mål, mot ditt livssyfte. Ää Gabriel ger dig vägledning för att nå det du vill, få klarhet, hjälper dig att ta de bästa besluten inför din framtid.

Sådärja…så himla positiva, fina, tänkvärda och hoppfulla budskap inför den kommande veckan.

Jag känner själv igen mig i alla budskapen, där jag är i livet just nu, med mitt företag och jobb inom detta. Känns som passande positiva budskap ang. mina drömmar och mål och min egen utveckling och min framtid med mitt företag, Healing och Själavård by Kattis, som jag såklart vill ska växa och blomstra successivt.

Och ni, mina kära läsare och följare, kan faktiskt hjälpa mig.
Är det något ni vill läsa om, få mera info. om, som ni vill jag ska ta upp och skriva om?
Har ni någon idé, förslag på vad ni vill mer ska hända på min fb-sida? Berätta gärna!

Ni kan bl.a boka mig för vägledning eller healing.

Recensioner från andra finns att läsa på min fb-sida: Healing och Själavård by Kattis – “Follow your heart and dreams”.

Jag finns även på instagram, följ mig gärna där också:
healingochsjalavardbykattis

Jag önskar er en fortsatt fin söndag och en bra start på den nya veckan som är på ingång.

Väl mött!

/ Kram Katarina

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke