Budskap eller mina egna tankar…? Goda råd i alla fall!

2

Hej igen!

Jag övar mig på att få till mig budskap från…universum, änglarna, mina guider…vilket jag gör genom att stilla mig och öppna upp mig och jag försöker lyssna. Ibland går det och ibland inte. Sen handlar det förstås om att våga tro, våga ha tillit till det som kommer till en, vilket faktiskt också är med i budskapet som kommer här längre ner… Jag blir fundersam om orden, det som kommer till mig är “från någon annanstans” eller är det mina egna ord, jag som tänker dom…?? Men det sägs ju att när det flödar på så kommer det från någonstans…så vare sig det är budskap från universum/änglarna/mina guider eller mina egna tankar så kan detta budskap ses som ett gott råd och inspiration i alla fall. Idag när jag hade chans att stilla mig plus jag var ganska trött så öppnade jag upp och försökte lyssna om jag skulle få till mig något…det kom ord…mer och mer. Naturligtvis ska man ju då ha penna och papper så man med en gång kan skriva ned för att komma ihåg. Nu hade jag inte det men skrev ner i efterhand…så ni som hittat hit och läser detta, det är inte någon slump att just du läser här, så ta till dig detta allmänna budskap om det känns rätt för dig…

Första ordet som kom i mitt huvud och som gjorde att jag reflekterade och lyssnade var ett ord som inte annars finns i mitt huvud…”motorer”…vaa ? tänkte jag…så kom fortsättningen…då förstod jag bättre….

“Motorer…det går snabbt! Utveckling, andligt, medialt. Många av er är i en andlig och personlig utveckling och det kan gå fort. Många människor idag öppnar upp sig mera än förr. Du mår bra av att dela detta med andra, likasinnade. Sök en gemenskap i denna andliga utveckling som sker. Hitta likasinnade vänner, kanske gå en kurs eller fara på andliga träffar om det finns i närheten där du bor. Det skapar glädje. Denna utveckling ger även kreativitet och skapande på olika sätt. Att vara kreativ och att skapa behöver inte vara att måla, sy osv. Att jobba andligt, hålla på med andligt är väldigt kreativt. Samtidigt som det andliga kreativa ger inspiration och kreativitet på andra sätt också. Det går som hand i hand. Budskapet kommer också med att vi ska tro på oss själva och ha tillit till oss själva och vår intuition. Bra hjälp är att stilla sig, meditera, hitta lugnet inom dig, vistas i naturen och att…lyssna.”

Det var ett allmänt budskap/råd från mig och troligen från “någon annanstans”. Jag avslutar med att tacka universum, änglarna, mina guider…eller vem det nu var som kom med detta budskap. Tack! 🙏 💗

Kram och ha det bäst till nästa gång vi hörs av! 💗

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Marianne Nilsson den

  Verkligen Tack för ditt givande glädjande budskap från dig o från ”någon annanstans ”🙏💖🌟 Tack

  • skytten71 den

   Varsågod och tack för dina fina ord! 💗
   Och tack för att du läste och för din respons! Tack! 🙏💗 / Katarina

Lämna en tanke