Dagens budskap, ons. 25/8

0

Dagens budskap kommer här från de vackra, magiska och kraftfulla enhörningarna.

Expansion och Possibility

Fina, positiva och peppande budskap må jag säga. Enhörningen på kort nr. 1 flyger i solljuset från solen som delvis visar sig ovanför molnet och den flyger också i sitt eget ljus. Den flyger lätt fram över de mörka molnen. Stolt flyger den framåt och vill och vågar visa sig. Det är som att hela enhörningen ropar: “Här kommer jag!”. Det är dags att träda fram nu, visa vem du är, vad du kan, dela med dig av dina erfarenheter och din kunskap och din visdom. Bred ut dina vingar och flyg, visa världen vad det är du är ämnad att vara och ämnad att göra här på jorden.

Enhörningen på kort nr. 2 springer framåt med självförtroende mot sina drömmar och mål.
Möjligheter finns, stora möjligheter. Höj din standard och dina förväntningar för du har obegränsade möjligheter.

~ Tro på dig själv, du kan ~
~ Våga för att vinna ~

Jag ger personliga vägledningar med änglarna, mina guider och med korten som verktyg.

Jag erbjuder också reikihealing, angelic reiki, samtalsådgivning.

Jag har FA-skatt och moms registrerat.

Friskvårdsbidrag kan nyttjas till reikibehandlingar.

Jag finns också här:

På fb: Healing och Själavård by Kattis – “Follow your heart and dreams”

Instagram: healingochsjalavardbykattis

Min hemsida med mina tjänster och priser, blogg, och dikter:

healingochsjalavardbykattis.wordpress.com

Välkommen att höra av dig vid intresse el. frågor.

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke