Healing, kortläggning och Änglar

2

Hej igen!

Det blir lite långt mellan gångerna…tyvärr…men det är svårt att hitta tiden el. att kunna prioritera att blogga…om än jag vill. När jag väl har tid, om kvällarna så har jag hunnit bli för trött…Zzzz…Och när jag nu väl bloggar har jag ju så mycket jag vill blogga om.

Jag vill börja berätta om att jag hade anmält mig före jul för att få gratis distanshealing av mediet Benny Rosenqvist. Det var mellan 19-20. Jag höll förstås på att glömma bort det…tur som var hade jag lagt in det i kalendern i mobilen och tur som var så kollade jag i kalendern där av ngn anledning. Jag var mitt i matlagningen och visst, man får ju healing var man än är och vad man än gör. Men jag vill helst ligga ner, slappna av med avslappningsmusik på för att verkligen känna om jag känner av healingen något och vad jag känner isf. Men jag hann 40 min. iaf. Och jag kände verkligen av energierna. Pirr i händerna, värme i kroppen, ett lugn – det är så underbar känsla av healing <3 Jag fascineras av att man kan sända healing fast man är så långt från varandra och till så många människor samtidigt :0 <3

Jag brukar inte få till mig bilder övht, jag känner mest. Men denna gång fick jag en bild av en kvinnlig hand med grönt skimrande glitter-nagellack som öppnade en mindre ask. Jag tror det var en brunaktig ask med något mönster på. Vad detta ska betyda har jag ingen aning om…

Jag brukar även anmäla mig till gratis healing som är varannan onsdag och ibland även till gratis healing på torsdagar. Det är så skönt och lugnande och…häftigt! I onsdags hade jag även anmält min man utan att han visste om det. Han brukar ha svårt att sova ibland plus att han har börjat få så ont lederna, framförallt i knäna…denna natt sov han som en stock och nästa dag hade han inte ont i knäna ngt förrän senare på em. Torsdagskväll fick vi också healing och efter det försvann också värken för han. Helt fantastiskt och underbart! <3

Jag har börjat yoga el. ska eg. börja…provade gratis förra helgen. Jag skulle dit tisdagskväll men hann inte pga att jag jobbade sent. Tog nya tag igår kväll, hann inte då heller…men läste sen att vid fullmåne ska man helst inte yoga/träna fysiskt utan hellre meditera. Så det var kanske en mening med att jag inte hann på yogan utan fick distanshealing istället. Nästa fullmåne ska jag komma ihåg att meditera istället. Det är också något jag vill och behöver göra oftare.

Själv känner jag oftast pirr i händerna, energierna i kroppen, värme och ett lugn. Jag kände mer torsdagskväll än onsdagskväll. Då var det ju också fullmåne, kan ha varit en orsak. Jag kände också mer och mindre rysningar/fick gåshud och det är för mig ett tecken, en bekräftelse på att änglarna och el/pappa är med mig <3 <3 Det går som vågor i kroppen av dessa rysningar…det är också en häftig känsla! Men att änglarna/pappa var med mig igår kväll det började redan efter jobbet när jag kom hem 😉 🙂 Jag hade fått hem Änglaorakelkorten jag hade beställt från Vattumannen. Jag har dom på engelska men vill ha dom på svenska. Så jag satt en stund med dom och renade dom, som man ska när dom är nya.

Sen när jag lagade mat hände något märkligt, häftigt och underbart… Jag hade hällt grädde i en tallrik, saltat och pepprat. Så kryddade jag med curry…då började grädden med kryddblandningen att röra på sig i tallriken (ryser nu när jag skriver om det) och vet ni vad som händer…!!?? Kryddblandningen formar sig till en ÄNGEL i grädden!! :0 :0 Jag står och tittar ner i tallriken och bara gapar samtidigt som det här händer får jag dessa rysningar/denna gåshud, som jag vet är en bekräftelse på det jag känner/tror är rätt…änglarna ger mig tecken på att dom är med mig, även min pappa är med dom <3 <3 Jag slutar aldrig att förvånas och häftigt och underbart är det! <3

Jag bad min man komma och titta…tänkte att det är nog bara jag som ser att det är en ängel, frågade han om han såg att det var en ängel….”Jajjamen” sa han 😀 Så det var inte bara som jag tyckte och inbillade mig 😀

Nu till min mysiga hemma-kväll som jag hade i början av januari, jag hade verkligen kvalitetstid med mig själv 🙂 Det började med att jag bloggade, åt middag och duschade. Sen satte jag mig på sängen i sovrummet med en silverbricka med min pendel, min lilla betydelsefulla ängel (som jag fick på änglakursen jag var på), änglaflaskan jag gjort, några olika kort. Jag tände ett ljus att ha bredvid mig på sängbordet.

