Allmänt budskap för resten av veckan

0

Hej igen 🙂

Ni som följer mig eller ni som läst senaste inläggen vet att jag på olika sätt övar och ger budskap. Ikväll kände jag för att prova på att ge ett allmänt budskap för resten av veckan till oss alla, med kort från fyra olika lekar. Det kan vara så att du känner att det passar in på dig och ditt liv eller så känner du inte igen dig alls. Du får helt enkelt ta till dig det som passar just dig.

Budskapen kommer från Faery Godmother (Älvans Gudmoder) Healing med änglarna, OH-korten och Ärkeänglarna.

Budskapen för resten av veckan handlar om de drömmar och mål vi har i livet. Drömmar och mål ska man ha i livet såklart men samtidigt får man se upp så man inte “sticker hål på sina drömmar” genom att välja fel väg, hamna med fel falska människor. Lita på din magkänsla, ditt hjärtas röst. Lyssna inte på egot, egots röst som kan vara fort där och ta över i tankarna. Det är förstås bra att vara nyfiken och vilja mycket men det gäller som sagt att se upp på vägen. Skynda långsamt och vara klok i sina val och beslut. Ää Mikael är med oss i det, i förändringar i våra liv, våra val och beslut. Han kommer med kärlek, kraft och beskydd. Ää Mikael hjälper oss att stå stadigt i våra drömmar för att nå våra mål. Be, kontakta Ää Mikael så finns han där, hjälper och stöttar dig. Kom ihåg att vill vi ha hjälp av änglarna så måste vi be om det. Dom vill ha vårt godkännande, utan det gör dom ingenting. Och dom är så glada och tacksamma att få hjälpa oss människor, bara vi ber om det. Kom ihåg att visa din tacksamhet och vara tacksam i din känsla.

Drömmar och mål kan innebära förändringar i livet. Det kanske är på gång förändringar kring din jobbsituation, du kanske funderar på att öppna eget företag, utbilda dig osv. I och med detta, dessa drömmar, mål och förändringar kanske du har mycket omkring dig, mycket i huvudet, många tankar som far omkring, funderingar och frågor…Gå ut i naturen! Sök dig till skog och natur! För att stressa ner, lugna dig, jorda dig, finna balans, kanske du också finner svar på en del funderingar du har.

I ordet CHEF kopplat till bilden natur får jag till mig flera saker som det kan handla om. Dels att du är chef över dig själv och ditt eget liv. Du har kraften och möjligheten att skapa det liv du vill ha, önskar och drömmer om. Tro på dig själv!

Du är chef över dig själv. Säg “JA” till dig själv! Ta hand om dig själv, gör det du vill göra och det du mår bra av, ägna dig åt egen tid – självomsorg till dig själv. Ägna dig åt det du får energi och glädje av. Du kanske behöver vara för dig själv…då passar det ju bra att åka ut till naturen! Naturen läker och helar som det skrivs om så mycket nu. Krama träd, winwin, där både du och träden får kraft och energi av varandra.

Självomsorg är också att unna sig det, tid för sig själv med sig själv utan ett “görande”, “måsten”. Att vara med sig själv för sig själv ger ett inre lugn och där finner du också svaren, inom dig. Bara du stillar dig och lyssnar inåt. Då är naturen bra, även att meditera.

Sen har vi en annan del av budskapet och det är att Moder Jord är allas människors chef. Vi äger inte marken, jorden vi går på. Det gör Moder Jord. Visa henne vördnad, respekt, kärlek och tacksamhet. Förstör inte i naturen, tänk dig för, skräpa inte ner, ta reda på skräp andra lämnat, handla på loppis, återvinn saker osv. Alla kan vi göra något om så det lilla.

Ää Gabriel är också med oss i veckan. Så vi har två starka Ärkeänglar med oss, vilket vi får vara glada och tacksamma för. Här handlar det också om ledarskap. Det är dags nu, tiden är inne! Att ta tag i den kraft du har i ett ledarskap, i form av en ledare. Att kärleksfullt guida/leda andra. Det verkar här också handla om att följa dina drömmar, ditt hjärta, lyssna på magkänslan och göra det du önskar och vill. Kan ha att göra med förändringarna i ditt liv…kanske leda ett företag, utbilda dig för att leda andra, lärare?, leda andra i ett arbetslag. Ää Gabriel kommer och stöttar och hjälper till med ditt självförtroende och din självkänsla. Ää Gabriel hjälper också till med beslut som ska tas.

Så kort sammanfattat handlar budskapet om att följa sina drömmar men att se upp, ta kloka beslut och göra kloka val men ändå följa sin magkänsla. Du är chef över dig själv och ditt liv, ta tid till självomsorg för du är viktig, ta hjälp av naturens kraft. Nå dina mål och bli den kärleksfulla ledare som det är meningen du ska vara.

Ää Mikael och Ää Gabriel är med oss. Be, önska prata med dom. Ha tillit och tålamod, känn tacksamhet.

Och vad är inte mer passande just nu än budskap om drömmar och mål när det nu är nymåne-tider!? På lördag är det dags för nymånen. Kraften i nymånen är både ett par dagar före och ett par dagar efter. I nymåne-tider är det kraftfullt att önska och manifestera det man vill ha in i sitt liv. Det gäller att vara positiv både i tanke och i känsla. Gå in i känslan som att din önskan redan är verklig. Skriv ner och bränn upp! Bränn upp och släpp önskningarna till universum som tar emot dom. Ha tillit och tålamod till att det fungerar.

Som med önskningar till änglarna så är det samma med önskningarna till nymånen (eller övht när du önskar och ber)…Tänk på att din önskan kanske inte går i uppfyllelse på det sätt som du vill eller tänker dig. Universum, Änglarna, Guiderna, Moder Jord – vem/vilka det än är du önskar till jobbar för allas högsta bästa.

Önskan kan uppfyllas på något annat sätt. Så var uppmärksam på det, så du förstår när din önskan blir verklighet.

Återigen…tacka, tacka, tacka. Det är så viktigt! ?

Jag önskar er en härlig nymåne-tid med era drömmar och mål i sikte! ?

Kika gärna in på min fb-sida, följ, gilla och kommentera…Kattis magiska värld.

Kram Katarina ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke