Veckans budskap, v. 32

2

Kommer här från våra Änglar och förfäder och ärkeänglarna. Ta till dig det som du känner passar just dig.

Kronhjorten är stark, ståtlig och värdig och medför kraftfull och behaglig energi i ditt liv.
Det är nu dags att blomstra, växa och blomma ut i ditt ljus och i din storhet. Visa vem du är, ta fram dina gåvor och dela med dom till andra.
Våga och ha tillit till dig själv, dina gåvor, kraft och styrka och använd dom fullt ut. Du är en given, självklar och naturlig ledare. Men du måste också våga och vilja att kliva fram, kliva ut och anta rollen som ledare. Utmana dig själv till detta, att sätta dig själv i en sådan situation. Det är enda sättet för att du ska kunna anta din roll som ledare. Våga prova. Kronhjortens energi håller dig trygg, lugn och stark. Var stolt över dig själv och allt du har gjort, skapat och klarat av hittills. På så sätt växer du och når framgång. Fortsätt stolt framåt på din väg mot högre höjder.

Ää Raziel kommer med liknande budskap. En uppenbarelse är på väg in i ditt liv. Ää på bilden går tryggt framåt i mörkret med sin inre visdom och sitt ljus. Här finner man glädje i andligt växande. Du är nu på väg att växa och utvecklas personligt och andligt ännu mera. Du är på väg att finna ditt eget sanna äkta jag. Det är tid för stillhet, egen tid. Sök dig inåt, meditera och du får svar från ditt inre, från ditt hjärta. Det kan hända att du möter en andlig mentor som är menad för just dig, att du hittar den där kursen som bara känns så rätt för just dig. Eller så är det dags för dig att vara en mentor till andra och dela med dig av din inre och yttre resa och din inre kunskap.
Var den ljusvarelse som du är ämnad att vara här på jorden, återigen ta fram din visdom och dina gåvor och dela med dig av dom till andra. Och var ett ljus för andra på deras väg.

Med andra ord, nu växer du och blomstrar, det är dags nu att du tar fram din visdom och dina gåvor som du har och dela med dig av allt till andra 💗🙏

Fina budskap för denna vecka 🙏

Lycka till på din väg i livet 🤗

Jag ger personliga vägledningar och reiki- resp. angelic reiki behandlingar, kontakta mig vid intresse el. frågor 🙌

Jag har moms och FA-skatt registrerat. Jag är även medlem i Reikiförbundet.

Jag finns också här på min sida på fb:

Healing och Själavård by Kattis – “Follow your heart and dreams”

Och på Instagram:

healingochsjalavardbykattis

Min hemsida:

healingochsjalavardbykattis.wordpress.com

Väl mött 💗

/ Katarina 🙏

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack🙏💗💗💗

  • skytten71 den

   Varsågod 🤗💗
   / Ljus å kärlek, kram Katarina 💗🙏
   Healing och Själavård by Kattis – “Follow your heart and dreams”

Lämna en tanke