Pendeln fick vara med och bestämma vilka kort jag skulle använda mig av denna kväll. Jag bad även änglarna vara med och hjälpa till att välja. Jag känner genom värme och dessa rysningar att änglarna är med mig <3

De utvalda korten blev:

 • Ärkeänglarnas orakelkort (Doreen Virtue)
 • Budskap från dina Änglar orakelkort (Doreen Virtue)
 • Änglakort (utan namn)
 • OH-kort

Det är första gången jag känner att jag fått en röd tråd i mina budskap av de kort jag dragit från de olika korten. Underbart! <3

Denna dragning och kortläggning gjorde jag för mig, men visst, du som läser kan säkert ta till dig kortens budskap på ditt sätt.


 

 

 

 

Första budskapet kommer från ärkeängeln Chamuel: “Career Transition”, positiv förändring i karriären/yrket.

Andra budskapet kommer från ärkeängeln Raphael (läkande, helandes ärkeängel)

Tredje budskapet kommer från Stillhetens ängel: “I stillhetens famn finns allt det vi söker”

Fjärde och sista budskapet kommer från OH-korten, ordet “UNDERBAR” med bild på händer som lägger kort.

En sammanfattning av dessa budskap för mig:

Positiva förändringar i mitt yrke hoppas jag på, att det är på gång, att det är som budskapet förmedlar, att nu rensas det gamla och gör väg för det nya.

Ang. healing vet jag inte riktigt…jag tycker om healing, både att ge och få. Dock har jag inte övat på att ge healing till andra så mycket, mina barn har fått av mig ibland men det är långt mellan gångerna. Men min man ska få bli försökskanin 😉 Och visst skulle det vara kul att kunna ge healing till andra, jobba med det på ngt sätt, möjligen på fritiden. Men det är inget som är aktuellt just nu…måste öva först 😉

Jag hade en lugn em och kväll hemma för mig själv och mådde så gott av att ha bloggat, duschat och hade en stund med korten. Så ja, “I stillhetens famn finns allt det vi söker”, så är det…det här tolkar jag som att jag behöver ägna mer tid till mig själv, för mig själv i lugn och ro, göra det jag tycker om och är intresserad av.

Så till sist OH-korten…dessa underbara obehagligt träffande kort, positivt och negativt…jag gruvade för att vända på dom för man vet aldrig vad som väntar en…så får jag dessa två härliga kombinerade kort. Jag skrattade för mig själv, kände att änglarna var med mig genom dessa rysningar. Helt klart, jag hade en underbar stund där jag satt för mig själv och drog kort <3 Tillsammans med min kära pendel, lilla skyddsängeln och änglaflaskan 🙂

När jag beställde mina nya änglakort på svenska beställde jag också Ärkeänglar orakelkorten på svenska (har även dom på eng.). Men dom kommer inte förrän v.46 för dom ska trycka nya. Så istället för dom korten beställde jag Änglaterapi orakelkorten, som jag velat ha <3

Med Änglaterapi-korten jobbar man med en helande och vägledande process tillsammans med ärkeänglarna, framförallt Mikael och Rafael <3 <3 Och med varje budskap följer det med en övning som man kan tänka på att göra, använda sig av.

Så nu har jag verkligen anledning att finna tid, lugn och ro, “egen tid” för mig själv med både mina gamla och nya kort, framförallt Änglaterapi-korten 🙂 <3 Dessutom ska jag ju komma igång med yogan, förutom då det är fullmåne då jag ska meditera mera! 😉 😀

Jag vill avsluta med att “säga…”Änglar finns!”…och…”Lita på det du känner!” <3

Kram från mig! <3

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Åsa Ölund den

  Det är så häftigt att få bekräftelse av änglarnas närvaro? att få dig som ?- vän känns så bra för jag känner sån tillit o bra känsla när vi har kontakt?
  Jag tränar också m det vi lärde oss, lärt mig att inte träna allt så fort. Healing är ngt jag fastnat för o ska kolla efter kurs?
  Du skriver så fint Katarina❤Tack??

  • skytten71 den

   Hej Åsa 🙂
   Det var så länge sen jag var in på bloggen…sorry att jag inte sett att du kommenterat förrän nu…:/
   Men jag blev så glad nu när jag loggade in och såg jag hade en kommentar, dessutom från dig! <3
   Ja det är ju så häftigt!! Verkligen! 😀
   Jag känner desamma! <3 Tack! <3
   Jo jag vill, som sagt, som jag skrivit ofta, ta mera tid till detta intresse, prioritera rättare sagt,
   men det är svårt hinna med…tyvärr… :/ 🙁
   Healing är underbart…ska finnas ängla-healing 😉 Har jag velat gå länge 😀
   Om det nu är någon skillnad på alla healing-former…jag vet inte…eller om all healing är samma healing egentligen…!? :O
   Och tack för din respons och komplimang! Värmer i hjärtat! <3
   Kram <3

Lämna en tanke