Börjar med budskap

2

Hej på er! 🙂

Nu var det jättelänge sen…igen. Jag har mycket att berätta om. Bla. har jag börjat gå på reikiträffar som är 1 gång/månad. Bara varit en gång än. I oktober ska jag uppdatera mig i reiki-kurs steg 1. Jag gick den kursen för 10 år sedan och nu ska jag gå den igen dock hos en annan. För nu är jag mer redo att börja använda mig av healing på mer allvar. Den andliga/mediala och personliga utvecklingen har satt igång på allvar tror jag…jag fick till mig för 10 år sen från flera olika håll att lita på mig själv och min intuition, vilket jag även får till mig nu. För 10 år sedan fick jag också till mig att jag ska hålla på med healing plus hjälpa andra medialt. Liknande har jag också fått till mig nyligen i privata vägledningar.  Och att förändringar är på gång, jag ska vara öppen för nya möjligheter som kommer i min väg och våga ta chansen. Det blir positivt och ska berika hela mig. Så jag hoppas! Spännande är det!

Jag tränar och tränar min intuition bla. med hjälp av korten. Även med automatskrift ibland och kanalisering med våra kära änglar.

Jag tänkte börja skriva ner de budskap jag får till mig. Tänk på att jag är nybörjare och detta är nytt för mig.

Det blir en kombination av det jag får till mig från änglarna, ett kort jag drar där jag först läser av bilden själv och tar delvis in det färdiga budskapet av kortet. Oftast hänger allt ihop i som en röd tråd har jag märkt.

De första orden jag fick till mig var: “Stilla dig. Lugn. Tillit. Tro på dig själv”. Änglarna vill jag ska stilla mig för att höra dom, lita på mig själv och det jag får till mig. Vilket säkert också är ett budskap till många av er som läser detta. Så nu vågar jag mig på mitt första allmänna budskap till er.

Och som många andra påpekar så läser just du detta av en mening. Det är ingen slump. Ta till dig det som känns träffande i budskapet.

Här kommer det….

Budskap för denna vecka 38:

Änglarna förmedlade dessa ord: Romantik, Tillåtelse och Leva. För mig bildar dessa 3 ord ett självklart budskap: “Ge dig själv kärlek och ge dig själv tillåtelse att leva ditt liv”. “Gör det du vill och brinner för. Följ ditt hjärta”

Romantik kan självklart stå för det vi bokstavligen tänker på, romantik och kärlek till din partner, din dejt. Men även kärleken till annat i livet. Till vänner, familj, djur, natur, hobbies, jobbet. Visa din familj, dina vänner, dina djur din uppskattning och kärlek till dom. Skriv ner, säg det, gör något trevligt tillsammans. Man mår bra av att umgås med dom man tycker om. Det ger glädje och en energikick. Gör det du tycker om och brinner för. Ta dig tid till det du vill göra och dina intressen. Det mår man också så bra av. Kanske du funderat på att göra något som du vill men inte riktigt vågat – ta steget, just do it! Samma med jobbet. Trivs du eller vill ditt hjärta något annat? Jag tror på att följer man sitt hjärtas röst så ordnar sig resten av sig självt.

Detta handlar även kortets budskap om…

Jag läste först av bara bilden. Där jag ser ramen som är grön. Då tänker jag på Ää Rafael som kommer med helande och läkande kraft. Dessutom står ängeln där i harmoni med sig själv och med sina helande händer över blommorna. Med tanke på det änglarna förmedlade och detta så Ja, hela och läk dig själv genom att tillåta dig själv att göra det ditt hjärta vill, det du brinner för och du kommer att blomma ut.

Kortets budskap är också “Stillhet”. Det handlar om att större inre lugn och ro infinner sig hos dig. Trygghet. Även i större tumult. Frågan om hur en utmaning kan lösas. Gud och änglarna är med dig.  Livet måste inte först bli problemfritt innan du kan bli lycklig och fridfull. Tvärtom! Jobba mot stillhet och ta dig tid till det…meditera, gå ut till skogen tex. Genom stillhet minskar livsutmaningar och försvinner till slut. Änglarna jobbar för att förverkliga detta för stillhet är vårt naturliga tillstånd. Så med andra ord…stilla dig, anta utmaningen, gör det ditt hjärta vill och brinner för och du kommer att blomma ut. Ge dig själv din kärlek, din kärlek till dig själv och livet. Tillåt dig själv att leva i kärlek. Änglarna är med dig. Lita på det!

Ha en fortsatt fin vecka! Kram på er! ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Kerstin fransson den

  Tack gulliga du det stämmer bra på mej kram från kerstin

  • skytten71 den

   Ååå tack för respons Kerstin ?
   Jag är så rädd det är mina egna tankar och att jag är och cyklar upp i det blå, osäkerheten kommer…samtidigt som jag ska lita på min intuition och det jag får till mig. Och det flödade på bara när jag skrev och från nånstans kommer ju allt, alla orden.

Lämna en tanke