Ett budskap av änglarna

2

Hej igen 🙂

Ikväll blev det en 3-korts läggning

Ett allmänt budskap till oss alla ?
Ta emot det som känns träffande just för dig ?

Jag läser av bilden på korten först, går på min känsla och intuition vad den säger mig och tolkar därefter.
Sen ser jag det färdiga ordet/budskapet och sammanfattar allt till ett budskap. Idag använde jag mig av orakelkorten, Healing med änglarna. De två första korten föll ur leken när jag blandade korten. Det har hänt förr och då är det tydliga och viktiga budskap som änglarna verkligen vill förmedla till oss: Fokus och Retreat. Tredje kortet kommer med budskapet om självacceptans. Alla tre i kombination blir ett budskap med en röd tråd …

I det stora hela så handlar detta budskap om:

SJÄLVOMSORG

“Nu gäller det att ha fokus, vara uppmärksam på vad man ser, detaljer. Även att hålla fokus på det man gör och det man vill göra, sina mål i livet. Det handlar om att vara i nuet. Släppa andra tankar och att släppa negativa tankar, vända tankarna till det positiva. Tänk på att det du sänder ut får du tillbaka, som en bumerang upp till universum och tillbaka igen. Lika väl positiva tankar som negativa. Viktigt att komma ihåg.

Ett bra sätt att hålla fokus, få tillbaka fokus är att vistas i naturen. Då jordar man sig, och återfår nytt lugn, ny kraft och energi. Det gör att man kan släppa stress, oro, negativa tankar och känslor. Njuta, stilla sig och stå i sitt ljus. Naturen hjälper oss att må bra i oss själva.

Här handlar det också mycket om självomsorg. Det är viktigt att boka tid med sig själv för sitt välmåendes bästa. Och naturen och välmående hör ju ihop. Naturen är fantastisk på att hela och läka. Att stilla sig och lyssna på sitt inre är så viktigt. För den rösten försvinner i vardagens “måsten”, görande och stress. I vardagen hör man för det mesta bara “egots” röst, ang. tankar om allt som måste göras, missnöje och oro och m.m. Egots röst tar över vår inre röst, vår magkänsla, hindrar oss från att verkligen göra det vi vill, uppfylla våra drömmar…”Egentligen vill jag lägga mig och vila och läsa…men jag måste städa först”…”Jag vill fara och fika med min vän men jag hinner inte för jag måste…”
Det är viktigt att prioritera välmående och självomsorg för att orka med vardagen. Att balansera upp vardagen med självomsorg.
Extra viktigt också nu när vi gått in i vinterns mörker, att vila och ta det lugnt mera, än att göra.

Självomsorg kan vara så mycket…unna sig egen tid med sig själv för sig själv, läsa en bok, vila, promenera, träna, fotbad, yoga, måla, skriva, bygga, sy, baka. Det man är intresserad av och som man mår bra av. Även att umgås med likasinnade vänner/människor som ger en goda energier. Som man kan ha djupa diskussioner och samtal med, anförtro sig åt, dom som får en att känna sig glad och som man vet man kan skratta med. Dock är det viktiga med självomsorg för att kunna lyssna på den inre rösten inom sig, det är att tillbringa tid för sig själv med sig själv. Stilla sig och lyssna.

Självomsorg handlar också om självacceptans. Att inte ha så höga krav på sig själv, “slå” på sig själv. Du är bra! Du gör ditt bästa! Var nöjd med det du gör och dig själv. Du duger precis som du är! Tänk positivt om dig själv! Tänk positivt i allmänhet för det stärker det positiva inom dig. Framförallt förstås om du har med känslan i det positiva.”

Jag ska här avsluta med ett tips, som jag kom att tänka på. Som har både med självomsorg, positivt tänk och självacceptans att göra.

I boken “Självkänsla” av Mia Törnblom finns ett tips om att skapa en sk. “Må bra-bok”.
Få se om jag minns hur det var…(länge sen jag läste den)…

Det handlar om att varje kväll skriva ner minst tre saker som har med bra, tack och hjälp att göra. Detta stärker din självkänsla och ditt positiva tänk och känsla.

Skriv ner vad du gjort som varit bra under dagen och/eller bra egenskaper om dig själv eller vad du är bra på.
“Det var bra av mig att jag tog disken idag”
“Jag är bra på att skriva”

Skriv ner vad du känner dig tacksam över.
“Tack för att jag har mat på bordet”
“Tack för att solen lyste idag”

Skriv ner vad det är du behöver, önskar hjälp med nästa dag. Detta för att kunna lämna det över natten, släppa tanke och oro. Så kan du sova bättre.

Så unna dig nu en stund med egen tid, självomsorg för dig själv med dig själv I helgen! ? Njut och må! ?

Med det önskar jag er alla en mysig, lugn och trevlig helg! ?

Kika in på min fb-sida: Kattis magiska värld. Välkommen! ??

/ Kram Kattis ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tusen tack och det är precis vad jag behöver, önskar dej en underbar helg?❤

    • skytten71 den

      Å så bra! Vad glad jag blir att budskapet gav dig något! Varsågod och tack själv! ??

Lämna en tanke