Tecken från änglarna och guiderna

4

Hej hopp! 🙂

Denna gång vill jag dela med mig om tecken från andevärlden. Jag ser inte i bilder som många andra gör. Jag känner energier mera, mera än jag förstår själv tydligen…samma med att höra. Jag tycker inte jag hör så klart och tydligt, mina änglar eller guider. Men om jag stillar mig och lyssnar inåt kan jag höra och få till mig saker. Sen vet jag att jag är en väldigt andlig, öppen, mottaglig människa. Mer än jag fattar själv. Jag har fått höra det från så många olika håll via andra mediala människor, vänner. T.o.m. att mina guider skrattar godhjärtat åt mig, åt detta….att jag inte tycker/ känner att jag har så mycket kontakt med dom, sån tydlig kontakt som jag skulle vilja ha. Mina guider menar på att jag har kontakt med dom och dom med mig, hela tiden ?

Alldeles nyligen fick jag detta också till mig i ett privat budskap. Att jag ska släppa min osäkerhet, att jag har intuition, lyssna på min magkänsla och jag vet vad jag gör. Och att jag hör dom, om jag stillar mig men att det kan vara svårt särskilja från annat brus i huvudet…Det är ju precis så jag känner det för det är aldrig tyst i mitt huvud (add-symtom, fått utredd diagnos rätt nyligen). Men ibland vet jag att jag får till mig saker då jag stillar mig. Det kan räcka med ett ord, en kort mening så sätter jag mig och skriver och det bara flödar. Ibland i kombination med orakelkort. Jag älskar att skriva så det är nog ett av mina sätt. Jag har alltid tyckt om att skriva. Sen jag var flicka och lärde mig skriva. För något år sen började jag även att dikta. Jag ska här i detta inlägg dela med mig av min ängladikt som kom till igår 🙂 Såna gånger när vi har flöde i vår kreativitet så tror jag också att våra änglar och guider är med oss i det vi gör, ger oss bra idéer så vi får flöde i vår kreativitet, som gör att vi mår bra ??

Nu till detta med tecken. Jag får så många olika tydliga konkreta tecken som vägledning och/eller bara som ett budskap från änglarna, mina guider att dom vill visa att dom är med mig. Finns för mig, alltid. Jag har så många historier att dela med mig av gällande alla de olika tecken jag fått i livet. En del av dom har jag nog berättat om i tidigare blogginlägg. Jag skickade även in en insändare om tecken jag fått från änglarna, till tidningen Nära för något år sedan och den kom med. Så glad jag blev! 🙂

Jag tror, är helt säker på att jag får tydliga konkreta tecken just för att jag inte ser i bilder, hör så tydligt och klart. Just därför sänder dom tecken i min väg för att jag ska fatta att dom är med mig ???

För någon vecka sedan, en lördag hade min dotter innebandymatch och dom samlas en timma innan. Min man behövde bilen och det var ingen idé heller att köra fram och tillbaka. Jag var ganska låg, ledsen för en grej som hade hänt. Jag hade ingen lust sitta där i sporthallen just där och då…i alla fall efter många om och men så tog jag mig en liten promenad ner till vattnet för att slippa sitta och vänta i en timma, för att komma mig ut en stund. Då brukar det kännas bättre sen.

Här är en bild från den stunden (älskar att fota i naturen)…

Det kändes lite lättare men ändå inte bra när jag gick tillbaka till sporthallen. Jag tjorvade på lite var jag skulle sätta mig. Satte mig ner på en plats i väntan på matchstart….sen, efter ett tag ser jag detta…en liten vit fjäder mitt på stolen som jag valde, till slut, att sätta mig på ??

När vi kom hem efter matchen så var jag in i badrummet. Vi har duschdörrar där vi ibland hänger kläder. Jag började plocka med kläderna som var där….då upptäckte jag detta…????Många många såna små vita fjädrar på ett linne som hängt där…jag är så ärad och tacksam ??(dock är bilden sned).

Såna små vita fjädrar får jag ofta. Senast i morse låg det en på sängen ?? En annan gång när jag satt på en stol i sovrummet och mediterade, en ängla/chakra-meditation, så när jag öppnade mina ögon så låg det en sån fjäder mitt framför mig på golvet. Så fint! ???

Sen är det inte bara fjädrar som jag får som tecken, finns så många andra tecken som jag fått, att berätta om…

Ni som följer mig vet att jag nu går en Shamansk utbildning med qero-indianernas lära och visdom. I denna tradition jobbar man med de olika väderriktningarna och dess kraftdjur som hör till. Från söder till öst. En väderriktning per termin. Vi har nyligen startat en ny termin med norr och kolibrin som följeslagare. Kolibrin som dricker av livets nektar, flyger med mod, glädje, mål och uppfyller sina drömmar, sin vildaste längtan.

Kraftdjuren till vardera väderriktning har visat sig för mig före varje terminsstart på olika sätt. Samma med kolibrin. Denna lilla söta kaffefläck upptäckte jag på jobbet dagen innan jag skulle åka på kurshelg, kursstart av terminen…?

En liten kolibri!! ???? Såå häftigt!! ???

Så…var uppmärksam på detaljer, inte bara ute i naturen utan överallt…det gäller att se och att i stillhet lyssna inåt. Prova att skriva ner. Det kanske också är ett sätt för dig att följa din intuition, din inre vägledning ??

Helt klart finns det en annan värld…med skyddsänglar, änglar, guider, kraftdjur, våra nära och kära som finns med oss, runtomkring oss och hjälper och skyddar oss här i jordelivet ? Eller egentligen är det ju den sanna verkligheten, den riktiga världen…för jordelivet sägs ju bara vara en illusion som vi människor skapat…?

Så vill jag avsluta med min ängladikt som formades igår em i mitt huvud…??

En dikt till Änglarna ?

Änglar finns
Här och där
Överallt
Runt omkring oss
För oss
Med oss
Av och med kärlek
Alltid
Alltid närvarande
Ser, hör, finns
Vägleder
Skyddar
I livet
På vår väg
Mer än vi förstår
När vi önskar
När vi ber
Alltid där
Stanna upp
Lyssna
Så hör du
Känner du
Änglarna – de vackra
Tröstar
Ger trygghet som består
Tro
Känn
Känn tillit
Änglarna existerar
För dig, för mig, för oss alla ?

  • Till alla änglar med och av kärlek ? *

/ copyright Katarina 9/11

Så med det önskar jag er en fin söndagskväll! ?

ps. Följ gärna min sida på fb: Kattis magiska värld ds.

/ Kram Kattis ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Leischa den

    Tack så fint och här haglar tecknen in åxå, så underbart, jag har väldigt mkt hjärtan som bildats här och var av allt möjligt?❤

    • skytten71 den

      Varsågod och tack själv! ???
      Ja, visst är det underbart med tecken som vi får!? ??
      / Kram Kattis ?

  2. Susanne Shansanshe Sundkvist den

    Älskar att läsa dina inlägg! ❤️ Klokt och insiktsfullt samt en riktigt fin dikt!
    Kramar

    • skytten71 den

      Tack så mycket fina vän, det värmer i mitt hjärta att få höra, kram tbx ???

Lämna en tanke