Helgens budskap

0

? Helgens budskap ?

Kommer här…?

Tänk på att detta är ett allmänt budskap, inte något personligt. Du tar till dig det som du känner passar in på dig och i ditt liv. Lämna resten. Och känner du att ingenting känns träffande så lämna allt helt och hållet ?

Men å andra sidan, har du hamnat här just nu och läser detta just nu av en anledning…så troligen är det något som känns igen och kan vara ett tänkvärt budskap i ditt liv 😉 ??

Jag provade en salig blandning av kort: änglarna, OH-kort, Älvornas Gudmoder, tarotkort och kort från GAIA ?

?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Nu till budskapet….?

I det stora hela handlar budskapet om förändring och gåvor, kreativitet på olika sätt i livet. Tillsammans med en varning om vanära, skuld och skam som är med i bilden på något sätt.

Förändring, pånyttfödelse är på gång. Det handlar om att lämna och släppa något gammalt och gå vidare i livet. Det kan handla om olika situationer, relationer med människor som man behöver lämna, byta jobb, flytta osv.
Lämna pga tunga energier för att kunna släppa in nytt i sitt liv, nya lätta energier istället. Förändringar kan kännas jobbiga i stunden, en sorg kan infinna sig men i slutändan blir allt ändå så bra. Se inte bakåt, lämna, gå vidare för din egen skull. Du och ditt mående är det viktigaste!

Man släpper hinder för vidare utveckling i livet. Hinder som är skapat av vårt ego i form av rädsla och oro. Så himla skönt släppa det och börja leva livet som du vill istället!

Dock finns här en varning också om vanära, skam och förnedring. Så mitt i all denna förändring får man se upp. Förändring kan vara jobbig men man måste ändå tänka på och bry sig om andra i sin närhet. Denna förändring kan skapa mycket känslor, tunga känslor. Det gäller att visa medkänsla och bry sig om. Se upp så man inte säger dumma saker och/el. beteer sig illa i den situation som råder. Om det sker är det viktigt att visa kärlek och omtanke, säga förlåt och kramas.
Det kan också handla om känslan av skam hos en själv pga denna förändring. Att andra folk tycker och tänker en massa. Strunta i dom och deras åsikter! Låt dig inte hindras pga det! Du vet själv vad som är bäst för dig och vad du mår bra av!

För detta handlar verkligen om en positiv förändring i livet.
En dold värdefull gåva väntar i form av en god nyhet, en ny upptäckt, en ny positiv vändning till din fördel. Var/bli medveten om kärleken runt omkring dig. Släpp in den i ditt hjärta och i ditt liv och ha tillit! Allt sker enligt det högsta bästa!

Här finns även en gåva i form av fallenhet för någonting med i bilden. Förändringen leder till att du tar fram din gåva mer och mer. Det handlar om en fallenhet, en begåvning i det du gör och tar dig för. Fortsätt så! Tro på dig själv! Möjligheter öppnas och framgångar kan väntas. Slösa inte bort din gåva, ta vara på den istället! Du är här för att lysa med din gåva på jorden! Så sätt igång! Människor dras till dig. Öva och praktisera allt du kan. Prestationsångest kan finnas med i bilden, men allt kan och behöver inte vara perfekt när man är nybörjare el. inte hållt på så länge med sin sak. Ibland krävs det mycket övning (flera år) och ibland mindre. Öva och se dig som en vinnare. Slå inte på dig själv! Du fixar det!
Jag, Älvornas Gudmoder, finns med dig och stöttar dig på vägen, om du tillåter mig.
Öva, öva så du till slut behärskar din gåva på det allra bästa sätt, som bara du kan!
Här är din chans att lysa och visa att du faktiskt kan! You can do it!

Här är en affirmation tillhörande budskapet om en dold gåva från orakelkorten GAIA:

Änglarna vill att vi tar fram vår kreativitet. Det kan handla om den dolda gåvan som nämns här ovanför. Gåvan som ska komma fram och få dig att lysa, inifrån och ut.

Sen är det ju mycket kreativitet som pågår just nu, denna årstid. Man kanske renoverar, bygger, målar huset, sår och planterar både blommor och grönsaker, pysslar och gör fint i sin trädgård el. på sin balkong/uteplats.
Vid sämre väder finns det tid att unna sig att läsa om något man vill lära sig mera om, måla, rita, skapa, skriva, sy, sticka, lägga pussel, andligt pyssel, baka och m.m.
Livet är fullt av kreativitet och möjligheter!

Så…gör den förändring du behöver göra, släpp och gå vidare, det blir positivt i slutändan, strunta i andra människors tyckande och tänkande, bry dig om de dina om det är känslomässigt jobbigt, en värdefull gåva väntar, en god nyhet, var öppen för kärleken från andra människor som vill dig väl, ta fram din kreativitet och din dolda gåva och lys med den! ???

?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️?‍♀️

Siffrorna 9 och 13 finns också med i budskapet. Den som vill och är intresserad kan googla om deras betydelse 😉
Tänk på att siffran 13 inte bara är ett otursnummer 😉

Affirmation från tarotkortet Döden/pånyttfödelse:

“Jag släpper nu taget och säger JA till livet och JA till mig själv!”
(från tarot.nu)

Välkommen in på min fb-sida: Andligt och magi ?

Jag finns här också: livet-och-magi.webnode.se

Önskar er en fortsatt trevlig helg! ?

/ Kram Kattis ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke